Mårtenssons Trafikskola KB

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Mårtenssons Trafikskola KB ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Skriv ditt omdöme här…

Av peter, 9 June

gillade inte alls skolan personalen är trevliga men fick nästa aldrig tid att köra .fick nya lärare hela tiden och då skulle jag köra en runda i stan för att dom skulle se hur duktig jag va trots att dom har det boken .så jag förlorade massa körlektioner på grund av att alla skulle kolla hur bra jag körde .så jag byte och förlorade 7500 kr plus lite körlektioner och teori på datorn som dom sa att jag hade använt men inte vad jag minns .
gick till en annan körskola och efter 1 vecka hade jag körkort ;)

Av michel, 29 July

Varning!
Jag(pappan) lät körskolan ta över hela ansvaret för min sons utbildning med en så kallad intensivutbildning. Beställde utbildningen tidigt på våren för utbildning direkt när sommarlovet började. Han gick utbildningstiden som skolan rekommenderade och sen hade de inte bokat uppkörning förrän en och en halv månad efter färdig utbildning! Så vi bokade några lektioner till för att hålla honom tränad. Bland annat tog vi en lektion precis i anlutning till uppkörningen för att han skulle känna sig hemma i bilen och trafiken. Och döm av vår/hans förvåning när de sa till honom att uppkörning sker i en bil(utlånad bilskolan)som han inte kört tidigare!Istället för att känna sig säker så stjälper bilskolan honom så han blir osäker och med detta blir inte godkänd. I mina många försök att få kontakt med bilskolan så har de aldrig återkommit till mig utan ringt och sms min son. Denna bilskola tar inte hand om elev utan bara pengarna.

Av Gunnar, 12 September

Har mest gott att säga om Mårtenssons. Tagit en massa lektioner då jag inte haft tillgång till övningskörning privat. Först hade jag en lärare som jag inte alls trivdes med. Han var arrogant, opedagigisk och rasistisk. “Slösade” kanske 10 lektioner med honom innan jag körde med Magnus. Då gick det mycket bättre! Har kört I snitt en gång/v sen juni. Idag klarade jag uppkörning och teori på första försöket! Tjoho. Visst Det har gått åt en massa pengar, men lärarna och personalen ser verkligen till att man är redo innan uppkörningen,

Av Karin, 2 December

Innan man väljer Mårtenssons bör man känna till att deras lärare inte är fast anställda, de är konsulter. Det innebär att ju fler lektioner de får dig att köpa, desto mera får de i lön.

Av Elisabeth, 13 May

Stor varning – Mårtenssons Trafikskola är rena katastrofen. Obefintlig dokumentation. Usel och svårtillgänglig teoriutbildning, det hela verkar riggat för att kunna mjölka så mycket pengar som möjligt. När dottern gick på riskutbildningen användes hon av läraren som exempel på ett mycket kränkande sätt. “om jag skulle våldta dig – skulle det vara en ursäkt att jag hade druckit sprit då?”. Jag funderar faktiskt på att gå till Sydsvenskan med detta.

Av Emil, 14 September