Nyhems Trafikskola

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Nyhems Trafikskola ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Den bästa trafikskolan med underbara läraren. De gör sitt bästa jobb att eleverna ska klara körkortet. De ge mycket kunskap både teori och praktik. Oavsätt du är duktig eller dåligt, läraren anstränga att leda dig från “kan köra bill till en duktigt bilförare.”
Din tid och pengar är värd att spendera varenda krona. Läraren jobbar och samarbeta med dig med hjärta. Ett stort tack till min bästa läraren, tack vara dig jag klara körkortet. Du ge mig ett helt nytt liv, nu klara jag på min egen hand, jag har frihet och köra säkrast utan att vara rätt. Jag har utväcklat från en skakig till en tuff och duktig förare.
Jag rekommandera till dig som vill ta körkort, kom till Nyhemstrafikskolan. Du kommer att vara nöjd med omhändertag och med proffessional hjälp just dig !

Av Ly pormuy, 4 February

Rekommenderar Nyhems Trafikskola till alla som vill ta körkort! Väl investerade pengar och tid! Utmärkt körutbildning! Engagerad och hängiven personal! De bryr sig om din utbildning och gör ett fantastiskt jobb!

Av Anonym, 5 April