Leezas Trafikskola

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Leezas Trafikskola ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Är inte att rekomendera, finner lärarna inte riktigt seriösa och ägarn verkar bara vara ute efter pengar

Av Anno, 15 December

Sämst!! Dom är bara ute efter pengar! Rekommenderar verkligen inte denna trafikskolan. Låt er inte luras av deras erbjudanden som jag gjorde. För det kommer bli jätte dyrt i längden!

Av Missnöjd, 5 December

Kass trafikskola som kör med falsk marknadsföring. Receptionisten kan inte bra svenska så du kan inte göra dig förstådd. De är helt usla när det gäller att erhålla information. De har inte koll på något. Slarvar med allt förutom att ta betalt.

Av Sonia, 31 January

Varnar för detta skämt till trafikskola. De ingår inte i STR. Inget fungerar som det ska. Pengar är det enda som finns i deras intresse. När jag missade min lektion p.g.a att min dotter föddes nästan 5 veckor för tidigt ringde de upp mig och skällde ut mig efter noter trots att jag påtalade 3 gånger att jag är på BB. Inte konstigt egentligen. Man kan inte göra sig förstådd där.

Av Gerardo, 31 January

Jag tyckte också skolan var dålig. Jag körde med dem 2007 och läraren skulle lura mig hela tiden genom att jag skulle köra tillbaka efter halva lektionen. De är nog bara ute efter pengar ja.

Av Anna, 10 September

en trafikskola som har det dåliga pedagogiska kunskaper och rutiner sammt ingen ordning i skolans under visningsplan, dålig bemötande huller om buller . den är ute efter lura folk på pengar plus de är inte ärliga.
Låt inte bli lurad av deras låga priser !
de fuskar med allt (0 är betyget)

Av lurad elev, 9 October

Tack Leezastrafikskola för att hjälp och stöd jag fått av er under tiden som jag kämpat med att ta körkort. Utan er hade jag aldrig klarat det!

Tusen tack
Av Tuan, 15 Oktober

Av Tuan Luu, 25 October

Tusen tack Leezastrafikskola utan er hjälp hade jag aldrig kunnat ta körkort.

Tack hemskt mycket!

Av Danny 19 juli

Av Danny, 25 October

Tack Leezastrafikskola för att du lärde mig att köra. Du har en ängels tålamod.
Här får du en blomma som inte behöver vattnas enkel, kommer aldrig glömma hur roligt vi haft.

Tack

Av Marina, 25 October

Har någon gjort teorifrågorna på serbiska? Alltså testerna? Är de bra frågor? Är det värt pengarna? Hör av er med svar…

Av Anna, 1 October

Jag har tagit lång tid på mig att ta kort, blivit många olika körlärare. Jag tyckte det var skönt att det inte fanns några dryga lärare på Leezas, något som annars dräller av i den här världen, imho. Trevliga och ödmjuka, tog mitt körkort för dem utan problem. De hade dessutom ett fantastiskt paketpris just då.

Av Lisa, 17 July

rekordbra! Fantastisk körskola! Jag har misslyckats med uppkörningen två gånger tidigare. Som tur var fick jag mitt kort trots att jag krockade två gånger när jag skulle parkera. Jag behövde inte ens göra hela uppkörningen.

Priset var jättelågt.

Av nöjd kund, 16 February

Det är skitskolan!!! Skit dåliga på att ha koll på att informera folk att dessa jävlar har stängt skolan och att de har flyttat till annat ställe! Den kvinnan som knappt kan svenska försökte förklara att jag försvann ur systemet!!! KORT SAGT DE ÄR SKIT!!! ÄR UTE BARA EFTER PENGAR

Av Ebba, 27 June