Telge Trafikskola AB

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Telge Trafikskola AB ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Den här trafikskolan var bra. Jag tog 20 lektioner och fick mitt körkort utan problem. :)

Av Christin, 28 June

Den absolut bästa körskolan, inget snack om saken! Otroligt trevlig personal som lär ut på ett fantastiskt sätt. Att endast titta på de höga siffrorna för personer som klarar uppkörningen tyder på en super bra trafikskola!

Av Lana Moussa, 1 November

Superbra trafikskola =)

Av Maria, 22 November

Bästa skolan och bästa lärarna, tack för all hjälp
Perita, Per, Robert och världens bästa reseptionist
Elisabet

Av Sara, 29 November

Aldrig kört bil köpte Jumbopaketet körde upp efter 1,5 månader och fick mitt körkort Tack alla för bra undervisning och bemötande av Elisabet. Stort tack Perdita du e bäst

Av Daniel, 29 November

Väldigt bra körskola! Trevligt lärare och en helt fantastisk receptionist i Elisabeth! :)

Av Johan, 1 December

Telge Trafikskola har varit super för mig! Jag började
köra lite smått hemma i augusti, och i oktober tog jag första körlektionen. I går, 14 december, körde jag upp och klarade mig på första försöket! Jumbopaketet + 2 extra dubbla lektioner var allt som behövdes, och det var tack vare de duktiga lärarna Perdita, Per och Robert! Jag rekommenderar att köra med en av dem de första gångerna och sedan även med de andra. Då får man ut det mesta eftersom de kompletterar varandra väldigt bra, och alla har sina egna tips och råd att dela med sig av. Elisabeth i receptionen är dessutom jättetrevlig och gör att man inte känner sig så nervös när man ska ut och köra!

Av Carola, 15 December

Bästa skolan i tälje! Trevligt bemötande av alla på skolan, Kört med Perdita som peppade och orkade tjata på mig. Planen vi la upp höll till 100% Jag klarade mitt prov på första försöket i . Rekomenderar skolan varmt.

Av Sandra, 23 December

Med högklassig service och mycket god kunskap är Telge Trafikskola AB den bästa! Här får du alltid ett gott bemötande av körskolelärarna & Kontoristen. Du får hjälp med allt det administrativa och mycket mer. Jag är glad och tacksam för all den hjälp jag fått. Det goda värdskap som alla på Telgetrafikskola har visat mig gör denna trafikskola till den bästa!
Välj rätt, välj TELGE TRAFIKSKOLA! ;)

Av Lilla Cecilia W, 3 January

fick en jobbig känsla av denna skola lärarna var speciella,
dom sa att jag skulle köra upp glad blev jag! kugga!! jag var för tidig sa dom sen och ville ha ytterligare 10 lektioner! men efter 8 kör upp! samma kugga! allt handlar om att tjäna pengar på denna skola
får köra runt ja!!! lära sig nej!!!! jag gick vidare till en annan skola. rekomenderar inte

Av j, 24 February

Under bara personal, fantastisk service och fantastiskt kunande :-) tog körkortet på ca: 60 dagar, förklarar vilken bra körskola detta är rek starkt! Bästa skolan i stan :) tack, robert per och den alltid förtjusande och underbara elisabeth =)

Av Daniel, 10 March

Denna Trafikskola är den bästa, Robert o company lär på bästa möjliga sätt för du som enskild person ska lyckas till 100% att ta körkort.
Muchas gracias
Tack

Av Andres Calambas, 12 April

Toppennöjd!

Av Jenny, 4 May

Den här körskolan var jätte bra, fick verkligen all den hjälp som jag behövde här. :)

Av Jessica, 20 July

Bästa betyg till bästa trafikskolan! Lärarna Per och Robert är otroligt bra på att lära ut, och de har mycket tålamod!
Klarade allt på första försöket!
Otroligt fint bemötande av alla, speciellt av den otroligt goa och sockersöta receptionisten Elisabeth:)

Av Enzo, 26 July

Supertrevlig personal i receptionen! Och jättebra feedback under körlektionerna. Rekomenderas!

Av Linnea, 5 August

Världens bästa körskola, utan minsta tvekan! Per på Telge trafikskola är den bästa läraren man kan tänka sig! :D

Av Katharina Sand, 30 August

Telgetrafik skolan är bäst som jag har sett,körskollärarna är kunniga och hjäper till och är tålmodiga.Den som vill söka en trafikskola rekommenderar jag att söka Telge trafiskolan.En jätte bra körskolan,fick verkligen all den hjälp och stöd som jag behövde, två strålande körskollärare Perdita och Robert och Elisabeth i receptionen är dessutom jätte glad och trevlig,har ett bra bemötande.1000 tack för Telge trafikskolan…….Josef

Av Josef, 7 September

den bästa trafikskolan i världen utan tveka, mycket bra personal o hoppas dom fortsätter med skolan så länge det går så alla kan lära sig köra bil ordenkligt:D

Av Piter Chammas, 9 September

Kanonbra körskola där man får all hjälp man behöver! Kände mig välförberedd till uppkörningen och tog det på första försöket!

Av Ida, 26 October

Mycket bra körskola där eleven blir bemött på ett mycket vänligt och välkomnande sätt alltifrån receptionist till trafikskolelärare till ledning. Körskolelärarna uppmuntrar eleven konstant under körning att klara av de llika momenten och tar sig tid att svara på alla frågor.

Rekommenderar varmt denna körskola!

Av Nanna-Mi, 17 November

Jag blev tipsad om denna körskola, och kan stolt tipsa det vidare till alla andra där ute! Man får mycket hjälp av väldigt kunniga lärare, som alltid är där för att hjälpa till. Jag fick mitt körkort utan problem, detta hade inte varit möjligt om jag hade kört privat eller på någon annan trafikskola. Tack Telge! :)

Av Farwa, 13 January

Den här skolan är väldigt ärlig med dig om dina kunskaper, och det märks att alla som jobbar där vill verkligen att du ska lyckas med ditt körande!

Av Vinko, 18 January

WOOOOOOOOW

Av Marianne, 8 February

Grym Skola, superbra på att lära ut, fick kortert efter 20 lektioner, kunde inget innan! tack ska ni ha!

Av Gina, 8 February

Jättebra skola som trots mina krångliga jobbscheman har hjälpt mig att ta körkort. Underbar personal med supertrevligt bemötande, bra paketpriser och bra läge i stan. En sjukt bra trafikskola, helt enkelt.
Rekommenderas starkt! :D

Av Nina Ö, 17 February

Jag vill varmt rekommendera Telgetrafiksola som den bästa skolan att gå på om du vill lyckas till ditt mål: att ha ett körkort! Jag fick ett mycket bra bemötande av alla som jobbade där samt att dom lärarna som jag hade var jätteduktiga på att lära ut. Så vill du lyckas med att få ett körkort så välj Telge Trafikskola!!! :)

Av Daniel, 25 Februari, 25 February

Det bästa som går att få. Verkligen snälla människor som vill det bästa för en. Man har så kul att när man väl tagit körkortet känns det lite konstigt att man inte kommer att träffa dessa människor igen. Tack Telge!!

Av Natalia Lopez, 27 February

Perdita är verkligen otroligt härlig och motiverande! Jag fick orken och lusten att plugga teorin så att jag lyckades ta körkortet idag :) Tack Perdita och tack Telge Trafikskola, ni är så bra!!

Av Maria, 18 April

Bästa trafikskolan och bästa trafiklärare Per. Jag tog 14 dubbel lektioner och klarade både teorin och uppkörningen från första gången.

Av Asiyat, 26 April

Garanterat den bästa körskolan i Södertälje! Seriösa och bra lärare och efter 11 dubbellektioner så klarade jag min första uppkörning utan problem. Stort tack till Robert & Telge Trafikskola för all hjälp, ni är bäst!

Av Josephine Remnert, 23 May

Bra trafikskola med härlig personal som peppar alla!

Av Ida, 17 June

Otroligt bra trafikskola med trevliga och målinriktade instruktörer och en supertrevlig receptionist, Jag tog närmare 20 körlektioner och klarade uppkörningen idag utan problem. Rekommenderas varmt!

Av William, 18 June

Idag körde jag upp och fick mitt körkort efter att sen i april tagit lektioner på Telge Trafikskola! Från den första dagen då jag gick in på skolan till nu har jag blivit bemött på ett genuint varmt och vänligt sätt, alla på skolan har varit trevliga och haft glimten i ögat. Samtidigt har de varit mycket professionella och kunniga och kvaliteten på utbildningen har varit hög. Som 37-åring utan någon som helst körvana var jag rätt pessimistisk till att det skulle gå men min lärare Rani var så positiv och lugn och lade upp min utbildning på ett sätt som passade perfekt. Mycket engagerade lärare med bra pedagogik! Jag rekommenderar alla som vill ta körkort att söka sig till Telge Trafikskola.

Av Anna Strengberg, 6 July

Jag började en annan trafikskola och det gick inte så bra jag kändre hur man pratar illa om elever backom ryggen.
Efter att jag började köra med Rani allt gick bra,jag har kört mycket över ett år,och allt har gått bra.Rekomenredat
skolan varmt.

Av Sirkka 64 år, 28 August

Jag är super glad att jag har valt just denna skola och är jätte lycklig att jag har fått en så fantastisk  lärare som Per. Det är hans förtjänst att jag klarade alla prov från första försöket! Stort tack!!!!

Av Ganna, 31 August

Väldigt bra körskola, trevliga och bra lärare! Tack för er hjälp mot mitt körkort! om du bor i Södertälje området så måste du välja denna trafikskola :)

Av Felix Bedoire, 3 September

Riktigt bra trafikskola,dom är seriösa och trevliga.rekommenderar starkt den här trafikskolan!

Av Pertti, 16 September

Klockren 5a. Här arbetar proffs. Körde med Per och Robert och fick körkortet i tisdags. Körde 22 dubbellektioner och vartenda lektion var givande och värd vartenda slant. Alla i personalen var jättetrevliga och de brydde sig verkligen om att jag skulle lyckas och få körkortet. Receptionisterna borde få löneförhöjning, så proffsiga var dem!

Tack igen Telge trafikskola! / Peter Zygmundt

Av Peter Zygmundt, 20 September

Som ni alla märker så var det ett tag sedan som det blev några omdömmen här. Detta finns det såklart svar och orsaker på. Detta har varit en bra skola med bra och trevlig personal. Do´ck så är det inte så längre. Nu är det en skola i djup kris. En chef som sparkar sin bästa personal betalar inte heller för arbetad tid. Stäms dessutom så jag fattar iinte att nån ens överväger att ta körkort här längre. All bra personal är inte där längre så det ryktet går inte att leva på längre. STOR STOR VARNING. Det finns betydligt bättre skolor än denna. Gör det rätta och se till att denna oseriösa skola blir ett minne blott. Stor avrådan att ta era lektioner här.

Av En som vet. Lita på mitt ord., 17 October

Den bästa trafikskola någonsin! Utan tvekan…
Som en nöjd elev rekommenderar jag starkt denna körskola till alla som verkligen vill ta körkortet från första uppkörningen.. Bara en snabb blick på hemsidans bildgalleri förklarar hur bra Telge trafikskola är.
Mycket trevliga personal, kunniga och ärliga lärare som inser elevens behov från en testlektion.

Stort tack, Luay för mitt körkort

Av Lena, 18 October

Tänk om Lena inte änns kört på skolan, den som skrivit om skolan den 17/10 . Har helt rätt skolan har tappat all sin trovärdighet . Lycka till du elev som vill köra 40- 50 80 min lektioner för att få ett körkort. Samt att dom sparkat dom bästa lärarna på skolan. Vi är många som kan intyga detta. Ni sparkade lärare lycka till med allt

Av En före detta elev som slutar omgående, 18 October

Telge Trafikskola är den högst rankade körskolan i Södertälje, vilket ni själva kan kolla upp här på körkortsguiden. Trafiklärarna i Telge är grymma, har själv kört med tre utav de och jag är sjukt nöjd. Deras personal i dagsläget är bäst. De peppar dig, vilket ger dig motivationen till ett körkort.

Samt att deras teoriundervisningar underlättade en hel del förståelse för mig, dessutom är det väldigt få körskolor som har teoriundervisningar.
Jag har varit på andra körskolor, men fick inte så bra intryck utav de.
Jag rekommenderar Telge Trafikskola helhjärtat!

Av M, 19 October

tack till bästa trafikskola och bästa lärarna

Av Noor Radeef, 22 October

Tack så mycket till alla som jobbar i telgetrafikskola. utan Er kunde aldrig klarat körkortet.
Jag rekommendera stark Telgetrafikskola.

Av Sandra, 23 October

Bättre körskola får man leta efter, trevligt bemötande och en körskola i klass för sig.

Började övningsköra från grunden i mitten av juli, och tog körkortet för ett par dagar sedan. Fick en målriktad uppläggningsplan som höll, och detta tack vare dem professionella körlärarna samt en väldigt kunnig teorilärare.

Jag är mer än nöjd.

Så ett stort tack till Luay, Rani och Robert, samt till receptionisterna.
Varma rekommendationer ! ! !

Av Mary, 31 October

Kan verkligen rekommendera Telge trafikskola. En stor fördel är närheten till olika områden, vilket betyder att man kan köra i alla typer av trafiksituationer under en och samma lektion. Mycket välkomnande och trevlig personal som verkligen vet vad de gör. Tack även till trafiklärare Robert för din ärlighet och noggrannhet vilket slutade med att jag klarade körkortet!

Av Helena, 3 November

Det var jag Christer som skrev den 17 oktober och är en tidigare anställd som fortfarande inte fått full betalning. Jag menar på allvar och avråder stark från denna skolan. Den har som sagt varit bra men nu som sagt i djup djup kris. Hoppas ni tar varningen på allvar och att ni läser detta innan det är för sent. Robert har fått nån hybris och beter sig numera också hotfullt. Han är numera också polisanmäld för hot. Lägg pengarna på annan skola det är mitt råd. En skola i kris som för förhoppningsvis inte finns så länge till. Om alla bojkottar denna skolan så går den snart i konkurs.

Av Christer, 5 November

Tack till Telgetrafikskola och till världens bästa trafiklärare Robert, Rani och Luay. Tack även till den underbara receptionisten Cecilia :) <3 Rekommenderar starkt Telgetrafikskola!
/ Alexander Tunc

Av Alexander Tunc, 8 November

Riktigt bra trafikskola, man får all hjälp och stöd man behöver!

Av Lucas Strand, 15 November

En otroligt bra trafikskola med världens underbaraste personal som alltid var hjälpsamma och stöttande! Trafiklärarna är professionella och väldigt kunniga samt att skolan undervisar teorilektioner som är väldigt lärorika.

Tack alla på Telge Trafikskola för all hjälp och stöd, ni är bäst! Ett speciellt tack till underbaraste trafikläraren Rani som alltid hade tålamodet och som alltid peppade mig till att behålla min motivation!

Ni hittar ingen bättre körskola än denna, jag rekommenderar den starkt!!

Av Rania Simonsson, 24 November

Helt underbar trafikskola! Hade aldrig kört bil privat eller något innan och det tog mig bara 13 körlektioner för att klara av körkortet! Kan starkt rekommendera denna trafikskola, personalen som arbetar där är hur trevliga som helst + att körlärarna lär ut på ett väldigt bra sätt. Kommer till och med att sakna att övningsköra med de :D

Av Anders M, 26 November

Tusen tack till Södertäljes bästa trafikskola,Telge trafikskola! Ett stort tack till all underbar och trevlig personal, speciellt till mina bröder som lärde mig hur man ska köra Luay Malo och Rani Malo. Ett speciellt tack till den trevliga receptionisten Cecilia. Tack för alla som hjälpte mig. Jag rekommenderar alla som vill ta körkortet, gå till Telge Trafikskola :) Speciellt tack till Luay Malo för tålamodet och allt han lärde mig. Jag älskar dig min bror Luay ;)

Av Abdulahad Abdulahad, 27 November

Världens bästa trafikskola med de bästa personal ! Bättre trafikskola finns inte !

Av Lars, 28 November

Trodde inte jag var lämpad för körkort, men Robban bevisade motsatsen, alla lärare är toppen, glada, pedagogiska när det behövs och den administrativa delen funkar mirakulöst felfritt och smidigt, det känns att all personal på Telge Trafikskola är engagerade i sitt arbete och sina elever!

Av Sebastian Diedrich, 2 December

Riktigt bra körskola på alla plan där du kan försäkra dig om att du kommer vara maximalt förberedd och få körkort!

Av Adam Skeppar, 2 January

En otroligt bra trafikskola. Har du möjligheten att välja denna skola så tveka inte! Inom en snar framtid kommer du ha körkortet i din hand ;)

Vill också tacka ännu en gång Robert för de mycket lärorika lektionerna och den alltid trevliga receptionisten Cecilia.

Av Vicktoria, 9 January

Otroligt bra trafikskola! Kört med Robert de flesta gångerna, han är bäst. Rekommenderar verkligen denna trafikskola. Åk med Robert så har du kul under tiden du lär dig!

Av Adde, 22 January

Har lärt mig att starta bilen på Telge Trafikskolan. Engagerande lärarna jobbar på ett professionellt sätt, teoriundervisning var underbar viktiga frågor tas upp. Körlektioner innehållsrika och motsvarar trafikverkets krav. Visst finns det skolor som kanske bjuder på mer lektioner för mindre pris, men det är INTE kvantiteten som är viktigt utan KVALITETEN och kvaliteten finns på Telge Trafikskola!!! Vill tacka Rani för alla timmar, och hans engagemang, önskar all lycka i hans arbete!!!

Av Evgenia Kokh, 8 February

Bästa trafikskolan! Tack Robert!! och alla andra såklart!

Av David Despotovic, 12 February

Bästa trafikskolan helt klart! Bästa lärarna och ett stort tack till alla!

Av Sofi Björnberg 11386, 12 February

Telgetrafiksola som är den bästa skolan att gå på om du vill lyckas till ditt mål mycket bra personal, Louay är den bästa som finns och önskar att dom fortsätter så här med skolan så länge det går så att alla kan lära sig köra bil ordenkligt :) min råd till er att ni går Trafikskola Speciellt till Louay för tålamodet och allt han lärde mig.<3 vänlig hälsning till min sötta cecillia <3 tack så mycket för allting :)

Av maryana yousif, 27 February

TACK
Superbra skolan
supernöjd
Rekommenderas

Av Reza, 5 March

Rekommenderas
SUPERBRA

Av REZA, 5 March

Bästa trafikskolan ever!!!

Av maria Alouch, 6 March

Världens bästa trafikskola!!!

Av Carolin Demirel, 6 March

Tack för allt världens bästa trafikskola <3 älskar er alla <3

Av Fadi, 20 March

Telge Trafikskola ger ett seriöst intryck och jag kunde byta körlärare när jag inte var nöjd. Alla körlärare är tyvärr inte lika pedagogiska vilket drar ner betyget. Mitt tips är ni som kunder redan från början försöker hitta en lärare som passar er. De har bra teoriundervisning på körskolan. Jag klarade på teoriprovet och körprovet på första försöket:)

Av Evelina, 27 March

Fantastisk trafikskola med trevlig personal! Robert är utan tvekan världens bästa trafiklärare!

Av Minichka Moussa, 5 April

Planerar man skaffa sig ett körkort ska man vända sig till Telge Trafikskola så fort. Skulle man fråga mig vem som är bäst så skulle jag säga Telge Trafiksola är bäst i test. Jag tackar er Rani och Luay väldigt mycket får att ni hjälpte mig och tog emot mig som syster och vän.

Av Lina Habeeb, 12 April

Tack för all hjälp Rani, du är världens bästa trafiklärare. Jag är sååå lycklig nu och utan dig hade jag inte kommit så här långt. Även tack till alla andra i trafikskolan ni är bäst!

Av Daniela, 16 April

Mycket mycket bra trafikskola!!

Av Hanne, 29 May

BÄSTA TRAFIKSKOLA!!! STOR TACK!!!

Av VP, 29 May

Hemtrevlig trafikskola med kompetenta lärare och Cecilia i receptionen kan man inte annat än tycka om för hennes grymma service mind och hjälpsamhet. Rekommenderas.

Av Rickard, 10 June

Best Driving school :) The helped me a lot :) Big thanks to Rani

Av Adam, 11 June

Jag började från nool och efter 32 körlektion fick körkort direckt. Den här trafikskolan var bra.

Av Anna, 11 June

Skriv ditt omdöme här…

Av patrik sundström, 24 June

Jätte bra trafikskola!! Man har jättekul medan man lär sig under teori passen och under körlektionerna. Hade 20 körlektioner, tog teorin på första gången och samma gäller uppkörningen, Tack för allt Telgetrafikskola!!

Av Gabriel, 28 June

absolut bästa trafikskola med härliga personal..

Av Marian, 8 July

Väldigt kompetent och trevlig personal. Bra nya bilar som är lätta att lära sig köra med. Bra paketlösningar för studenter. Tack TelgeTrafikskola…. Tack Rani
Anna …

Av Anna P., 18 July

Väldigt engagerade, lär ut väldigt bra, och alla är väldigt trevliga! Rekommenderas stort!

Av Vipul Beniwal, 19 July

Bra bemötande,bra trafiklärare.
Bra körkorts utbildning.
Rekommenderas verkligen att välja telge trafikskola.

Av christel cecilia vonwaelenholz, 22 July

Tack Leo… Tack TelgeTrafikskola ni är bäst..

Fadya Alton

Av Fadya Alton, 25 July

Jag är extremt nöjd med denna körskola,
det känns verkligen som att dom bryr sig om en och vill ens bästa. Personalen är jätte trevlig och det är allmänt god stämning inne i lokalen. Läraren jag körde med var väldigt bra på att förklara och hade ett lugn som smittade av sig.

Av Linus, 26 July

Skriv ditt omdöme här…

Av ., 29 July

Jag kan varmt rekommendera Telgetrafikskola, med deras fantastiska bemötande och kunnighet. Tack för all hjälp..

Av Burak, 10 August

Jättebra trafikskola

Av 12, 10 August

Otroligt bra trafikskola, trevlig personal som lär ut på bästa sätt! Tack till Leo som hade tålamod att lära mig allt. :) Äntligen har jag körkort!!

Av Ida, 17 August

Grym trafikskola med grymma lärare speciellt bröderna Leo och Rani samt en väldigt trevlig receptionist Cecilia som en gör ens dag mycket bättre!.

Av Fady Elshamy, 21 August

Södertäljes bästa trafikskola! Trevlig personal som verkligen lär ut och bryr sig om en :D

Av Michel Poli, 3 September

Tusen tack till Telgetrafikskola! Ett speciellt tack till mina trafiklärare Leo och Rani. Rekommenderar alla att gå till denna trafikskola. Ni är bäst! =)

Anas Nathem

Av Anas Nathem, 6 September

Jättebra trafikskola :)

Av 1, 21 September

Sjuk bra skola, trevliga lärare och väldigt kunniga! Ett måste hos telgetrafik skola!

Av Abraham, 27 September

Kanon bra skola ! Jätte trevliga och kunniga lärare. Tog körkortet på bara 2 månader från att veta ingenting !

Av Abraham, 30 September

Tack Telgetrafikskola för er hjälp, och ett STORT tack till världens bästa trafiklärare LEO. Och tack till RANI också.
Ni är bästa trafikskola i Södertälje

Av MARIAM MATSHAR, 1 October

Jag fick godkänt efter bara några lektioner, det är jätte bra skolan :) tack Robert

Av Natalia Janiszek, 2 October

Telge Trafikskola har proffsiga, engagerade, pedagogiska trafiklärare med stor kompetens att utbilda trafiksäkra bilförare.
Stort eloge till Leo som med sitt lugna, professionella och pedagogiska sätt gjorde körlektionerna lärorika.
Även teorilektionerna med Rani var mycket pedagogiska genomtänkta och tydligt upplagda.
Vägen till körkortet kantades av omtanke, engagemang och glada skratt även av Rani och Robert.
Bokningar av körlektioner sköttes galant av den trevliga Cecilia.
Tack för all stöd och all den kunskap jag lärde mig hos er. Ni är den bästa trafikskolan i hela vårt avlånga land.
En mycket seriös trafikskola och kommer varmaste att rekommendera Telge Trafikskola.
See you on the road.

Av Irma, 2 October

Trevlig personal och bra handledare. Kändes tryggt att köra med handledare och upplevde dem aldrig som stressande eller nedvärderande. Väldigt bra upplägg och genomgångar på teorikursen och bra hjälp i form av bokning av prov och halkbana.
Upplever över lag att jag fått en bra utbildning både praktiskt och teoretiskt samt inte känt mig lurad på något sätt.
Rekommenderar starkt denna trafikskola.

Av Jonathan Hansen, 2 October

Har fått mitt körkort efter 1 månad intensiv körning och teorikurs på Telge trafikskola. Rekommenderar gärna den skolan! Duktiga lärare, bra bemötande!

Av Katja, 4 October

Bästa skolan Alo!! Tack alla lärare och ett speciellt tack till Leo min fucking broder

Noor Alobaidi

Av Noor Alobaidi, 4 October

Bästa och proffsigaste skolan någonsin! är evigt tacksam för all hjälp som jag fått av Telge trafikskola. Rekommenderar starkt!:)

Av Patricia Bogusoglu, 7 October

Den skolan är bästa! Jag fick min körkort efter bara några lektioner . Tack för allt.

Av Natalia Janiszek, 14 October

bästa trafikskolaTelge Trafikskola.jag tog bara 5 lektioner :) så jag fick körkort med fina lärere Rani

Av Aras, 17 October

Väldigt professionella, ingenting utöver det du behöver för körkortet. Väldigt ärliga och bra organisatörer.

Av Andreas, 18 October

En mycket bra körskola som jag starkt rekomenderar!! Helt underbar personal och hjälpsam!

Av Alice friman, 22 October

Proffsiga och pedagogiska! Rekomenderas varmt, här blir man hjärtligt bemött! Ger er MVG!

Av T. Friman, 22 October

Tusen tack till bästa,Telge trafikskola! ………… Ett speciellt tack till underbaraste trafikläraren Rani ,,, ………..och tack till luay………………… Ett speciellt tack till den trevliga receptionisten Cecilia.<3

Av dania jeje, 31 October

Hur bra skola som helst. Körde med Rani som var en grym lärare, det är väldigt mycket tack vare honom jag fick mitt körkort. Under uppkörningen var det inga konstigheter, och jag har nu fått mitt efterlängtade körkort. Stort tack till Rani och alla andra på Telge trafikskola!

Av Mattias L, 4 November

Josephine Nilsson klarade körkortet! Egna ord: Stort tack till alla på Telgetrafikskola för en underbar tid med många skratt & trevliga stunder. Ni har alla stöttat & lärt mig mycket! Just när ni tror att ni slipper mig så har jag cirkulerat tillbaka. Vilket jag kommer fortsätta göra i framtiden också för mera skratt & kramar! / Med vänliga hälsningar er solstråle Josephine =). Grattis!!! =)

Av Josephine Nilsson, 6 November

FANTASTISK personal! Trevliga, lätta att ha och göra med! Jag tog 15 lektioner och det var absolut inga problem att klara det. Tusen miljoner tack till min lärare Bert och till den mest fantastiska receptionisten Cecilia! Utan er hade det aldrig gått

Av Camilla Norén, 8 November

dziekuje bardzo wszystkim pracownikom Telge Trafikskola AB za przygotowanie mnie do egzaminu super sie z wami wspolpracowalo DZIEKUJE
Stor TACK till alla som jobbar på Telge Trafikskola AB, som förbered mig till körprovet. Der var super bra att lära mig på eran skola!! TACK

Av Adrian Zygowski, 11 November

Din väg till körkortsutbildning hos TelgeTrafikskola..
tack för allt…. Rani&Leo

Av Luay Matti, 21 November

Stort TACK till Rani Malo och till den snälla receptionisten Cecilia för all hjälp! Ni är bäst! Bästa Telgetrafikskolan :)

Av Rustum Mati, 26 November

Jag har eftersträvat att ta körkort i flera år och efter en uppgradering till Telge Trafikskola, från den mindre bra skolan som jag hade innan, så lyckades jag med uppkörningsprovet helt galant! Rekommenderas!

Av Lucas, 5 December

Bra körskola med personal som pushar en mot målet. Tidigare provat en annan körskola och först när jag prövade Telge trafikskola insåg jag hur bra de verkligen är!

Av Adham, 20 December

Bästa Trafikskola…. Rekommenderas…
GOD JUL på er….

Dawood Mirza

Av Dawood Mirza, 21 December

En bra trafikskola där man får bra bemötande av personalen och man får också den hjälp som krävs för att få körkort. Tog runt 15-20 lektioner och klarade både teori och uppkörning på första försöket tack vare all hjälp man fick från trafikskolan

Av Kristian Koivunen, 7 January

Magisk trafikskola!
Jag testade enstaka lektioner på andra trafikskolor i Tälje
som jag inte alls trivdes på, det kändes bara som att dom
Ville suga ut så mycket pengar på en så möjligt!
Men när jag kom till telges trafikskola kändes det absolut inte så, jag köpte 10 lektioner och det var inget snack om att jag behövde mer. Jag hade Robert som lärare och han var både otrolig trevlig och väldigt pedagogisk!
Rani hade jag teorilektioner med och han var helt enkelt magisk på att förklara!
Cecilia i receptionen fick en alltid att bli glad när man kom dit samtidigt som hon var otroligt hjälpsam!

Teorin och uppkörningen satt direkt!

Så tusen tack till alla på telge trafikskola och jag rekommenderar dom varmt!!

Av Thomas, 20 January

fantastisk skola och fantastisk personal. Dem lär en från grunden tills du kör upp. Ger dig möjligheter att köra själv när läraren sitter med. Rolig upplevelse att lära sig från att inte köra bil till att köra bil:). en skola som jag starkt rekommenderar.

Av Roman, 24 January

Jag fick den hjälp jag behövde och var redo vid uppkörningen!

Av Arvid, 9 February

Mitt körkort hade aldrig varit möjligt utan all hjälp från Telge Trafikskola. De är helt engagerade i varje elev och deras mål är att varje elev ska få körkort så snabbt som möjligt och så billigt som möjligt.

Av Julia Eriksson, 17 February

Telge trafikskola rekommenderas varmt!
Jag rekommenderar denna till alla jag känner. Underbara lärare som är superduktiga på att lära ut.
Det har aldrig varit så roligt att lära sig nya saker :D
Rekommenderas av hela mitt hjärta!!!

Av Malin, 17 February

Bästa körskola

Av Steven D., 25 February

Rekommenderar Telge Trafikskola starkt!
Då jag gick dit från att vara osäker till att bli självständig i trafiken tack vare Rani som hjälpte mig med precis allting!
Bra info och upplärning! Jag behövde knappt köra hemma, alla min körning var på skolan och jag klarade mig galant! =)

Vill passa på att tacka alla andra också för det bästa, roligaste & trevligaste bemötandet någonsin!

Alla är alltid lika glada där och tack så mycket till receptionisten Cecilia, du har varit till stor hjälp!

Kommer dock sakna att se alla dessa glada ansikten, men man får väl komma och hälsa på med sin EGNA bil nästa gång, hihi :)
Ni är SUPERBÄST!

Av Cecilia, 3 March

En super bra trafikskola som har de undernara personal
Som lär på ett fantastiskt sätt
Jag klarade kör provet från första gången
O det är nästan mest av deras elever som klarar det från första gången

Av Noor, 6 March

Telge Trafikskolan är bästa skolan i stan,no doubts!
Tusen tackar till den fantastiska receptionist Cecilia, världen bästa teorin lärare Rani och speciella tackar till Leo: jag skulle aldrig klarade utan dig ❤️❤️❤️.
Alla på Telge Trafikskolan är värma och trevliga.
Med deras hjälp klarade jag mitt prov på första försök.

Av Tinca Pantale, 6 March

Jättetrevliga personal och bra utbildning!

Av Nicolina, 6 March

Stort stort tack till Telge Trafikskola, riktigt trevlig personal och körlärare. Rekommenderar starkt att ta körkortet hos Telge Trafiksola!

Av Kim, 10 March

Jätte nöjd att jag valde Telge trafikskola. Kom dit helt okunnig och körde ingenting privat. Lyckades med både teorin och uppkörning på första försöket och detta tack vare kunnig och omtänksam personal. Dom både stöttar när det är jobbigt, peppar och puschar på när det behövs.
Tack cecilia för att man alltid blir så varmt mottagen och känner sig hemma och tack uoti för din hjälp, du är bäst!
Tänker lätt rekomendera er till alla jag känner.

Av Karin, 12 March

Jätteduktiga lärare som verkligen bryr sig om eleven. Man blir trevligt bemött av alla där. Om du är smått nervös är detta skolan för dig, dom tar det lugnt och stressar inte på dig. Jag fick mitt körkort på första försöket! :D

Av Sandra, 14 March

Bästa skola som finns, jag klarade uppkörningen från första gång, jag tackar Uoti, Rani och Sislia som hjälpte mig med allt. Om någon vill ha körkortet på en gång så är det bara gå till Telge Trafikskola
:)

Av youkhna, 18 March

Vill ni ha körkort, välj Telge trafikskola! Superbra trafiklärare, grym receptionist och mycket lärdom! Värt varenda krona!

Av Basil Madani, 20 March

Vill man ha körkort så ska man välja Telge trafikskola, utan tvekan! Superbra trafiklärare, bästa Cici i receptionen och otroligt mycket lärdom! Rekommenderar trafikskolan till alla jag känner. Värt varenda krona. Högklassig service!

Av Basil, 20 March

Jätte bra skola, rekommenderar starkt, lärarna är tydliga med vad dem vill utav dig, vad du ska ge dem och vad dem ska ge dig. Som dem säger, vi har lärt dig och nu du ska upp till bevis.

Man känner att när man kommer in i skolan känns det som en familj där, positiv energi, alla har det roligt men också lärorikt.

Efter att ha tagit körkortet där, blev man faktiskt lite ledsen, det kändes verkligen som en adjö.
Man kommer sakna alla, att åka bil med dessa lärare var om något jätte roligt, våra ämnen vi har pratat om och alla hjärtattack jag har gett lärarna.
Men på sidan om, fått konstruktiv kritik och bra upplärning.

Kort Sammanfattat:
Professionell bemötande
Trevlig Personal
Lätt att planera och utföra
Lärorikt
Positiv Atmosfär, finns bara förbättrings område, inget dåligt.
Och med allt detta så kommer man sakna alla i skolan.

lite tips till den som ska övningsköra:
Du som elev är elev av en anledning.
Du ska lyssna på läraren och ta åt dig hans kritik, bli INTE ledsen eller förbannad, var bestämd, var ett lejon, nu jävlar, det här grejar jag, sist men inte minst, du och din lärare är ett TEAM, ni båda vill en sak: du ska ha körkortet, så sätt er ner, ta en test lektion och sedan planera hur många lektioner du behöver, läraren måste känna dig och din körstil för att veta hur bra eller dålig du är.
Kom ihåg, lyssna på läraren, du lär dig mer än vad du tror.

Av Michael Göksu, 20 March

Supernöjd med att ha tagit körkortet (höggravid!) Trivdes bra med Uoti som lärare och Cecilia som administratör. Telge Trafikskola har en trivsam atmosfär vilket får en att bli mindre nervös inför lektioner och prov. Trodde nog att jag skulle behöva mer lektioner eller något extra uppkörningsförsök men efter drygt 20 lektioner så klarade jag teori och uppkörning direkt – en lagom lång utbildning. Jag känner mig inte som en trafikfara heller, det går fint att köra och känns tryggt. Tack!

Av Therese J, 22 March

Riktigt bra trafikskola! Tog jumbopaketet och klarade både
Skrivning och körning första gången. Grymt trevlig personal och lärde mig jätte mycket utav min körlärare Rani!

Tack allihop.
/ Ida Andersson

Av ida, 27 March

Mycket bra trafikskola, det är sjukt hur grymma dom är på att hjälpa nybörjare och köra. Dom kan verkligen sin grej och gör allt från hjärtat! Grym personal, grymma lärare och grymma bilar! Älskar Telge Trafikskola AB.

Av Nour Ammanouel, 8 April

Telge trafikskola AB är en riktig bra trafikskola. Dom gör upp bra utbildningsplan åt en. Dom som jobbar är jätte trevliga. Telge trafikskola får en 5 av mig.

Av Fredrik Sandén, 8 April

Bra Trafikskola med peppande och trevlig personal! Fantastiskt välkomnande och tydlig guidning genom hela processen. Jag fick mitt körkort efter 2 månader och är supernöjd!

Av Karin, 12 April

Bästa körskolan i stan, professionella och trevliga lärare som ger en konstruktiv kritik vilket ledde till körkortet på snabb tid och jag klarade det på första försöket, är supernöjd med hela upplevelsen!!
Man kände av en familjär känsla i trafikskolan, alla var härliga, kommer att sakna er!!

Av Katja, 16 April

Bästa körskolan i hela Södertälje punkt slut!
Leo Malo är bäst , grym lärare , rekommenderar telgekörskola starkt!
Leo du är guld värt!

Av Kevin, 29 April

Jag är mycket nöjd med telge trafikskola! Det kändes mycket uttänkt hur lektionerna var upplagda och när jag tog mitt körkort på första försöket så var jag inte bara godkänd utan jag känner mig också som en lugn och säker förare! Rani är en riktigt bra lärare! Jag rekommenderar starkt!

Av Karolina, 29 April

Skriv ditt omdöme här…

Av a, 4 May

Rekommenderar starkt TelgeTrafikskola..

Av Maria K., 7 May

Tusen tack till Telgetrafikskola!!! Stort tack till Leo och Robert för all hjälp och alla andra i trafikskolan. Ni är bäst! =)

Av Inas Yousif, 8 May

Bästa trafikskola som finns. Jag tackar er jätte mycket om allt hjälp jag behövde. Ett speciellt tack till min bästa trafiklärare Leo och bästa teorilärare Rani och en helt fantastisk receptionist i Elisabeth!. tack för allt TELGE TRAFIKSKOLA AB

Av Bassam Algailani, 12 May

Fantastisk trafikskola! Bra teorikurs och lärorika körlektioner!

Av David, 20 May

Bästa trafikskolan!!!

Av Saif D., 21 May

Tack bästa trafikskola…..

Av Helal Shamoon, 1 June

Skriv ditt omdöme här…

Av p, 2 June

Mycket bra körskola, trevliga lärare och en rikigt bra utbildning. Tack Telge.

Av Ninip, 3 June

Fick höra mycket om hur fantastisk den här trafikskolan var och jag kan utan problem säga att den är nummer 1!

Av Yousef, 5 June

Jättebra trafikskola med bra lärare och väldigt trevligt bemötande från alla anställda! Jag fick körkortet på första försöket!

Av Ebba, 9 June

Södertäljes BÄSTA trafikskola…

Av Rafaat...., 18 June

En strålande trafikskola som hjälper dig att ta körkortet enkelt och planerat, utan extra betalning. Trafikläraren följer upp dig och planerar din körning. Efter 20 körlektioner tog jag uppkörningen med bästa körläraren Outi. Jättetrevlig personal! :)

Av Ausam Sadiq, 23 June

Enormt bra körskola med trevlig och kunnig personal samt receptionist:) Tog uppkörningen efter 20 körlektioner med bästa körläraren Outi! Rekommenderar Telge Trafikskola starkt.

Av Ausam Sadiq, 23 June

Mycket bra skola, mycket bra lärare! Jättetrevliga personer som jobbar där. Klarade uppkörningen på första försöket, inga problem!

Av Mathias Jansson, 3 July

Riktigt bra. Fint och hjärtligt bemötande. Bra lärare som ger fina tips som bland annat hjälpte mig att köra säkert o bekvämt… Bästa Körskola

Av Raniah Thamer, 7 July

Mycket trevliga att ha att göra med, naturliga och glada. Jag kan ju inte tala för andra trafikskolors utbildning då jag inte gått någon annan men är du lite sent ute med körkort (normativt) så är personalen definitivt inte de du behöver vara orolig för att träffa. Positiva, naturliga och glada. Misstag sågs korrekt som bra grejer då man bara lär sig något av dessa, inte som hinder och en ursäkt för föreläsning.

Av Markus, 8 July

Telge trafikskola är en jätte bra körskola som jag rekommenderar starkt. Själv så tog jag körkortet på första försöket tack vare det underbara stödet från min körlärare, Robert Kasabiani. Han är en underbar människa som verkligen alltid är glad. Han får dig på bra humör och är alltid villig att hjälpa dig tills du förstått informationen glasklart.

Av Lukas Akan, 31 July

Klart värt 5 stjärnor, om inte mer.
Absolut den bästa körskolan utan tvekan med en otrolig trevlig personal som hjälper en från hjärtat så att man får körkortet.
Tusen tack till Robert för all din hjälp, för all din tålamod och sättet du lär ut är otroligt bra!
Tusen tack även till bästa receptionisten Cecilia som gör att man alltid känner sig hemma och alltid blir varmt mottaget!

En fantastik trafikskola som jag varmt rekommenderar till alla! :)

Av Mousa, 1 August

Grym trafikskola:)

Av ad, 4 August

Skriv ditt omdöme här…

Av 1, 19 September

Trevligt bemötande och mycket bra lärare samt att de verkligen kunde anpassa övningkörningarna efter mina behov samt att de fixade allt man kan begära utav en trafikskola!!!

Av Christoffer Romanoff, 1 October

mycket bra skola med kunnig personal och trevligt bemötande. Man får mycket för pengarna. körlektionerna är 80min istället för 40 min som de flesta har.

Av Gustaf, 1 October

Jättebra trafikskola och duktiga lärare.

Av Bea, 8 October

Rekommenderar starkt TelgeTrafikskola…

Av Sivak, 17 October

Grym körskola, grym personal, rekommenderar den till alla!! Tack för all hjälp!

Av Elias Alouch, 28 October

Superbra körskola, trevliga lärare och receptionist!

Av Malin, 6 November

Bättre trafikskola kan man inte hitta, otroligt trevliga persona:D

Av Maikel, 20 November

Glada och stöttande personal. En riktigt bra trafikskola :)

Av Paulina, 25 November

Mycket bra trafikskola. Tack för hjälpen!

Av Piotr. J, 2 December

Tack Telgetrafikskola!

Av Jaroslaw.Z, 6 December

Kan varmt rekommendera Telge trafikskola till alla som ska ta körkort, finns inget negativt att säga! Alltid ett härligt välkomnande från Cecilia i receptionen och jag vill även skicka ett extra stort tack till Leo som var väldigt lugn, pedagogisk, nära till skratt och otroligt positiv, bättre trafikskola och trafiklärare kunde jag inte ha hittat! Tusen tack!

Av Dunia A., 14 December

Riktigt bra. Fint och hjärtligt bemötande. Bra lärare som ger fina tips som bland annat hjälpte mig att köra säkert o tryggt… Tack Uoti… rekommenderar telgetrafikskola till alla.

Av Malin, 29 December

Riktigt bra trafikskola med härligt bemötande.
Tog uppkörningen på första försöket, det får tala för sig själv!

Av Metin, 2 January

Mycket proffsiga trafiklärare på denna trafikskolan, hade aldrig klarat mitt körkort utan deras hjälp. Ångrar inte en sekund att jag valde TelgeTrafikskola, fick mitt körkort snabbt o smidigt…

Av Maciej Farion, 5 January

Bästa trafikskolan kan rekommenderar den till alla!

Av Sarah Redgers, 8 January

De är bästa…Tveka inte… Alla lärare har kunskap. Jag fick mitt körkort med hjälp av dem utan problem. Robert är bästa…

Av Alex, 9 January

Best driving school in Södertälje,they are really super good and made it possible for me to get my driving license on my first try!! Thanks Telgetrafikskola, I really recommend this school :)

Av Barbara Mettel, 11 January

Telge Trafikskolan är bästa. Robert är en person som har mycket kunskap och erfarenhet. Jag har lärt mycket från honom. Innan jag började körlektioner hade jag ingen hopp att få körtkort men Robert ökade min självtroende och nu har jag körkortet i handen.
Förresten, Cecilia är en helt fantastisk receptionist. Hon är mycket snäll och hjälpsam.

Av Ali, 11 January

En riktigt bra trafikskola! Klarade både teori och körprovet på första tack vare Telgetrafikskolan!! :)

Av Nilufer, 26 January

Det bästa jag någonsin gjort var att välja Telge Trafikskola AB som min körskola! En klockren 5a och absolut inte mindre än så. Till att börja med varmt välkomnas man av den underbara receptionisten Cecilia som är jättetrevlig och som sänker nervositeten innan körlektionerna. Trots mitt krångliga skolschema lyckades hon hjälpa mig att ta mitt körkort och fixade så att tiderna främst passar mig. Läget där trafikskolan befinner sig i stan är fantastiskt, paketpriserna är lämpliga för alla åldrar, även för oss ungdomar och servicen är professionell. Teorilektionerna som undervisas av den mycket engagerade läraren Rani är riktigt givande som med fin pedagogik får en att förstå varenda liten del i teoriboken och lite till. Efter dessa teorilektioner var det bara att repetera allt utan några som helst problem. Sist men inte minst mina underbara körlärare Robert & Leo som med tålamod, engagemang och noggrannhet gjorde varenda lektion givande och värd varenda slant man har lagt på lektionerna. Med ärligheten och den finfina feedbacken efter varje lektion låter de eleven att utvecklas lektion för lektion, proffsigt arbete. Mina körlärare peppade mig ända in i slutet och Leo sa alltid att man aldrig ska ge upp vilket pushade mig ända in i mål och jag klarade både Teorin och uppkörningen på första försöket.
Denna körskola är verkligen en klass för sig. Lätt bästa betyg till den absolut bästa trafikskolan!
Rekommenderar starkt.

Av Marina, 26 January

Älskar Telgetrafik skola och all personal där. Härlig individer som vill ditt bästa! Rekommenderar skolan starkt! :D

Av Roberto, 29 January

Tack till världens bästa trafikskola! Otrolig trevlig personal som hjälper och stöttar en till 100%.
Stort tack till de fantastiska trafiklärarna Leo & Rani för all hjälp och stöd. Utan er hade jag aldrig klarat det.
Jag rekommenderar starkt alla som vill ha körkort att söka sig till Telgetrafikskola! =)

Av Isabelle, 1 February

Otrolig bra trafikskola med super trevlig personal. Duktiga och proffsiga körlärare som lär ut på ett pedagogiskt sätt. Vill tacka Leo & Rani för all stöd och tålamod. Ni är bäst! =)

Av Maykil, 3 February

Fick en grym utbildning med hjälp av skolan, mycket trevlig och hjälpsam personal, jag hade Leo och Robert som lärare, bägge var guld värda på vägen till körkortet, tog den på första försöket!

Av jakob, 13 February

Mycket bra trafikskola, trevlig personal, mycket lärorika teorikurser och jätteduktiga trafiklärare. Rekommenderas otroligt mycket.

Av O.T, 16 February

Tack till Telgetrafikskola och till all personal! Vill speciellt tacka Leo och Rani för all hjälp och stöd samt den trevliga receptionisten Cecilia!

Av Joni, 21 February

Bästa trafikskolan Telge!!

Man blev oerhört välkomnad av den vackraste receptionisten Cecilia och de bästa trafiklärarna där.

Rekommenderas starkt att börja hos dem.

Av Hassanain, 26 February

Rekommenderar Telge Trafikskola till alla, effektiva och väldigt pris värda lektioner… Tack Leo& Rani

Av Lana...., 26 February

Bra och trevlig trafikskola!

Av Ridom, 3 March

Bästa trafikskolan, bästa Robert som hjälpte mig otroligt mycket! Tack för allt, rekommenderas starkt till alla.

Av M.S, 10 March

Rekommenderar TelgeTrafikskola till alla….

Av Wael Gorges, 14 March

bästa trafikskolan.

Av Marcello, 16 March

Telge trafikskola är absolut den bästa trafikskolan, dom har hjälp mig med mitt körkort! Och jag vill verkligen tipsa alla om att gå dit, personalen är grymma, trafiklärarna är fantastiskt bra på att lära ut sina kunskaper! Ska du ta körkort? Kontakta Telge trafikskola, du blir inte besviken!

Av Anna Svensson, 25 March

Stort tack till Telgetrafikskola och till den trevliga personalen! Speciellt tack till min trafiklärare Rani för all hjälp och stöd. Rekommenderar skolan starkt!!!

Av Alaa, 29 March

Bästa val av körkortsutbildning hos TelgeTrafikskola… Målinriktad personal och väldigt pedagogiska…
Tack till bästa trafiklärare Leo & Cecilia på kontoret…

Av Hanan M., 3 April

Rekommenderar den till alla:) :)

Av Aleksandra.., 4 April

Rekommenderar den till alla :) :)

Av Aleksandra.., 4 April

Bästa Trafiklärare Leo Malo…. klarat mig på två veckor bara.. Tack :)

Av Yousef Foustek, 19 April

Bästa& effektivaste trafikskola…. Tack till Rani&Cecilia för all hjälp….

Av Hind..., 19 April

Super bra körskola!

Av William, 6 May

Mycket bra körskola, jag klarade min uppkörning och mitt teori prov på första försöket. Jag är mycket tacksam men vill påpeka att jag behövde lite mindre lektioner än vad körskolan tyckte. Jag respekterar att dom vill utbilda säkra förare och det är jag övertygad om att det handlar om! Jag tror verkligen inte att det handlar om pengar! dom är alldeles för trevliga och härliga för att “mjölka” pengar :) Jag är så nöjd jag kan bli! Körskolan har överträffat mina förväntningar :D

Av Ludvig Lindén, 6 May

Underbar skola som kunde anpassa sig efter mina arbetstider. Uoti och Rani fantastiska, ärliga och duktiga körlärare. Cecilia en glädjespridare i receptionen, blev alltid glad av att köra med Telge Trafikskola!

Rekommenderar denna skola varmt!

Av Weerawat "Wurre" Horsap, 7 May

Otroligt bra körkortskola med kompetenta lärare och en bra arbetsmiljö. De har även en väldigt trevlig receptionist!

Av Khanem, 13 May

Jag blev tipsad om Telge Trafikskola och att börja köra där var det bästa jag kunde göra. Min körlärare heter Leo och med Leos hjälp tog jag körkortet på 1 månad! :)
Han är bäst på det han gör!

Av Isabel, 21 May

grymt bra!!

Av lukas, 21 May

jag gick hit och körde en lektion, dom sa minst 30
var på en annan skola klar på 10 lektioner
ni en av dom som lurar kund
gå inte hit….

Av Alex, 25 June

Hej Alex!
det stämmer inte alls det du säger, att vi säger 30 lektioner o en annan trafikskola säger 10 lektioner, vi känner inte till ditt namn hos oss…

Av Rani Malo, 26 June

Helt klart den bästa trafikskolan!
I Telge Trafikskola möter du kompetenta, trevliga lärare och personal som stödjer dig samt leder dig till körkortet.

Av Fadi Ghazal, 30 June

Superbra trafikskola!! Fantastiska lärare som lär ut grymt bra!:)

Av Venezia, 4 July

Kan varmt rekommendera Telge trafikskola. Trevliga och pedagogiska trafiklärare som lärde mig mycket på varje lektion, dvs mycket utbildning per tillfälle. Mycket hjälpsam och tillmötesgående personal i receptionen. Klarade uppkörningen på första försöket.

Av Britt Lind, 5 July

Skriv ditt omdöme här…

Av AE, 6 July

Skriv ditt omdöme här…

Av VE, 6 July

Jättebra trafikskola med trevlig personal. Från dag 1 visste jag att jag var i goda händer. Ett stort tack till bröderna Malo, två sköna och trevliga killar!

Av Gor, 10 July

Sveriges bästa trafikskola utan tvekan! Trevlig och väldigt kunnig personal, Speciellt Leo som lärde mig att aldrig ge upp! Rekommenderas starkt!

Av Ahmad Khalifa, 16 July

Suuuper!

Av Julia, 5 August

Mycket bra körskola med ärlig personal som vill att man ska lyckas! Körde både privat och med körskolan och efter 13 lektioner med skolan var jag väl förberedd inför uppkörningen och klarade den på första försöket. Rekommenderar dem starkt!

Av Christoffer, 18 August

Vilket gäng! Evigt tacksam för hjälpen och kunskaperna jag fick genom Telge trafikskola!

Av Sebastian, 21 August

Otroligt bra trafikskola med trevlig personal. Klarade uppkörningen efter endast 8 lektioner och det kan jag bara tacka min körlärare för.

Av Gustav Sjödahl, 1 September

Tack för allt hjälp att klara körkortet! Utan Er skulle jag inte klara mig! :-)

Av Pawel, 6 September

Bästa trafikskolan i stan!! Trevligaste lärare och personal supernöjd med ALLT!

Av Valentina Varli, 9 September

Har svårt att föreställa mig en bättre trafikskola. Sjukt bra och trevlig personal! Tack till alla!

Av Marcus, 15 September

Jag hade aldrig tidigare kört en manuell bil, men två månader efter att jag började köra med Telge trafikskola så hade jag körkortet i fickan. Jag klarade både teoriprovet och uppkörningen på första försöket och allt detta tack vare bästa Telge trafikskola. Tack till Rani&Leo som helhjärtat hjälpte mig under denna tid, och även ett stort tack till Cecilia receptionisten som alltid fanns till hjälp! :)

Av Rima Bchar, 30 October

Pedagogiska lärare som brinner för sitt yrke är svåra att hitta. Jag har åkt med ett flertal skolor innan jag åkte med telge trafikskola.
Telge trafikskola hjälpte mig att lägga upp mitt schema och det har varit en ekonomisk fördel att ha lärare som ansträngde sig så mycket för att jag skulle lyckas.

Av Jimmy Sagar, 11 November

Bästa trafikskolan, helt enkelt! Stort tack till er

Av Sandra, 12 November

Tack Leo och Rani för ni hjälpte mig och tack Cecilia för att ha varit en fantastisk receptionist:)!

Av JeanPierre, 13 November

Det var en bra trafikskola som har både roliga och lärorika lektioner!!!

Speciellt tack till Robert!

Av Beratcan, 18 November

Tusen tack till världens bästa trafikskola i Södertälje, Telge Trafikskola! En otroligt bra trafikskola med världens underbaraste personal som alltid var hjälpsamma och stöttande! Ett stort tack till Luay Malo och Rani Malo för all hjälp och stöd! Tog teorin och uppkörningen den 17 November på första försöket tack vare Södertäljes bästa trafikskola. Tack för lärorika lektioner och glad personal som man blir otroligt bemött av! Stort tack till bästa Luay Malo som hade tålamod och peppade mig alltid att aldrig ge upp! Jag såg verkligen fram emot varje körlektion. Ett speciellt tack till den trevliga receptionisten Cecilia som alltid fanns när jag behövde hjälp.

Jag skulle starkt rekommendera Telge trafikskola till alla som vill ta körkort!

Av Sandra Shamon, 21 November

Jätte trevlig personal i receptionen! Bra feedback under körlektionerna, hade 4 st och klarade uppkörningen på första försöket. Rekomenderas starkt! :-)

Av Tova Johansson, 23 November

Jag tog mitt körkort här på Telge Trafikskola, Jag körde med Rani hela tiden, han var mycket pedagogisk och förklarade alla moment på ett bra sätt. Så jag tycker det bara finns gott att säga om denna trafiksskola.

Av Robin, 1 December

Väldigt bra trafikskola med mycket kompetent och trevlig personal. Klarade proven på första försöket :)

Av Axel Lindberg, 7 December

Förutom en strukturerad utbildning och utbildade handledare så består Telge trafikskola av varma och ödmjuka människor.

Ett stort tack till Rani, Cecilia, Amo Robert och Leo. Min vistelse hos er har varit en lärorik period av mitt liv.

Av Vahel, 15 December

Grym körskola, redan efter första lektionen kändes det som att jag klarar uppkörningen och nu har jag äntligen gjort det så tack bästa Robert

Av Christian Nuay, 21 December

Jag trivdes enormt bra på Telge Trafikskola. Jättetrevlig personal och nya och fräscha övningskörningsbilar. Skönt att få köra i en hel 80 min också. Toppen!

Av Milad Markus, 5 January

Bäst i stan ….

Av Amanda Shamoon, 7 January

Bästa körskolan, började köra på telge i september & tog körkort idag! Tack till Robert som var min körlärare & till Cecilia som alltid fanns till hjälp & hjälpte mig!

Av Emma, 11 January

Super bra trafikskola med extremt duktig personal och professionell service. Rekommenderar denna skola varmt för folk som vill lära sig på ett bra sätt men ändå snabbt och effektivt och få ett ärligt omdöme om hur många lektioner man behöver till exempel utan att man mjölkas på pengar.

Av Soraya Amrani, 18 January

Super bra trafikskola med extremt duktig personal och professionell service. Rekommenderar denna skola varmt för folk som vill lära sig från grunden men ändå på ett snabbt och effektivt sätt. Man får ett ärligt omdöme gällande hur många lektioner man behöver och en pedagogisk inlärning som leder till en bra körning! Super nöjd!

Av Soraya, 18 January

Telge trafikskolan gav mig allt jag behövde de har trevliga personal de kan sitt jobb och vet vad eleverna behöver o de snålar inte de ger allt de har om nån vill ha körkortet jag kommenderar Telge trafikskola.
Tack Telge
Av Yousseph hermez

Av Yousseph hermez, 26 January

Den bästa Trafikskolan jag har vart på!

Rekommenderas stort!

Rani och leo helt utan tvekan dunder lärare!

Av Christian, 17 February

Rekomenderar varmt denna trafikskola:
Bra och snabbt service, tydlig instruktion, lagom pris
duktig lärare ( Rani)
Kompletterar gärna mina omdömen.
Furkan U.

Av Furkan U, 20 February

Kört med två skolor tidigare, Telge Trafikskolan blev min sista och bästa. Grymma lärare med super bra kommunikation, planering och peppande från alla håll, bland annat receptionisten. Stort tack till min underbara lärare Rani och alla andra på Telge Trafikskolan.

Av Line, 9 March

Mycket bra skola

Av Sebastian, 17 March

Seriös trafikskola med kunniga lärare. Jag körde mycket privat innan men ville ta några lektioner för att vara på säkra sidan, vilket jag upplevde som positivt. Blev godkänd på första försöket. Jag rekommenderar denna trafikskola.

Av Oskar, 30 March

Jätte bra skola samt duktiga och trevliga lärare, när det gäller både teori undervisningar och körningen. Tackar er jätte mycket

Av Rand, 14 April

Vet inte hur jag ska börja beskriva den bästa trafikskolan i Södertälje i mina ögon. Mycket erfarna lärare som tar emot dig med öppen famn och lär dig det minsta lilla för att du ska bli en bra och säker förare. Om kunde ge mer än 5 stjärnor så hade jag inte tvekat en sekund på det. Ett stort tack riktar jag från hela mitt hjärta till er på Telge trafikskola<3

Av zakaria Hazim, 3 June

Mycket bra trafikskola! bra service och trevligt bemötande!
Dom här kan man lita på.

Av Malte, 13 June

Rekommenderar TelgeTrafikskola till alla….

Av Garen M., 16 June

Jätte bra skola jag jätte nöjd med de

Av Ghaith Bzo, 8 July

Mycket bra trafikskola!

Av Jonas Bylund, 11 July

Skriv ditt omdöme här…

Av ', 12 July

Jättetrevliga personal, nya och fräscha övningsbilar, tack för hjälpen…

Av Hawa, 15 July

En av världens bästa och trevligaste trafik skola.
Lärarna är hur duktiga som helst. Jag rekommenderar starkt Telge trafikskolan

Av Andraus, 20 July

Absolut den sämsta skolan i Södertälje. Handledarna slösar på tiden och beter sig mycket oprofessionellt. Ser att den har bra omdömen här men det skrivs om trafiklärare som INTE jobbar kvar så låt er inte luras! Rekommenderar inte. Välj hellre centralens.

Av Michella, 25 July

Kunniga lärare. Trevliga. Bra priser !

Av Malte, 2 August

Kan varmt rekommendera denna trafikskola. Har fått kunniga och trevliga lärare, som förklarar på väldigt tydligt sätt. Jag är väldigt nöjd med utbildningen.

Av Oskar Lindgren, 2 August

Mycket bra körskola med väldigt duktiga lärare! Tog körkortet på första försöket på grund av dom!

Av Kristian, 3 August

Härliga körlektioner med mycket lärorik information ! Tog både teori och körprov på första försöket ! Kan varmt rekommenderas!

Av Zandra, 5 August

Kan varmt rekommendera Telge trafikskola till alla som ska ta körkort, finns inget negativt att säga! Alltid ett härligt välkomnande från Cecilia i receptionen och jag vill även skicka ett extra stort tack till Leo som var väldigt lugn, pedagogisk, nära till skratt och otroligt positiv, bättre trafikskola och trafiklärare kunde jag inte ha hittat! Tusen tack!

Av Mariam, 8 August

Grym skola! engagerad receptionist Cecilia och duktiga trafiklärare (Leo, Rani) 5/5.

Av Linus, 9 August

Allt var jättebra, man lärde sig massor och jag kände mig väldigt säker innan jag fick mitt körkort. Dock var det lite problem pga semester och många av mina redan bokade körlektioner bokades om. Men det löste sig och annars jättebra!

Av Anna, 18 August

Mycket bra, trevlig och profissionell personal. Tog totalt 25 lektioner och klarade körkortet utan problem. Ärliga och bra mentorer. Hade inte möjligthet att köra privat men det var inga problem med den bra vägledning jag fick från trafikskolan.

Av Andreas, 18 August

Rekommenderar starkt! Tog 13 lektioner och klarade både teori och uppkörning på första försöket. Trevliga och duktiga lärare.

Av Rasmus, 19 August

Superbra trafikskola!

Av Nancy, 22 September

Mycket bra körskola!!, Trevliga, Tydliga och duktiga!

Av Marcus, 3 October

Skrattar högt när jag läser era rekommendationer och de är över 1 år gamla ni kanske inte borde finnas kvar. Riktigt oseriös skola och otrevlig reception. Känns som att alla rekommendationer har de skrivit själva.

Av Alex, 4 October

Ett varmare och mer pedagogisk bemötande är svårt att hitta
Familjär och omtanke präglar stämmningen
Mycket bra teori lektioner med proffsig sätt av lärarna.
Väldigt ärliga om sitt omdöme om hur man kör och vad man behöver
Prackar inte på massa lektioner i onödan
Utan snarare beredda att ta bort om dom anser att man är färdig utbildad.
Jag rekommenderar varmt denna körskola
Och var inte rädda ni som kommit upp i åren
Som jag själv.
Dom tar hand om er så fint
Tack för allt
En bra tid hos er.

Av Carita strandberg, 17 October

Rekommenderar starkt denna trafikskolan. Helt klart den bästa! Är oerhört tacksam för all hjälp som jag fick från mina trafiklärare Rani och Leo. Dem lärde mig otroligt mycket genom deras pedagogik. Krävdes enbart ett fåtal lektioner av dem för att få körkortet! Vill även tacka den underbara och trevliga receptionisten Cecilia som gjorde allt för att skräddarsy lösningar och hitta antalet körlektioner på så kort tid innan uppkörningen. Ni är bäst!

Av Elisabet, 17 October

Bästa trafikskolan! Tack för all hjälp :)

Av Maikel Lahdo, 26 October

Jättetrevlig receptionist, kunniga trafiklärare som är lugna, sansade och som hjälper en där det behövs. Lektionerna är mycket lärorika och personalen har ett trevligt bemötande.

Av V, 26 October

Tackar Telge trafikskola för hjälpen till mitt körkort! Mycket bra på att lära ut och få en att känna sig trygg. Såklart super trevlig personal. :D

Av Elise, 8 November

Bästa körskolan!!! Körde på centralens förut och ångrar inte en sekund att jag bytte till Telge trafikskola

Av Jasmine, 14 November

2016-11-14 klarade jag uppkörningen tack vare Telge trafikskolan! Jag är oerhört tacksam för all hjälp.
Jag ångrar inte att jag valde Telge trafikskola för en sekund.

Av Sandra, 14 November

Superbra körskola! Med toppen lärare som lär ut jätte bra(!) och en oerhört trevlig och hjälpsam receptionist! Rekommenderar starkt, man får verkligen all den hjälp man behöver.

Av Kristina, 17 November

Bästa trafikskola.15 lektioner räckte till att få körkorter från första gången.

Av Ali, 21 November

Kan starkt rekommendera Telge trafikskola! Superhärlig personal som verkligen är engagerade i sina elevers utveckling. Klarade både teorin och uppkörningen på första försöket och det har jag Telge trafikskola att tacka för :D !

Av Leila G, 25 November

Fantastisk körskola med helt underbar, rak och rättvis personal! Cecilia i receptionen är också otroligt hjälpsam och trevlig!! REKOMENDERAS STARKT!!!

Av Sofie, 1 December

Trevligt personal som vägleder till mot körkortet på ett korrekt sätt

Av Dany kako, 2 December

Bra trafikskola och duktiga lärare, Tack för hjälpen :)

Av Gabriella, 21 December

En mycket bra trafikskola som rekommenderas och garanterar dig körkortet

Av Khatchig, 22 December

den bästa körskolan. bästa lärarna. love you Malo!!

Av Md, 3 January

Den absolut bästa körskolan. Bästa lärarna .Love you malo!!

Av Md, 3 January

BÄSTA TRAFIKSKOLAN!
jag är SUPERnöjd med Telge trafikskola!
de trodde på mig när jag inte gjorde det själv.
jättefint bemötande av all personal, fantastiska teoriundervisningar, väldigt givande körlektioner och en underbar receptionist!

Försökt ta körkortet självmant utan att ha lyckats.
klarade BÅDE teori och uppkörning på första försöken tillsammans med telge trafikskola

Av Diana, 13 January

Rekommenderar starkt skolan! Klarade korkortet for forsta forsoket bade teorin och uppkorning!

Av Magdalena, 16 January

Jag kom in på Telge trafikskola och trodde aldrig att jag skulle få mitt körkort…. 10-12 lektioner senare fixade jag uppkörningen på första försöket! Stort tack till Rani och gänget på Telge! Ni är fantastiska =)

Av Fredrik, 27 January

Ett stort tack till Leo och Rani för en pedagogisk och avslappnad vägledning hela vägen till körkortet! Med de gick den praktiska utbildningen smidigt från testlektion till lyckad uppkörning! Rekommenderar starkt! :D

Av Josef, 3 February

Skriv ditt omdöme här…

Av Niko Vähäsarja, 24 February

Bästa trafikskolan som har hjälpt hela vägen till körkortet. Tusen tack till hela gänget och speciellt till Alec som har trott på mig. Ni är underbara!

Av Dilek, 27 February

En seriös och bra trafikskola! Fint bemötande av alla på skolan och kompetenta lärare som motiverar och lär ut på ett bra sätt! Speciellt Leo;) Risk 1an kändes dock bristfällig, lite lång tid för så pass lite info! Skulle absolut rekommendera Telge trafikskola för dig som vill lyckas med körkortet!

Av Erika Pietsch, 1 March

Södertäljes bästa trafikskola!!
Tusen tack för allting och framför allt tack till Alec som alltid stöttat mig och trott på mig! Rekommenderar denna körskola starkt!

Av Isabella, 9 March

Riktigt grymm körskola med bra lärare som lär ut på ett sätt som får allt att fastna i minnet. Att få godkänt på provet är nästan en garanti om man kör med dom.

Av Linus, 17 March

Lärorik trafikskola med trevliga lärare, rekommenderar starkt!

Av Ivar Löfgren, 5 April

Bästa körskolan! Alla är trevliga man får bra information och de har väldigt bra priser för det man får! Väldigt duktiga på sitt jobb!

Av Joseph Gros, 20 April

Bästa trafikskolan! Alla är super trevliga och jätte kunniga och även hjälpsamma. Körde bara med trafikskolan och klarade uppkörningen på första! Det märks att dom vill att man ska ta körkort lika mycket som en själv vill det. REKOMENDERAR!!

Av Amanda, 26 April

Tack för Telge trafikskola .bästa läraren Leo

Av Nermeen, 12 May

Super bra Trafikskola!
Jag tog moped och B körkort på denna skola, jag körde mycket hemma och dom var ärliga och sa det att jag max behövde 3 lektioner istället för vissa skolor som mjölkar pengar. Super trevlig personal

Av William, 24 August