Orminge trafikskola AB

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Orminge trafikskola AB ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Extremt dålig service. Lärarna är ständigt “sjuka” och avbokar lektioner lite som de vill. Ett plus är dock att de är billiga förhållandevis till övriga skolor i Nacka kommun, men betyget dras ner av att man hinner glömma vad man har lärt sig mellan de få lektionstillfällena.

Av Anonym, 14 November

Bra och sköna lärare, dock väldigt få lektions tider. Men mycket bra utlärning!

Av Caroline, 7 December

Bästa trafikskolan!
Nu har jag ju inte behövt prova fler trafikskolor eftersom jag fick mitt körkort på en gång, men jag kan inte tänka mig någon bättre!
Lärarna var lugna, metodiska men “piskade” ändå på på ett lagom sätt.
De var mycket, mycket noggranna vilket jag uppskattar. Dock medförde det att en hel del lektioner gick åt (=något dyrare än jag hade tänkt) MEN så känner jag mig också trygg i trafiken och bilen och vet att jag behärskar det jag ska, så i långa loppet nu så känner jag att det var värt det.
Noggrannheten gav resultat på en gång och jag klarade teorin och uppkörningen galant på första försöken. :-)
Skönt att inte behöva göra om och vara osäker på om man verkligen är duglig!

Kort sagt – rekomenderar starkt Orminge trafikskola!

Av Katarina Hahn, 8 December

Utan orminge bilskola och speciellt lärare Britta strand, skulle jag inte haft mitt körkort idag! Det kan jag säga med säkerhet, jag började på bilskolan i slutet av september och den 18 november hade jag mitt körkort! Eftersom jag lever med dyslexi var körkortet ett nevöst samtalsämne. Men på skolan fick jag hjälp både praktiskt och teoretiskt utifrån mina behov och svårigheter. Gick även på teoriträffar där man tillsammans med en lärare jobbar igenom teoriboken. Tidigare omdömen att lektions tillfällerna varit få och mycket sjukt, kan jag inte alls hålla med om! Jag tycker att jag har haft väldigt god kontakt med min lärare och haft mycket tillfällen att köra och även öva teori på!
Jag rekomenderar orminge bilskola starkt!

Av Louise Matsson, 9 December

Jag vill. gärna rekommendera Orminge trafikskola med trevliga och kunniga trafikskolärare. Efer att ha kämpat i flera år med olika trafikskolärare i andrea körskolor så fick jag kontakt med Britta som hjälpte mig hela vägen fram till körkortet. Jag är mycket tacksam för den hjälp jag fick.

e trafikskola vill jag ge ett gott betyg med bra pedagogiska trafikskolärare . Är lätt och ta sig dit,nära Orminge centrum. Ibetyg så vill jag sätta fem stjärnor av fem möjliga .jag vill. gärna rekommendera Orminge trafikskola med trevliga och kunniga trafikskolärare.

Av Birgitta Kekonius, 9 December

Orminge Trafikskola får högt betyg av mig. Bra läge och bra priser. Och bilskolläraren Britta Strand är superduktig, pedagogisk och kanonduktig.

Hade inte Britta KÄMPAT så med mig så hade jag inte haft körkort idag.

Så det blir fem stjärnor.

Av Gill Wikberg, 9 December

Finns absolut inget att klaga på, proffessionella, riktigt duktiga samt otroligt engagerade handledare / körskolelärare! Så fort min syster bestämmer sig för att ta sitt körkort kommer jag ta henne till Orminges trafikskola, trots att vi bor andra sidan stan.

Tack Sargon c/o för en grundlig och stabil utbildning!
(Tog kortet + klara teorin på första försöket, vid Farsta)

Av S., 10 December

Bra och engagerade instruktörer. Tydlig plan för utbildningen!

Av Katarina, 13 December

Bra körskola, inga negativa saker vad jag kan komma på och bra lärare!

Av Ville, 16 December

Jag är jättenöjd med Orminge Trafikskola och deras lärare! Alla är kunnig och väldigt hjälpsamma.

De hjälpte mig med att få mitt körkort, snabbt!

Tack till speciellt Sargon, som gör ett topp-jobb och peppar en till sitt yttersta!

Av Michaela, 16 December

Jag e jätte nöjd med Orminge Trafikskola,bra lärare speciellt härliga Britta tack vare hennes peppande så klarade jag körkortet. Rekommenderar med det varmaste.

Av Elina Bergström, 21 December

Jag rekommenderar Orminge trafikskola starkt.
Trafikskolan har väldigt bred o djup kunnighet inom trafik o pedagogik.
Man lär sig noggrant vad som är rätt o vett i teorin/trafiken o blir en säker förare
Ett väldigt bra tips är att (börja) ta körkort nu under vinterhalvåret. Då får man träna på halka, mörkerkörning, teknik o rent sagt skitväder mer än de flesta vilket jag är glad för nu när det ser ut som det gör på vägarna.

Dom har bra öppettider. Samt mkt bra bokningsmöjligheter online fast det gäller att planera o vara ute i god tid.

Jag är väldigt nöjd o tacksam över mitt körkort som jag tog på 1a försöket
Tack Sargon!

Av Malin, 4 January

Stort TACK till Orminge Trafikskola som har varit till en stor hjälp till att jag har tagit mitt körkort.
Varje lektion med Britta Strand har jag lärt mig något nytt och man kände att det gick framåt efter varje körlektion.
Britta gav mitt ett stort självförtroende vilket gjorde att jag vågade mer och kunde utvecklas på ett bra sätt.

Jag rekommenderar Orminge Trafikskola starkt.
Jag klarade teorin och uppkörningen i farsta på första försöket och mycket tack vare Britta.

Av Sara, 10 January

Jag vill rekomendera Orminge trafikskola som gjorde det möjligt för min att ta kortet. Tack till sargon och Britta.

Av Daniel, 12 January

Efter mycket om o men så bestämde jag mig för att äntligen ta mitt körkort..hade hört att Orminge trafikskola skulle vara bra..så jag bokade in mig på en testlektion o fick köra med Britta….nu har jag mitt körkort o har stort självförtroende..tusen tack Britta för att du stod ut med mig…rekomenderar denna skola starkt.

Av Rebecca, 26 January

Jag tog mitt körkort idag och det var helt och hållet tack vare Orminge Trafikskola. Jag hade Britta som var en gryym lärare och jag har bara hört goda ord om de andra också. Ett stort plus att lektionerna är 80 minuter så man verkligen hinner lära sig varje moment.

Krävdes fem lektioner sen satt både teorin och uppkörningen i Farsta på första försöket. Jag rekommenderar varmt Orminge Trafikskola. Speciellt jättetack till Britta (;

Av Christoffer, 26 January

Började i november hade körkortet i januari, klarade skrivningen och körningen på första försöket.

Jag har försökt att skriva massor av olika saker om Orminge trafikskola men jag är mållös, vad kan jag säga ? vill du ha körkort ? så är det du som avgör det men snubblar du lite och tappar förtroendet på vägen så kan du lita på att det finns lärare här som håller dig hårt om livet och inte låter det hända, du kommer inte bara känna dig enormt stolt men glad av att hålla ditt nya körkort men ännu mer när du känner att det var nåt du inte behövde kämpa igenom själv.

Vill tacka Britta för att hon aldrig gav upp och ständigt trodde på mig mer än jag själv gjorde ibland, tusen tack “morsan” nu ska jag ta C-kort men återkommer till Orminge för A-kort senare…….

Av Simon Okéus, 27 January

Jag har tagit alla mina lektioner hos Orminge och är jättenöjd! Trots att jag själv har ont om tid för lektioner har jag ändå kunnat boka in tillfällen hyfsat regelbundet tack vare schemat.
Speciellt nöjd är jag med Sargon och framförallt Britta som hjälpt mig massor på vägen. I och med god planering av lektionerna och upplägget har varje lektion känns väldigt lärorik!
Rekommenderar å det varmaste.

Av Johanna, 7 February

Mycket duktiga och pedagogiska lärare.
Jag har tagit mitt körkort här. Hela min resa från att kunna starta bilen till att göra körprov har varit här.
Jag rekommenderar den här skolan.

Av Emir, 12 February

Extremt duktiga o engagerade lärare, som verkligen vill se sina elever lyckas. Utan Brittas hjälp hade det aldrig gått så fort för mig att ta mitt körkort! Tack för all hjälp och vägvisning genom trafikdjungeln!

Av Caroline, 19 February

En väldigt bra trafikskola tycker jag eftersom jag fixade körkortet efter några lektioner med Britta. känner mig väldigt nöjd med all hjälp jag fick. Betyg MVG

Av Björn westerblom, 6 April

Ta ingen annan trafikskola det är slöseri med pengar! Orminge trafikskola ett garanterat sätt att få ett körkort!
Britta strand är ditt säkra val till körkortet, orminge trafikskola är bara bäst! de vet exakt vad som man ska lägga fokus på och vad som krävs för att få körkort. De som är så härligt är att de lägger upp en planerin för just dig, hur man ska studera och köra för att få körkortet. Efter all hjälp från Britta så klarade jag teorin med god marginal och uppkörningen på första försöket. Tack Britta! hälsningar Viktor K

Av Viktor Krafft, 23 April

Kan varmt rekommendera Orminge trafikskola! Servicegraden på trafikskolan är hög, professionell och personlig. Min körlärare Britta pushade och peppade mig och lärde mig köra bil på ett sätt där jag verkligen förstog. Trots att jag var ett nervöst vrak inför uppkörningen klarade jag den på första försöket, mycket tack vare Brittas stöd.

Av Anna-Lena Banh, 26 April

Helt underbar trafikskola, och då framförallt Britta som jag körde med! Personligt, pedagogiskt, pushande, avslappnat. Kan bara säga att jag varmt rekomenderar Orminge Trafikskola, och jag kommer att sakna lektionerna där.

Av Peter Fridlund, 20 June

Satsade på körkortet denna sommar och har lyckats TACK vare Orminge trafikskola och speciellt Sargon som har varit en underbart bra lärare… Britta hade jag min sista vecka innan uppkörningen och även hon va kanon…. Tack till orminge trafiskola för all hjälp och vänlighet, ni har gjort så jag klarade körkortet!

Wiiiieeeeee

Av Emma pelosio, 15 August

Professionell och personlig utbildning som jag är mycket nöjd med. Klarade uppskrivning och uppkörning på första försöket och känner att jag kommer ha stor nytta länge av utbildningen.

Av Christian Bohm, 26 September

Högsta betyg till Britta på Orminge Trafikskola!
Jag klarade teoriprovet och uppkörningen i farsta på första försöket. Jag hade aldrig känt mig så pass förberedd om det inte vore för henne. Hon fick mig att tro på mig själv och varje lektion med henne var fantastiskt givande. Hennes raka direktiv och sätt att “pressa” mig fick mig att våga ta för mig på vägen och nu med körkortet i handen och snart 2 månader på vägarna så hade jag inte kunnat känna mig mer säker. Återigen, STORT tack till Britta!

Av Anna, 19 December

Jag ger högsta betyg till Orminge trafikskola! Jag har fått mycket bra hjälp av Britta, Rosita och även Sargon som jag dock bara varit på Risk2an med. Jag klarade teori och uppkörningen i Farsta på första föröket! Stort tack till Britta på Orminge trafikskola!

Av Björn Gustafsson, 22 December

TACK Orminge trafikskola och världens bästa bilskollärare Britta Strand för fantastisk service och utbildning!!
Som 40-åring utan körkort (och med lätt trafikfobi ;) ) så trodde jag att det skulle bli snudd på omöjligt för mig att lära mig köra bil. Britta visade mig motsatsen! Hon trodde på mig när jag definitivt inte gjorde det själv!!
Tre månader efter att jag skrev in mig på Orminge Trafikskola så klarade jag nu både teorin och uppkörningen på första försöket förra veckan! Helt underbart!
Tack Britta!!!

Av Anna A, 16 January

bättre sent än aldrig :P . LYSSNA PÅ MIG! Grym trafikskola, att gå till en annan trafikskola är slöseri med pengar o tid! Vet att det ligger i Nacka men fortfarande otroligt värt eftersom du kommer få garanterat körkort med de. Körde mest med Sargon och han var riktigt pedagogisk och framför allt trevlig han följde mig från början till slut (ända till uppkörningen i farsta). Värt att nämna att jag klarade allt på första försöken, stort tack till Sargon o hans gäng! :) Orminge trafikskola ger det lilla extra, inte bara som lärare men även väldigt trevliga människor. Många trafikskolor är säkert bra men inte lika trevliga och engagerade som i orminge. Rekommenderas STARKT!

Av Pablo, 4 March

Toppen service! Toppen lärare speciellt tack till Britta. Efter pushandet från henne klarade jag precis körkortet ,mitt mål var innan sommaren men det blev innan påsk tack vare Britta! Och bara för påpeka första försöket både på teori och uppkörning i Farsta! Tycker det talar sitt tydliga språk när de flesta som kör på Orminge Trafikskola klarar uppkörningen på första försöket i Farsta(som har rykte om sig att vara sjukt svårt). Kommer verkligen rekomendera denna trafikskola till mina vänner!

Av Veronica N W, 2 April

Jag vill tacka Ormingetrafikskola för hjälpen med mitt körkort , Speciellt Tack till Britta som var helt fantastisk som lärare .

Av Fredrik Ekwall, 5 April

Fick mitt körkort för 2 veckor sen tack vare ORMINGE TRAFIKSKOLA… Dom har bra och NOGRANNA lärare vilket är sååå bra… Visst kunde de va jobbigt vid vissa tillfällen (hehe) MEN oerhört viktigt med den noggrannheten o är väldigt tacksam för den noggrannheten … Den gör en bara till bättre förare o mer självsäker i trafiken… Rekommenderar verkligen orminge Trafikskola :) klarade teori o uppkörning på första försöket :)

Av Jessica Gonzalez, 28 May

Stort tack till både Sargon och Britta, två fantastiska lärare. Tack för att ni fick mig att klara körkortet och tack för ert tålamod.

Hälsningar,
Anders

Av Anders, 28 August

Gick tio lektioner hos Britta samt fyra teorilektioner med Sargon och jag är väldigt nöjd. Körde första lektionen i September och hade körkortet första veckan av november. På teorilektionerna så fick man ett bra tänk på vad som är viktigt och hur man ska sortera ut vilket som är viktigare än annnat. Jag är jätte nöjd.

Av Fredrik, 17 November

Om du tvekar på vilken trafikskola du ska välja så gör inte det längre, Orminge trafikskola är den bästa. Jag kan säga det med erfarenhet då jag gått i en annan också. Britta Strand, världens underbaraste människa som hjälpte mig att få mitt körkort. Hon är en fantastisk ledare och pedagog, rak på sak, naturlig och en expert på det hon gör och det är definitivt henne ni vill ha som lärare. Hon motiverade mig så enormt mycket och idag har jag mitt körkort tre månader senare, jag klarade både uppkörning och teorin på första försöket och tack vare henne känner jag mig säker bakom ratten och tycker att det är väldigt roligt att köra bil. Både jag och min bror har haft henne som lärare och vi båda är väldigt nöjda med det och vi rekommenderar Orminge trafikskola varm till alla vi känner.
 Jag vill tacka Britta så mycket för att hon stod ut med mig, jag har fått ut mycket glädje men även tårar tillsammans med denna underbara människa.

Av Steffi Okéus, 24 January

Det finns ingen bättre Trafikskola än Orminge Trafikskola! Britta Strand är den bästa läraren som finns. Det är inte svårt att ta körkort med Britta som lärare. Jag klarade det på första försöket och det var tack vare Britta, hon är set självklara valet!

Av Sandra Örljung, 6 February

Kan starkt rekommendera Orminge trafikskola och Britta Strand som lärare. Hon kämpade verkligen och hade vilja att jag skulle få mitt körkort. Superbra lärare. Klarade teori och uppkörning på första försöket. Det gjorde jag tack vare Britta. Det tog lite drygt tre månader för mig att ta kökortet tack vare det stödet.

Min lillebror gick även hos Britta och även han var mycket nöjd och fick sitt körkort snabbt efter lektioner med henne.

Rekommenderas!!

Av Alexandra F, 3 October