Södertälje Trafikskola AB

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Södertälje Trafikskola AB ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Körde 10 lektioner och uppkörning direkt därefter. Lektionerna var helt Ok. Körde en “test”-uppkörning på min 10:e lektion och då sa de att jag behövde fler lektioner vilket jag inte köpte och jag klarade uppkörningen ändå. Så plus för lektionerna, minus för att försöka sälja på mer lektioner fast jag gjorde bra av mig under “test”-uppkörningen.

Av Robert, 21 June

Körde lektioner och en test uppkörning, dom sa att jag var redo, jag körde upp genom dom, klarade på första!
Rekommenderar denna skola starkt! Mycket seriös skola, bra upplägg på utbildningen, med studeiplan mm. Trevliga lärare som vet vad dom pratar om.

Av Tobias, 11 January

Jag tog körkort på Södertäljes trafikskola för lite drygt 2 år sen och jag rekommenderar fortfarande dom när folk frågar mig!
Dom var så trevliga, tillmötesgående och lärarna var GRYMMA!
Jag kunde ingenting när jag började, och jag fick den lugnaste personen jag träffat till lärare! Han lät mig verkligen ta den tid jag behövde och pressade mig inte.
Så TACK, för att ni hjälpte mig att klara körkortet!

Av Mia, 7 August

Körde en testlektion på en annan skola först, jag passade inte med den läraren och valde att testa en annan skola.

Fick köra med Heli vilket passade mig perfekt. Hon tjatade lagom på att träna hemma och plugga teori samtidigt som hon lärde mig allt jag behövde.

Kan varmt rekommendera Södertälje Trafikskola!

Av Daniel, 25 February

Skriv ditt omdöme här…

Av sven, 27 February

Telge trafikskolan gav mig allt jag behövde de har trevliga personal de kan sitt jobb och vet vad eleverna behöver o de snålar inte de ger allt de har om nån vill ha körkortet jag kommenderar Telge trafikskola.
Tack Telge

Av Yousseph hermez, 21 January

Varna för förolämpning! Körde med Thomas som skrek på mig så fort när jag gör något fel. Mycket dåligt tålamod av läraren! Jag fick också många utskällningar av honom!

Av C.J, 30 June