Östhammars Trafikskola

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Östhammars Trafikskola ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Connys trafikskola i Östhammar (på denna webbsida kallad “Östhammars trafikskola”) är uppenbarligen bara ute efter att tjäna pengar. Under lektionerna kör man bara runt i samhället och får i princip ingen konstruktiv kritik, feedback eller så om hur man faktiskt kör och om hur man borde förbättra sin körning. Under de lektionerna jag tog så fick jag aldrig heller frågan eller info om hur en långsiktig plan för min lärandet ska se ut. Jag åkte bara runt i en jävla Mercedes lektion efter lektion.

När polletten föll ner för mig och jag insåg vad som faktiskt försiggick så bytte jag direkt trafikskola till Vaksala trafikskola i Uppsala. Där fick jag under första lektionen (!) gav den körskoleläraren mig direkt en massa feedback och konstruktiv kritik om hur jag körde. Men på Connys trafikskola i Östhammar fick jag en bild av att jag körde bil bra, vilket uppenbarligen inte stämde. Undvik säger jag bara!

Av Sebastian, 3 February

Connys trafikskola i Östhammar (på denna webbsida kallad “Östhammars trafikskola”) är uppenbarligen bara ute efter att tjäna pengar. Under lektionerna kör man bara runt i samhället och får i princip ingen konstruktiv kritik, feedback eller så om hur man faktiskt kör och om hur man borde förbättra sin körning. Under de lektionerna jag tog så fick jag aldrig heller frågan eller info om hur en långsiktig plan för mitt lärande ska se ut. Jag åkte bara runt i en Mercedes lektion efter lektion.

När polletten föll ner för mig och jag insåg vad som faktiskt försiggick så bytte jag direkt trafikskola till Vaksala trafikskola i Uppsala – och under den första lektionen (!) gav körskoleläraren mig direkt en massa feedback och konstruktiv kritik om hur jag faktiskt körde. Men på Connys trafikskola i Östhammar fick jag en bild av att jag körde bil bra, vilket uppenbarligen inte stämde.

Hade jag vetat bättre innan hade jag inte tagit lektioner alls med Connys trafikskola i Östhammar.

Av Sebastian, 3 February

Att köra bli

Av Thasanee Hansuwan, 17 February

Hej!. Jag undrar bara jag tänkte ta nogra laxion till era trafikskolan. Finns det plats i july. Kontakta mig gärna om ni här plats tack o hej

Av Fallis, 14 June