Trafikskolor Umeå – Topp 4

Vi hjälper dig hitta en bra körskola i Umeå. Vi listar här dom populäraste bilskolorna enligt tidigare elever. För att göra det enkelt för dig att komma i gång med ditt körkort i Umeå har vi sammanfattat dom viktigaste detaljerna om varje trafikskola. Kolla igenom listan för att snabbt se vilken körskola som passar dig bäst!

Trafikskolan Vindeln-Intensiv

Det här är, precis som det låter, en bilskola som erbjuder intensivkurs för körkort i Umeå. Förutom vanligt B-körkort kan du även ta snöskoter-kort här. Intensivkurserna är mycket populära och har pågått sedan 2008. Du gör teorilektionerna i en liten grupp med max 4 elever och kör 12 lektioner under de två veckorna. Det finns möjlighet att lägga till boende till ett bra pris och efter två veckor avgör du tillsammans med läraren om det är dags att boka teoriprov och förarprov i Umeå eller Vindeln. Det finns självklart möjlighet att boka in fler körlektioner för den som vill.

 • Populär intensivkurs körkort Umeå
 • 12 körlektioner under två veckor
 • Billigt boende
Trafikskolan Vindeln-Intensiv

Körkort Såklart

Här kan du ta körkort för manuell och automatbil och du får använda modernt utbildningsmaterial, som till exempel deras digitala utbildningskort som ger dig en roligare resa mot körkortet. Körkort Såklart erbjuder även övningskörning i deras simulator från Skillster, vilket brukar uppskattas av eleverna. Här får du hjälp att lägga upp en personlig plan, och efter ett par körlektioner kan du få ett ungefärligt kostnadsförslag. Du övningskör i lättmanövrerade Seat-bilar och kan välja att ta vanligt B-körkort eller bara för automat. Trafiklärarna på Körkort Såklart kan ge dig den kunskap du behöver för att klara dig i trafiken i framtiden.

 • Digitalt utbildningskort
 • Kör simulator
 • Lättmanövrerade Seat-bilar
Körkort Såklart

My Driving Academy Umeå

Det här är en modern och nytänkande trafikskola. My Driving Academy tycker att det varit för dyrt att ta körkort i Umeå (och resten av landet) och därför kom dom på idén att du kan göra mer hemma. Dom har tagit fram en cool app som inte bara är snygg, utan smart också. Du får bland annat övningar som du kan göra hemma. När du har tränat tillräckligt markerar du övningen klar och din trafiklärare får direkt reda på att du kan momentet. Nästa gång du tar en körlektion (som dessutom är längre än hos dom flesta andra) visar du vad du kan direkt och sparar dyrbar tid. Smart! My Driving Academy har tagit över lokalerna från Forsberg Trafikskola på Västra Norrlandsgatan 7 i Umeå.

 • Modern och nytänkande
 • Smart, snygg körkortsteori-app
 • Snabbare, billigare och roligare
My Driving Academy Umeå

Trafikskolan Umelejon AB

Hos tjejerna på Trafiksolan Umelejon vill man gärna träffa på sina nöjda tidigare elever ute i trafiken. Här får du lära dig köra på ett säkert sätt och med deras individanpassade utbildning väljer du själv om du vill gå lektionerna i lugn takt eller intensivt. För att få en säker utbildning krävs att du har goda kunskaper i svenska och att du aktivt deltar i diskussionen på lektionerna.

 • Individanpassad utbildning
 • Lugnt eller intensivt tempo
 • Nöjda elever
Trafikskolan Umelejon