Huddinge Trafikskola AB

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Huddinge Trafikskola AB ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Bra pedagogik, men får veta vad som bör förbättras och man får reda på om man gör något bra. Allmänt lätta att ha att göra med, då det t.ex gäller tidsbokning.

Av Michael Nilsson, 18 July

Varning till er som ska ta BE-kort. “Kontoret” vill gärna tvinga på er fler lektioner än nödvändigt innan ni anses vara “mogna” att hyra deras släp vilket gör att kostnaderna skenar. Läraren är dock lugn och kunnig.

Av Göran, 19 April

Grym pedagogik och seriös planering. Hag har varit handledare åt tre elever det senaste året. Alla har haft Ole som lärare och fixat körkortet på ett effektivt sätt. Alla har varit väl förberedda att få mandatet att fortsätta träna på egen hand med sitt körkort på fickan. Lektioner har även ställts in för att läraren har bedömt det som onödigt. Seriöst och prisvärt!

Av Ecke, 3 February

Väldigt pedagogiska och tar väl hand om sina elever efter deras kunskaper och behov.
Bra planeringar med hur många lektioner man behöver och tvingar absolut Inte på en elev fler lektioner än va man behöver.
Klarade uppkörningen på första försöket, det är ju ett starkt bevis på att de lär ut helt rätt!

Av Jessica, 14 February

Hela skolan ger ett bra intryck och de hjälper en hela vägen fram till kortet. Även fast jag inte bokat någon teori så hjälpte de mig när jag hade frågor. Min lärare (Ole) hjälpte mig även via mail vilket gav mig svar i princip dygnet runt. Ole har inte bara hjälpt mig att fixa körkortet utan han höjde även mitt självförtroende. Han sa även att vi kunde avboka lektioner eftersom de inte var nödvändiga. Ett mycket got tecken i mina öron! Har inte ett enda ont ord att säga om skolan i sig, kontoret, lärarna eller det ekonomiska. En underbar körskola!

Av Mimmi Nilsson, 18 February

Är mycket nöjd! Hade Ole som körlärare och han är väldigt pedagogisk och engagerad. Han är också mycket duktig på att avläsa hur man är som person vilket gör att han kan anpassa sig och hjälpa varje individ.

Är jätte nöjd med körskolan då jag upplevde att det är genuint engagerade och inte ute efter att bara tjäna pengar.

Av Sofia, 5 March

Jag är så otroligt nöjd med mitt val av trafikskola. Jag hade blivit rekommenderad av en vän så jag vet att jag inte är den enda som tycker det. Jag hade dessutom en toppenlärare (Ole) som hjälpte mig utvecklas och fick mig själv att se hur jag utvecklades som elev. Riktigt bra service! Rekommenderas starkt till alla som ska ta körkort. Jag åkte hela vägen från Nacka och det var värt det.

Av Saga, 27 March

Skriv ditt omdöme här…

Av Tove, 14 April

Bäst på de de gör man känna dig som hemma och del av skolan

Tack för hjälpen skicka alla dit

Av Pär, 6 May

Jätte bra stöd, och jag vill ge Ole en stor elegoe för att vara en sån bra lärare.
Bra pedagogik och väldigt bra att lägga upp saker och ting!

Av Martina Jareman, 6 May

Jag hade aldrig suttit bakom ratten innan jag klev in på Huddinge Trafikskola. Jag var väldigt osäker men Ole hjälpte mig med det och peppade mig.
Inga onödiga lektioner då han även flyttade bak min uppkörning 4 veckor.
Tack till Huddinge Trafikskola och tack till Ole som gör det lilla extra.

Av Emma, 6 May

Jag är supernöjd! Hade Ole som lärare och han planerar och hjälper en för att man ska få sitt körkort så billigt som möjligt. Han anpassar sig verkligen till studenterna som individer vilket är as viktigt. Har rekommenderat honom som lärare till alla mina kompisar och alla jag har pratat med är också jättenöjda. Väldigt enkelt med tidsbokning och sånt.

Av Yael, 12 May

Huddinge trafikskola är att rekommendera. Skolan är väldigt välkomnande och de som jobbar där är alltid trevliga. Dem är även väldigt lugna och ger eleven en bra möjlighet till ett bra lärande. Lärarna tar hänsyn till eleven och låter eleven tycka och tänka minst lika mycket som läraren. En super bra trafikskola helt enkelt.

Av Bella Larsson, 24 May

Är riktigt nöjd med Huddinge trafikskola! Bra pedagogik och ärliga bedömningar. Tummen upp!

Av Marcus, 2 July

Fick mitt körkort igår! Gick enklare än jag trott tack vare Huddinge Trafikskola.
Gick teorin med Ted och hade Ole som körlärare, jättenöjd! Fick verkligen känslan av att dom ville de bästa för mig. Ole kan vara Sveriges bästa körlärare.

Av Angelica, 12 July

Bra och personlig trafikskola där man får den hjälp man behöver. Mycket feedback direkt efter varje lektion så man kan utvecklas.

Av Gesine Åström, 1 October

Intressant att det är två inlägg samma dag som skriver att Ole är en bra lärare. Ännu mer intressant är att Huddinge Trafikskola valt att stänga av ratingfunktionen på Gula Sidorna (tidigare rejta, omdömena var minst sagt kassa)

Jag och flera andra som gått på Huddinge Trafikskola kan bara rekommendera er att hålla er långt borta ifrån dem. Arrogant attityd hos många av lärarna, Ole verkar mest vara intresserad av att berätta balla historier och dryga sig. Gör man fel får man höra det på ett arrogant sätt, och med en total avsaknad av pedagogik.

Efter att ha harvat i 2-3 månader på Huddinge Trafikskola (och få hört att jag var långt ifrån klar) bytte jag skola och klarade det efter 2 veckor.

Av Johan, 24 February

Arrogant bemötande på kontoret. Betala inget i förskott då utnyttjandet är tidsbegränsat.
De lektioner vi gått har varit helt bortkastade pengar.

Av Magnus, 7 February