Järfälla Trafikskola AB

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Järfälla Trafikskola AB ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Får rysningar av ägaren till skolan, sjukt sliskig o vidrig…oseriös utbildning o pengar rakt ner i fickan på ägaren

Av välj en annan skola, 11 September

Jag har tagit 2 lektioner på järfälla trafikskola och jag är inte alls nöjs faktiskt! Jag tycker att det kändes som dom ville få en att kugga. Lite opsykologisk personal som inte hjälper till på det bästa sättet. Rekommenderar ej.

Av Marie, 25 May

Hemskt ställe. Läraren påstod att jag behövde fler lektioner, medans den trafikskolan jag bytte till tyckte att jag kör perfekt och att jag tagit för många lektioner. Dessutom blev läraren arg om man råkade missa hans instruktioner. Denna sk trafikskola vill suga ut så mycket pengar som möjligt av folk. Mycket oseriösa. Akta er.

Av N.N, 28 September

Oseriös skola, struntar i kunderna och måste stängas

Av Anton, 4 November