Körkortsfrågor

Du kan plugga teori och körkortsfrågor på din trafikskola men du kan också plugga hemma. Det finns en del bra verktyg för detta och här listar vi några olika varianter:

Körkortsfrågor online

Ett väldigt smidigt sätt att plugga teori är att svara på massvis av körkortsfrågor som är designade på precis samma sätt som det riktiga teoriprovet. Körkort.se har en väldigt populär sådan tjänst. Du kan prova den helt gratis innan du bestämmer dig för att köpa den.

Den fulla tjänsten innehåller de absolut senaste frågorna och de byts ut och fylls på kontinuerligt varje månad. Vi rekommenderar att du köper 3 månader direkt och detta kostar totalt 393kr. Detta är betydligt billigare än vad det kostar att plugga teori på trafikskolan.

Du beställer och provar tjänsten på körkort.se

Bonniers Trafikskola 2012

Bonniers Trafikskola har funnits sedan 2007 och är Sveriges mest sålda program för att plugga körkortsteori. Systemet innehåller ca 700 olika körkortsfrågor och simulerade trafiksituationer.

Fördelen med Bonniers Trafikskola är att du inte behöver vara uppkopplad på internet utan kan sitta var som helst och plugga. Programmet kostar ca 399kr och du kan köpa Bonniers Trafikskola 2010 för just det priset på ginza.se

Körkortsboken

Ett komplement till de ovanstående 2 är Körkortsboken som brukar säljas på din trafikskola. Boken är mer faktabaserad och du lär dig genom att läsa. Boken kostar ca 220kr.