SB Liljeborn AB

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge SB Liljeborn AB ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Tycker dom var suveräna, behövdes inte många lektioner (hade körvana redan) innan körkortet var i hamn. Rekommenderas!

Av Daniel, 10 December

Extremt otrevlig körlärare, pratade i telefon under körning var inte alls pedagogisk eller hjälpsam på något vis, irreterad när man fråga något.
Sänkte ens självförtroende till botten med en bokstavlig utskällning med frågan hur jag kunnat kört så mycket i en annan trafikskola, han tyckte jag hörde hemma på en grusplan och bara öva lite lätt. Han tyckte det var märkligt att jag hade fått köra i den trafik jag hade gjort i tidigare körskola.
Jag var väl nervös med så gick väl inte så pass bra som jag faktiskt kunde köra. Men låta som han gjorde är oacceptabelt.

Otrevliga generellt de som jobbar där, särskilt kvinnan. Försöker bara lura en på pengar då ett flertal INKLUSIVE JAG blivit ombedda att ta väldigt mycket körlektioner, sedan när de kört upp ändå så har det gått galant! Dock började jag på den jag gick på från början och tog inte ens hälften av lektioner som dessa rekommenderade.
Så varning för dessa!.

Av oseriösa, 12 January