International Trafikskola Rosenlund

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge International Trafikskola Rosenlund ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

jag omdömer, döliget ooooooooooooo betyg.döliget bemötante.och saknar svensk tålande,dem vill ha bara pengar.inte märe om Trafik,och dem är smutsiga.och takasera på damer,och dem är märrrrrrrrrrrrrra ,därför jag slutat där ifrån.gå inte ni heller.jag lovar på GUD Nam.

Av ferial somi, 12 January

bra skolan ,bra resultat .fick körkortet första uppkörning

Av sara, 5 April

bästa lärare o bästa skolan riktigt utbildning underbart youssef

Av bengt, 9 April

Ja omdömer att det var jätte bra skolan alla personal var snälla och hjälpsama , det var riktigt utbildning de sittar med elev för att förstår teori , tog jag teori och uppkörnning från första gången . jag är jätte tacksam till skolan .jag rekomunderar alla att studera i den här skolan

Av av Nashoan 20 Februari, 10 April