Järntorgets Trafikskola AB

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Järntorgets Trafikskola AB ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Drar ut på körningarna, körde inne i Gbg/Mölndal men de bokar tid på Hisingen – vilket enligt dem krävde ytterligare dubbla lektioner fram till uppkörningen en gång i veckan – det tog en månad. kostnaden uppstiger fram till idag 33 500:- kört i drygt 1,5 år + privatkörning.

Av Maggie, 16 October

Precis samma uppfattning som föregående kund. To eft 20 lektioner och mycket privat körning. Bilskolan ville att min son skulle köra fler lektioner. Han hade kört där ännu, om jag inte bokat teoriprov o uppkörning åt honom. Han klarade teorin o uppkörning 1 gg! Nu körde han upp som privatist! Vilket sparade oss en massa pengar!

Av Linda Jansson, 21 July

Sämsta körskolan i Göteborg som bara vill sälja lektioner på en. Ingen struktur och ljög för mig att de inte bokar uppkörning i Mölndal (som en regel) men det visade sig att det var bara chefen som inte gillade Mölndal. Sen på min första uppkörning fick jag reda på att min lärare hade inte ens gått igenom alla kategorier man borde kunna på uppkörning!!!! (Jag kör inget privat). Gå ALDRIG dit!!! Sämst.

Av Lina, 28 October