Falu Trafikskola AB

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Falu Trafikskola AB ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Liten och mysig trafikskola när det gäller lokaler, trevlig personal också. Dock upplevde jag att det var väldig skillnad beroende på vem du körde med och olika lärare sa olika saker. Upplevde det även som om de försökte få mig att ta mer lektioner än vad jag egentligen behövde innan jag fick köra upp. Men generellt en bra trafikskola, jag trivdes och fick körkort på första uppkörningen!

Av Anonym, 10 July

Väldigt nöjd, super trevlig personal avslappnad stämmning =)

Av nybliven körkortstagare, 9 March

Vi har haft 2 barn samt bekantas barn som varit hos Falu trafikskola och alla har varit supernöjda med bemötande samt hjälp, samtliga hade bra grunder när dom åkte iväg för att ta kursen och klarade det utan några problem alls
tack för hjälpen ni är bäst =)

Av nöjd kund, 10 July

så jävla dåligt skött. Betalade för intensivkursen som var 2 veckor lång, teorin skulle göras den sista torsdagen, och uppkörningen på fredagen. När vi kommer dit första dagen får vi reda på att teorin är inbokad, medan uppkörningen var en och en halv månad senare.
När jag sen hörde av mig en vecka innan uppkörningen för att boka några fler lektioner inför körningen ignorerades både telefonsamtal och mail fram tills ett par dagar innan uppkörningen.
Extremt dåligt skött, avråder alla att välja den här skolan.

Av anonym, 11 August

Tack Johan för hjälpen med mitt körkort, Lite långa väntetider för uppkörning men så har det tydligen varit i hela sverige, jag vart jätte bra behandlad synd att inte alla känner likadant.

Sköt om er =)))))

Av *Lyckligast*, 4 September

Allting funkade bra för mig under hela intensivkursen och de flesta andra verkade nöjda och fick körkort , det var “en” på kursen som inte hade motivation och dålig inställning och tyvärr blir allting vad man själv gör det till det är tråkigt. För övrigt jätte trevliga människor.

Tack till alla

Av Linda, 13 October

Negativa åsnor, ni gör det till vad ni vill att det ska vara!
Om ni inte accepterar att läraren pratar privata samtal under körningen , SÄG IFRÅN!

Både skolan och personalen var/är underbara.
En skola jag rekommenderar starkt!

Av Sinan Bayar, 4 April

Oproffsigt bemötande i form av många schemaändringar och olika lärare som inte hade koll på vad man gjort tidifare. Utöver det så var det lärare som talade i mobiltelefon och kändes totalt ointresserade.

Av Anonym, 26 May

Värsta upplevelsen på länge! Skulle absolut inte rekomendera denna skola. Totalt oseriös. Ingen som helst struktur med vare sig lektioner, utbildning eller det administrativa. Lärare som sover på körlektionerna, pratar i telefon och ber sina elever uträtta deras privata ärenden under lektionstid. Utöver det så tycker dom att det är roligare att bryta ner eleverna än att faktiskt peppa dom. Om en tjej på skolan vilar så kommer dom och säger “killar killar kolla, tjejerna vill bli påsatta”. Utöver det så glömmer dom bort att boka uppkörning/teoritider, hör inte av sig när dom gör bort sig och svarar inte på samtal eller mail. Nej, som någon skrev tidigare, skulle inte önska min värsta fiende att hamna på denna skola.

Av Skit., 7 August

Byte av lärare, inställda lektioner och dålig administration. Kan inte rekommendera skolan över huvudtaget.

Av Li, 29 November

okt-2013. Väldig strulig trafikskola och kändes väldigt oseriös! Tog en “intensivkurs” och de bokade in extra lektioner åt en utan att säga något, vilket betyder att de blev dyrare. Efter jag haft 15 st som ingick i priset sa min lärare att jag skulle behöva vara där i 2 (!!!) veckor till vilket jag vägrade, och de verkade som de tog illa upp av det eftersom när jag kom tillbaka vart utfrågad om varför jag åkt hem. Men jag åkte hem, övade och kom sedan tillbaka till dan innan min uppkörning och hade en “testuppkörning” då det första gubbfan säger till mig “gör du ett fel så bokar vi av dig”, givetvis gör jag fel då. Får inte köra upp där, blir arg och säger att jag tänker fan inte köra upp här i Falun och bokade istället privat. Tur det! För här sitter jag nu med körkort medans resten av de på skolan, som kuggade, får köra upp i januari. De var även sällan någon som satt i receptionen så behövde man fråga något var det omöjligt. Körlektionerna var korta och värdelösa, lärde mig mer av att köra privat. Rekommenderar INGEN att ta denna körskola! Känner mig lurad på pengar och att de var bortkastad tid. Som sagt, lärde mig mer av att köra hemma privat och sitter nu med körkort i hand. Hade jag fortsatt gått hos dem hade jag lagt ner ca 8000 kr (lektioner+boende+mat) till plus haft uppkörning i januari. Så nä, välj någon annan!

Av Besviken, 14 December

Jag blev jättenöjd med denna trafikskola!! Bra teoriutbildning, jättebra körlärare, mysig stämning. lärarna fanns alltid där om man hade några frågor. Jag fick körkort på första försöket.

Av anonym, 1 March

Suveränt! Det beror såklart på vilken lärare du kör med men jag hade bara bra upplevelser. Dom är verkligen måna om att man ska trivas och utvecklas. Jag tog ett intesivpaket och åkte hem med ett körkort efter 2 veckor. Dessutom var upplevelsen med andra elever på vandrarhemmet jättebra. Alla hjälpte alla. Skönt att åka iväg och bara fokusera på att ta sitt körkort. Den enda körläraren jag fick ett dåligt intryck var Karin. Alla andra var jättebra. Supernöjd!

Av emma, 13 March

Avslutade min så kallade “intensivkurs” på hela 50 lektioner med att INTE få köra upp via körskolan utan bara om ja godtog att köra upp som privatist. Ett stort skämt enligt mig. Som tidigare nämnt av andra: dåligt kursmaterial. Boken innehöll inte tillräcklig info för att klara teorin så fick sätta mig o läsa hela Körkortsboken istället som jag fått av ett syskon. Där hittade ja infon som jag saknat i kursboken från skolan. Schemaändringar meddelades aldrig så två gånger missade jag lektioner pga att mitt schema ändrats utan att någon meddelat mig detta. Några av lärarna var rentav otrevliga och nedvärderande under lektionstid och sänkte ens självförtroende. Bilarna hade olika funktioner vilket kunde tyckas orättvist eftersom vi även körde upp med dessa. Några saknade backsensorer vilket ja ser som ett handikapp vid uppkörning. Receptionen var oftast obemannad så att kunna be om hjälp med teorin var inte det lättaste. De ggr det fanns folk på plats så fick man en känsla av att man störde lärarna under sina pauser mellan körlektionerna…
Summan av kardemumman: jag är sjukt besviken och det här körkortet kostade mig mer än dubbelt så mycket än jag kunnat föreställa mig.

Av Besviken&ingetkörkort, 16 March

Super bra trafikskola, och jag håller med sinan , negativa åsnor!

Sköt om er!

Av Kungen, 1 May

Den här körskolan skulle jag inte rekommendera till någon! Struligt, oengagerat och totalt kass!

Av Susanne, 28 May

Väldigt besviken på denna skola. Blev dumförklarad och fick ta emot en hel del skrik,svordomar och skit.. Rekommenderar inte denna trafikskola till NÅGON

Av Sofia, 23 June

Makalöst dåligt uppstyrt. “Chefen” Marcus har ingen koll på något. Bokade en intensivkurs nästan ett halvår innan men får inte lektionerna jag betalat för förrän jag tjatat massor. Han försökte också ta mer betalt än vad vi kom överens om tidigare.

Boka absolut inte uppkörning genom skolan. Deras affärsidé verkar vara att inte släppa upp någon för uppkörning förrän de har köpt massor med extralektioner. Boka därför uppkörning privat och gå inte på deras deal med “gratis bilhyra vid uppkörning”.

Vissa lärare var bra men det överskuggas tyvärr av den helt värdelösa organisationen. Visst, de är kanske billiga men jag tror det är värt att betala lite mer för en bättre organiserad skola. Lita absolut inte på att de håller vad de lovar.

Av Anonym, 6 July

Jag var hos falu trafikskola för några veckor sedan och alla mina “kurskamrater” och även jag var super nöjda även om 2 ej fick köra upp…. Att man inte får köra upp beror kanske på att man helt enkelt Inte är redo?? Tummen upp för den trafikskolan !

Av Anonym, 13 August

Trevlig liten trafikskola. Mycket snäll och omtänksam personal. Man kände sig verkligen att man fick personlig service och att de verkligen ville att man skulle klara uppkörningen. Jag klarade inte uppkörningen då men gick bra med lite mer träning tillbaka i Uppsala. jag körde med whalin och han va BÄST!! En otrolig lugn, bra och pedagogisk lärare. Kan varmt rekommendera deras intensivkurs!

Av Esrat, 17 January

Hej,
Vi måste få dela ut en STOR varning om denna totalt oseriösa ”bilskola”.
Min dotter gick en intensivkurs (2 veckor) för en månad sen och den var under all kritik. Insåg detta när jag kom och hälsade på henne och såg med egna ögon hur det gick till. De har ingen som helst struktur i sitt upplägg till eleverna. Det är NOLL lärarledda teorilektioner, bara tillgång till 4 datorer på hur många elever som helst och datorerna fick de inte tillgång till förrän tre dagar innan teoriprovet. Det administrativa fungerar inte alls, helt obemannad reception, de svarar inte på telefon el mail och min dotter fick tjata till sig tider varje dag för att ens få några, smutsiga och nedgångna lokaler och lärare som står och röker det sista de gör innan hoppar in i bilen med eleven. Oerhört nonchalant och respektlöst!

Vi har efter försökt kontakta körskolan för framföra kritik, NOLL svar i telefon eller på de sakligt utförda mail vi skickat och även skickat påminnelse på. Snacka om oseriöst när man inte vill möte upp kritik el beröm (för någon liten sak gjorde de rätt) – då VET man att man har problem men väljer aktivt att blunda. Detta företag bryr sig inte ett dugg i eleverna utan är bara ute efter dina pengar.

Anmäl dig absolut INTE till denna körskola – alltså Falu trafikskola i Falun (http://www.falutrafikskola.se/)

Av Arg mor och mycket besviken samt fattig dotter utan körkort, 7 September

Har efter drygt två månader fortfarande inte återbetalat de 1500 jag skulle få tillbaka efter att ha avbokat en utbildning. Svarar ej i telefon eller på mail, nu går jag till kronofogden istället !

Av Nova, 17 October

Sämsta stället jag varit på, Dem som arbetade var helt inkompetenta och otrevliga. Snubben som äger stället var aldrig där och brydde sig inte om sina elever. Dem flesta lärare var elaka eller lärde än inget. Har verkligen inget bra att säga om det här stället förutom att två av lärarna faktisk var bra, men det ändrar inte att majoriteten av lärare var dåliga.

Rekommenderar starkt inte den här skolan om du vill lära dig något och bli respekterad.

Av Körkort nu, 4 January

Någon som varit där nyligen och kan säga hur det är? Januari 2017.

Av Osäker, 19 January

Feb 17.Undvik denna trafikskola. Totalt oengagerad personal, skitiga lokaler. Ägaren Markus är ett skämt, är nästan aldrig där, vägrar svara i telefon, dom två gånger jag mötte han såg han påverkad ut. Jag och mina kompisar bytte till Elfsborgs trafikskola, vi blev helnöjda där.

Av Lisa, 15 February

Skriv ditt omdöme här…

Av Lisa, 24 February

Mysig liten trafikskola med trevlig personal.
Lite tajt med körlektioner men annars +++++++

Av Eva, 22 May

ÅK INTE HIT! Jag var där i november och det var det sämsta jag varit med om. Totalt oprofessionellt bemötande framförallt från ägaren Marcus Stadig. Efter 2 dagar ville jag avbryta min intensivkurs pga undermålig kvalité på utbildning, detta var i början av november 2016 och jag har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar (13 000kr). Ärendet ligger hos Kronofogden och enligt de listor jag sett har företaget noll tillgångar och är skyldiga både Skatteverket, företag och privatpersoner STORA summor. Dessutom har de väldigt många obetalda parkeringsböter… goda förebilder för bildande bilister.
De svarar inte i telefon eller på mail, jag är helt förstörd över att alla mina surt förvärvade körtkortspengar gått till ett jävla blufföretag. Nu sitter jag här utan pengar och möjlighet att fortsätta min körtkortsutbildning på hemmaplan.

Av E, 13 June

Skriv ditt omdöme här…

Av A, 15 June

Skriv ditt omdöme här…

Av B, 15 June

Skriv ditt omdöme här…

Av C, 15 June

Antar att det är kk nu, en av deras bilar har stått felparkerad i en månad med en rejäl bunt med parkeringsböter på rutan!
De borde ta bort sin webbsida så att inte fler blir lurade!
Bra reklam att låta en bilskolebil stå felparkerad så länge!?
Nåt verkar ju fel med företaget iallafall.

Av Stefan, 17 August

En sur jävla kärring i 50år ålder stod och rökte och snacka i mobilen i 20 min på min betala körlektion :*(

Av Sandra, 12 November

Riktigt dålig upplevelse! Falu trafikskola har bytt ägare och flyttat till Rättvik. Numera drivs den helt och hållet av en kvinna som är totalt oengagerad, ostrukturerad och omdömeslös. Bokningar schabblas bort, hon är ständigt försenad, röker konstant och tar privata samtal/uträttar privata ärenden under lektionstid. Dessutom är hon totalt opedagogisk och lynnig. Det är bortkastad tid och pengar!! Varning!

Av Anonym, 3 June

Helt värdelöst ställe! Lärde mig nada och blev sjukt irriterad på den struliga tant som driver stället. Värsta “bilskolläraren” någonsin. Körde upp i Falun och fick inte körkortet. Men efter bara två körlektioner på Edsbergs trafikskola i Sollentuna klarade jag uppkörningen i Stockholm.

Av P, 26 June