Pedalens Trafikskola HB

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Pedalens Trafikskola HB ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Jag började köra på Pedalen i Maj och tog nyligen körkortet i Augusti. Skolan erbjöd mig som elev en enorm trygghet och gav mig självfötroende när det kom till körningen. Lektionerna var väldigt kunskapsgivande samtidigt som dem var roliga. Personelan där var jätte trevliga och väldigt duktiga. Jag rekomenderar Pedalen starkt till er som vill hitta en bra trafikskola. Lycka till!

Av Alexandra, 25 August

Tyvärr hade jag inge bra upplevelse av Pedalen! välj någon annan…

Av Johan, 29 November

jag började på Pedalen efter att jag varit på en annan skola. dom gav mig mycket stor trygghet,jag var mycket rädd att köra i trafiken men dom är mycket hjälpsamma och lugna specielt min lärare. tack vare dom tog jag mitt körkort. jag rekomenderar dom starkt!!

Av johanna, 24 February

Började här men fick inte den hjälp, utbildning jag blev lovad.har nu mitt körkort tackvare en seriös skola i stan.

Av amanda, 6 February

Väldigt oseriösa personal, och ingen trevlig bemötande av lärare som saknade kunskap, social kompetens… synd.

Jag rekommenderar inte pedalen för er

Av Steven, 10 March

Jag råder eratt välja en annan skola än detta..

Av liban, 19 February

mycket bra skola gå hit !! snabbt enkelt bra lärare ni blir inte missnöjd.

Av sofie, 16 October

Fantastisk personal och riktigt duktiga/kunniga körledare med en hög pedagogisk kompetens. Kände mig otroligt trygg och fick all den hjälp jag behövde. Rekommenderar Pedalens alla gånger!!

Av Anja, 10 September

Sämsta trafikskolan och sämsta körläraren Sara
Fly från henne.

Av Fadde, 12 August