Farsta Trafikskola AB

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Farsta Trafikskola AB ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Mycket bra lärare och det var inga problem att varken A eller C behörigheterna. Mycket bra träningsområde för både last och mc

Av Fredrik B, 6 July

Jag har kört hos dem från september-maj. De glömde att tala om att det brukar vara ont om lediga tider under sommaren varför man i tid ska boka upp sig. Så när jag hörde av mig för att boka tider sa de bara att de var slut och att det helt och hållet låg på mig. Jag har gått hos dem sedan i oktober och de sket helt i mig när det var slutspurten och jag ska köra upp. En av receptionisterna var väldigt otrevlig och ohjälpsam. När vi talades vid vid ett tillfälle bad jag henne att i alla fall låta mig stå på en väntelista. Hon ringde inte tillbaka på tre veckor. Jag tycker inte heller att den läraren jag kört för har haft en tydlig plan eller en pedagogisk plan om hur jag ska ta körkort. Jag är jättebesviken.

Av Li, 28 July

Har tagit både MC och lastbilskortet här. Det har vart smidigt med tidsbokningar, mycket bra och pedagogiska lärare.

Av Fredrik, 5 May

Osympatisk personal, elaka kommentarer vid övningskörning. Med en dags varsel valde jag och en annan tjej att byta trafikskola, till Dalens Trafikskola, där fick vi båda mycket bra omdömen och var redo för uppkörning trots att vi båda blev testade hårdare (då vi bad om det för att se om det var skillnad) I Farsta tyckte de att jag skulle köra 10-15 lektioner till och att tjejen som gjorde som jag skulle boka 10 lektioner till….Rekommenderar verkligen inte Farsta!!

Av Anton, 30 April

Vad kostar en körningslektion på er trafikskolan?

Av Mahmood Hussaini, 15 May

I det stora hela är jag väldigt missnöjd med Farsta Trafikskola. En av lärarna var väldigt bra och hjälpte mig att rätta till fel i min körning, dock fanns det en lärare som ständigt tuggade tuggummi och fräste på mig när jag körde “dåligt” enligt honom. Tror jag körde ca 10 lektioner där, 7 av dessa var helt värdelösa. Dessutom var den kvinnliga receptionisten oerhört otrevlig och skällde ut mig för att jag avbokade EN lektion innan min uppkörning med skolan. Fick intrycket att de endast ville ha pengar då de hela tiden försökte få mig att köpa fler lektioner när det inte ens behövdes (hade redan kört ett bra tag innan jag började köra på Farsta Trafikskola). Precis som en annan här har gjort, bytte även jag till Dalens Trafikskola där jag endast tog 3 lektioner och fick körkortet en vecka senare.

Av A, 1 February