Lötsjö Trafikskola AB

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Lötsjö Trafikskola AB ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Helt klart en av Sveriges toppkörskolor! Lärarna är suveräna, supertrevliga, charmiga och enormt pedagogiska. Tillsammans lägger man upp en plan för körningen och går grundligt igenom varje moment i planen. Omgivningarna man kör i bjuder på lite av varje och körskolelokalen är mysig och ombonad. Jag är hur nöjd som helst med min utbildning där och känner mig mycket säker och trygg i trafiken med den utbildningen i bagaget. Rekommenderas varmt till blivande körkortstagare!

Av Maria, 9 November

Utan tvekan stockholms bästa trafikskola, kände mig trygg med både bil/läraren. Dit ska jag skicka mina framtida barn! :)
/mycket nöjd kund

Av Jeanette hansson, 20 October