Z Motor & Trafik

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Z Motor & Trafik ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Här tog jag mitt bilkörkort och här ska jag ta MC-kort längre fram. Har bara bra saker att säga om Z Motor & Trafik – superbra service, grymma lärare, skön miljö mm.
Säkert Göteborgs bästa Trafikskola – Rekomenderas!!!

Av Anton, 20 April

Lätt den bästa trafikskolan! :-D

Jag är hur glad som helst att jag valde denna körskola för den är underbar! Körskolelärarna, gemenskapen, trivseln och såklart utbildningen! Jag kan bara säga att om du vill ha en körskola med toppklass gå där! Jag kommer sakna det hur mycket som helst! Kommer absolut komma tillbaka och hälsa på!
Kramiz /A

Av Annika, 21 October

Mycket bra! Rekommenderas starkt!
Proffsiga lärare, trevligt bemötande!
Helt enkelt underbara!
De bryr sig och gör en proffsig bedömning innan de skickar dig till uppkörning.
Försöker absolut inte lura dig på pengar som andra utan försöker verkligen lära upp dig det du ska kunna!
Rekommenderas starkt!

Av Ioan, 27 February

Tack Zoran, tack Malin, har bara kört med er så dem andra känner jag inte men tack också tjejerna i receptionen, ni är alla så trevliga och snälla.
Ni hjälpte mig få körkortet med era proffsiga insatser och trevliga bemötanden.
Tack så mycket!
Rekommenderas helhjärtligt!

Av Andreea, 27 February

Saknar kursplan vid utbildningens start. Övningskörningen ska bara fortgå utan ett tydligt mål. Körskolan är bara ute efter att få in så mycket pengar som möjligt. Ett väldigt otrevligt och förvirrat bemötande av personen i receptionen.
Välj en körskola där de gör en tydlig utbildningsplan. Du får ett tydligare mål och en uppfattning om vad utbildningen kommer att kosta.
Utbildningen är till för dej som elev och inte för att skapa arbete till personalen. När dom säger att du behöver 5 lektioner till så boka uppkörningen privat. De sista lektionerna är bara till för att suga ut dom sista slantarna. Är det inte för att suga ut pengar så är de inkompetenta handledare.

Av Nils, 1 May