Övningsköra

Tänkte mest tipsa om den här sjukt sköna låten från Slagsmålsklubben:

Men också meddela att jag för första gången på över 10 år kört en bil! Jag och min handledare, farsan, tog oss en dubbel lektion, alltså typ 80 minuter på en väl tilltagen parkering. Det gick faktiskt ganska bra, jag trodde att bilen skulle skutta och fräsa och vara allmänt sur men den gjorde ungefär som jag hade tänkt mig.

Vi krypkörde och var allmänt försiktiga och seriösa, precis så som man skall vara på sin första övningskörningslektion. Det här med att krypköra och bara öva på att ha kontroll över bilen är svintråkigt. Jag är inte direkt känd för mitt tålamod och vilja att upprepa saker men jag förstår syftet. Det är otroligt viktigt att man verkligen känner att man bestämmer över bilen om man vill bli en duktig och säker förare.

På parkeringen så var det rätt många andra som också övningskörde och det var lite smått jobbigt att det nästan såg ut som att mammorna i de andra bilarna var i min ålder :P . Det var också en trafikskola som hade en lektion på motorcykel på parkeringen. Det var inte skitbra att handledaren körde hojjen utan hjälm. Jag nämner inte skolan vid namn men det kändes rätt oseriöst.

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.