Nisses Trafikskola i Sala AB

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Nisses Trafikskola i Sala AB ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Sveriges bästa trafikskola? Ja, jag är nästan säker på det. Jag var tvungen att ta om mitt körkort och anlitade dem efter rekommendationer från vänner och bekanta.
Jag körde några lektioner med olika lärare och körde sedan upp och klarade det. Sedan har min dotter anlitat samma bilskola och är lika nöjd ( hennes utbildning pågår för närvarande). De har en proffsig personal som är jättetrevlig och jag ångrar inte vårt Bilskolval, trots att vi fick/får åka 2 x13 mil varje gång
till körlektionerna, för vi bor i norduppland. De har hela tiden försökt hjälpa oss så att vi kunnat ha dubbellektioner och underlättat på alla vis för oss. En stor eloge till all personal på Nisses Bilskola i Sala.

Av Marianne Eriksson, 4 July

Sveriges bästa bilskola ligger i Sala och heter Nisses Trafikskola. De har en helt underbar och proffsig personal som gör att det är riktigt roligt att gå till körlektionerna. Har du minsta lilla bekymmer så löser de det enkelt och smidigt. Ulla, som är receptionist och länken mellan elever och lärare, ställer alltid upp och hjälper till med allt, till och med “läxläsning”. Jag kan inte nog berömma den bilskolan och jag rekommenderar den varmt. Min dotter är inskriven där nu och är lika nöjd. Vi åkte/åker 2×13 mil för att ha möjlighet att utnytja deras tjänster.

Av Marianne Eriksson, 12 July

Det här är helt klart en av Sveriges bästa trafikskolor. Avslappnande och förstående trafikskolelärare. Dessutom mycket trevliga och humoristiska. Att ta sin körkortsutbildning här har varit det bästa jag någonsin gjort, fast det snart är 5 år sen. Jag längtar tillbaka till den tiden, hade så roligt med alla på NISSES!

Av Maria Petersson, 14 July

Nisses Bilskola har de kunnigaste, trevligaste bilskolelärarna som går att uppbringa. Jag har gått hos dem, med gott resultat och min dotter är aktuell där nu. Vi åker gärna från norduppland till Sala, en resa på 2×13 mil, för att ta del av deras kunskaper. De lär ut eco-drivinpå ett lekande lätt sätt. Hos Nisses märker man verkligen att personalen är ett “bra team”.

Av Marianne Eriksson, 21 July

Inget snack om saken…! Nisses Trafikskola i Sala ÄR en av Sveriges bästa trafikskolor. Alla lärare där är personligt engagerade i eleverna och gör i princip allt för att erhålla en individuell och BRA undervisning. De ligger i täten med miljöanpassad körteknik och undervisar även företag i denna teknik. Jag bor själv i norduppland men ryktet om deras förträfflighet nådde mina öron och jag bestämde mig för att testa dem, när jag var tvingad att ta om mitt körkort förra året. Jag har aldrig ångrat att jag valde dem, för jag åkte med lätt sinne 2 x 13 mil till mina trafiklektioner, och nu gör min dotter samma sak och är lika nöjd. Jag har inte hört talas om en bilskola som kommer ens i närheten av deras engagemang.

Av Marianne Eriksson, 26 July

Jag säger bara Nisses Trafikskola i Sala!!! De har helt underbar och kunnig personal och erbjuder verkligen individuell utbildning. Lär ut Eco-driving till såväl elever som till olika företag. Jag pendlade gärna 26 mil för att delta i deras trafikundervisning. Min dotter är inskriven hos dem nu och hon är lika nöjd.

Av Marianne Eriksson, 2 August

Jag slår ett slag för Nisses Trafikskola i Sala igen. Det måste vara Sveriges bästa bilskola. Det kan inte finnas någon bättre. Underbar och kunnig personal som ställer upp till tusen. Går verkligen in för individuell utlärning och naturligtvis lär de ut Eco-driving. Min och min dotters
bedömning är att de är BÄST.

Av Marianne Eriksson, 9 August

Nisses Trafikskola i Sala behöver kanske ingen ytterligare reklam, för att de är så bra sprids redan genom “mun till mun-metoden”. De har de bästa, proffsigaste lärarna och den trevligaste hjälpläraren, receptionisten Ulla. De har en helt individuell utlärningsteknik som kräver att de lär känna eleverna mycket bra, eco-driving lärs ut på ett inspirerande sätt och jag gick till körlektionerna med lätta steg varje gång. Att de är ett bra team och att de har roligt tillsammans märks och gör att atmosfären på skolan är härlig. Bäst i Sverige? ABSOLUT!

Av Marianne Eriksson, 16 August

Nisses Trafikskola i Sala måste vara den bästa bilskolan i Sverige. Proffsiga lärare med glimten i ögat. Saknar lektionerna där.

Av Marianne Eriksson, 23 August

Nisses Trafikskola i Sala ÄR bäst i Sverige. Proffsigaste lärarna och individuell utbildning. Det är riktigt mysigt att gå till deras körlektioner för man känner sig alltid extra välkommen. Eco-driving tillämpas naturligtvis också.

Av Marianne Eriksson, 30 August

Nisses Trafikskola i Sala måste absolut vara den bästa i Sverige. Ingen kan slå dem i proffsighet och pedagogiskt
utlärande. Jag har gått där och min dotter är aktuell där nu.

Av Marianne Eriksson, 6 September

Nisses Trafikskola i Sala är absolut bäst i Sverige. Enligt min mening kan det inte finnas lika proffsiga lärare någon annanstans. De lär ut bilkörning med glimten i ögat och jag tyckte det var riktigt roligt att gå till körlektionerna där.

Av Marianne Eriksson, 13 September

Jag säger bara Nisses Trafikskola i Sala…!! Ingen kan slå dem på fingrarna när det gäller pedagogiken i utlärningsmetoder. Bästa teamet i Sverige.

Av marianne eriksson, 20 September

Nisses Trafikskola i Sala slår allt. De har otroligt entusiastiska och proffsiga lärare. Dit går man med lätta steg för man vet att man får den bästa uppbackning man kan få. Heder åt en sådan trafikskola.

Av marianne eriksson, 27 September

Jag kan inte nog framhålla Nisses Trafikskola i Sala. De måste helt enkelt vara Sveriges bästa. Ett väl sammansvetsat team som lyckas ge individuell utbildning.
Jag saknar gänget, där även receptionisten hjälper till med “läxläsningen”.

Av Marianne Eriksson, 4 October

Jag envisas med att framhålla Nisses Trafikskola i Sala. De är “Simply the Best” i alla kategorier. Kunniga och vänliga dessutom. Absolut en 5:a.

Av Marianne Eriksson, 11 October

Jag vill absolut envisas med att framhålla Nisses Trafikskola i Sala. Jag är säker på att det är den bästa trafikskolan i Sverige. Vem kan slå dem i pedagogik, miljömedvetenhet, engagemang och trevlighet? Jag återtog mitt körkort där och kan vittna om deras förträfflighet.

Av Marianne Eriksson, 18 October

Nisses Trafikskola i Sala måste i alla fall vara Sveriges bästa trafikskola. Med den lätthet och elegans de lär ut trafikkunskaperna ligger de absolut i topp. Vilka lärare sedan! Helt gudomligt pedagogiska. Jag kan inte nog uttrycka min tacksamhet över att jag valde dem när jag skulle ta mitt körkort.

Av Marianne Eriksson, 25 October

Har ni någonsin haft funderingar om vilken trafikskola ni ska välja, och bor i mellansverige, då måste jag få tipsa om Nisses Trafikskola i Sala. Det är med största säkerhet Sveriges bästa trafilskola och de har de bästa, tänkbara lärarna. De är ett sammansvetsat team med stora pedagogiska kunskaper som de lär ut med humor. Ta körkortet hos Nisses och jag lovar att ni inte blir besvikna.

Av Marianne Eriksson, 1 November

Är det någon som har missat att Nisses Trafikskola i Sala är den bästa trafikskolan med de bästa lärarna i Sverige?
Här kommer i alla fall en påminnelse. De är otvetydigt bäst på att lära ut trafikkunskaper och treafikvett.

Av Marianne Eriksson, 8 November

Nisses Trafikskola i Sala måste vara Sveriges bästa Trafikskola. De har de mest välutbildade och pedagogiska lärarna man kkan tänka sig. Att ta körkort hos dem är ett rent nöje.

Av Marianne Eriksson, 15 November

Ska ni ta körkort? Låt mig då rekommendera Nisses Trafikskola i Sala. Bättre trafikskola finns inte att uppbringa i Sverige.

Av Marianne Eriksson, 22 November

Bästa trafikskolan i Sverige? Klart JA! Bästa lärarna, bästa pedagogiken. Där är det roligt att ta körkort.

Av marianne eriksson, 29 November

Hos Nisses Trafikskola i Sala kan man inte misslyckas med att ta sitt körkort. Där finns lärarna som lägger sig vinn om att eleverna ska lyckas. Bästa pedagogiken i Sverige.

Av Marianne Eriksson, 6 December

Nisses Trafikskola i Sala har de absolut bästa pedagogerna som lärare och det var alltid trevligt att gå till undervisningen och körlektionerna.

Av Marianne Eriksson, 13 December

Alla som funderar på att ta körkort och har pendlingsavstånd till Sala, anmäl er till Nisses Trafikskola. Jag lovar att ni inte kommer att ångra er. Bästa trafikskolan i Sverige med underbara lärare och bra pedagogik.

Av Marianne Eriksson, 20 December

Nisses Trafikskola i Sala måste vara den bästa i Sverige. Trevliga, pedagogiska lärare med glimten i ögat och nära till skratt. Utomordentligt väl upplagda kurser. Jag är mer än nöjd med dem.

Av Marianne Eriksson, 27 December

Jag vet inte om det känns så seriöst med 27 recensioner av en och samma person…äger hon Nisses bilskola eller?

Av KarlErik, 20 February

Marianne är du efterbliven eller? Kommer aldrig våga ta körkort om de är som du. Sjuk!

Av Robban, 7 January

Herregud, Marianne…Budskapet gick fram efterde førsta 3 recensionerna. Hade varit lite mer troværdigt om du inte upprepat dig 30 ggr…

Av kristina, 21 May

Hahahah! Samma person skriver 30 recensioner! Dagens garv. Kommer aldrig våga gå på den skolan om alla är lika psycho som jobbar där (eller äger det?). Dessutom schemalagt recensionerna med exakt en veckas mellanrum… hahahah

Av Linn, 3 February