Nya kreativa ursäkter

I min första post tog jag ju upp några ursäkter jag använt under åren för att slippa ta körkort. Min sista ursäkt var ju “Jag väntar tills det är bar mark” och som jag tidigare sagt kan inte ens jag argumentera för att kunna fortsätta dra ut på det. På vintern är det ju många som kommer sent och har problem med att ta sig mellan ställen och det funkar ju bra som ursäkt men det behöver ju inte stanna där. Här i Stockholmsområdet har vi ju en källa av aldrig sinande bra ursäkter som man kan använda året om: SL.

Jag hade ju lätt kunna använda SLs ursäkter för att dra på det här minst ett år till, att jag inte tänkte på det.

  1. På sommaren: Solkurvor
  2. På sommaren: Man får solen i ögonen
  3. På våren: Shit vad ljust det är
  4. Klassikern på hösten: Lövhalka

Har ni några fler bra ursäkter så kan ni ju dela med er av dem i kommentarsfältet.

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.