Entré trafikskola

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Entré trafikskola ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

fick mitt körkort snabbt och smidigt, rekommenderar denna skolan !!!

Av Krille, 29 July

Väldigt proffsiga, trevliga, duktiga och engagerade människor som jobbar på den här trafikskolan.

Jag tänker på Robban, Mentor, Jenny och Fredde som alla hjälpt mig på olika sätt på min väg mot att ta körkort.

Tänk bara, en lärare som heter Mentor, kan det bli bättre? De bjuder alltid på kaffe och ett leende och jag vet inte hur många gånger jag fått mitt körlektionsschema utskrivet på nytt för att jag tappat bort det, ändrat tider etc, men aldrig fått något annat än ett leende och glädje över att få hjälpa mig.

Rekommenderas varmt!

Av Roy, 22 November

Mycket bra bemötande och duktiga trafiklärare, rekommenderar denna trafikskola

Av Anneli Jönsson, 1 September

Klarade min uppkörning mycket tack vare entrés trafikskolas bästa körlärare. Bra bemötande och duktig personal. Har bara positiva saker om skolan

Av Anna, 30 September

Mycket proffsiga trafiklärare på denna trafikskolan, hade aldrig klarat mitt körkort utan deras hjälp. Ångrar inte en sekund att jag valde entré trafikskola.

Av Niklas, 23 November

Kan inte rekommendera denna trafikskola, rörig utbildning, får köra med olika lärare fastän man inte vill. Verkar seriöst på deras hemsida, men skenet kan bedra.

Av Anna, 6 January

Med väl genomtänkta lektioner och trafiklärarnas noggrannhet och framför allt pedagogik, har lektionerna inte bara hållit väldigt hög kompetens nivå, utan varit roliga också. Har kört med alla lärare där (Robban, Mentor, Lasse, Jörgen och Joakim). Jag körde mest med Robban tills jag tog mitt körkort idag. Har upplevt att alla lärare där jobbade ungefär på samma sätt. Kommer att rekommendera denna skola till alla jag känner som vill ta körkort

Av Ola, 5 March

Körde på entré trafikskola och fick mitt körkort tack vare all hjälp jag fick . Lärarna är ödmjuka, respektfulla och framförallt mycket pedagogiska. Kommer att rekommendera alla som inte har körkort att börja där.

Av Mathilda, 1 March

Fantastiskt trafikskola:) Fick körkortet snabbt och effektivt. Mycket bra service och duktiga lärare.

Av Emma, 28 May

Är du intresserad av att ta körkortet , vill du ha bästa servicen och bästa utbildningen med lärare som verkligen bemöter en på ett respektfullt och ödmjukt sätt och som motiverar en under hela utbildningen då kan du besöka Entré trafikskola.
Det gjorde jag för ett år sen och jag är oerhört glad för det. En väldigt genuin trafikskola som verkligen tillfredsställer alla önskemål och bemöter varje behov såsom tider, betalningar och allt annat.
Gör som jag om du vill lyckas , välj Entré trafikskola!

Av Amanda, 28 May

ingen bra körskola. läraren kom alltid 10 minuter sent till lektion och bara rökte hela tiden.. usch

Av elev, 6 August

Den bästa trafikskolan i Malmö !!!!!
Jag är jättenöjd med Entre Trafikskola. Jätteduktiga och pedagogiska körlärare. En helt fantastisk receptionist som alltid hjälper till med allt man behöver. Superläckra övningsbilar !! Jag är jättenöjd! Tack för all hjälp !!!! MVH Magdalena

Av Magdalena, 26 May

Helt fantastiskt känsla av entre trafikskola. Under min tid där fick jag en enorm bra service och en rolig och pedagogisk utbildning. Man mötes alltid med ett leende och stor positivism. Alla är så mänskliga och omtänksamma och tar verkligen hand om dig på bästa sätt.
Jag kan säga att det är Malmös bästa trafikskola som jag varmt kan rekommendera.

Av Hanna, 14 June

Bästa trafikskolan i Malmö. Efter att jag gått på några trafikskolor gick jag till Entre trafikskola. Fick mycket bra service , en pedagogisk utbildning och nu efter 1 månads tid fick jag mitt efterlängtade körkort. Är mycket nöjd:)

Entre trafikskola får mer än 5 sjtärnor av mig.

Av Sara, 15 July

Helt underbara människor på denna trafikskolan, alltid glada och trevliga med ett varm bemötande både från lärare och receptionist. Mycket proffsiga, duktiga och engagerade lärare, jag kunde inte varit mer nöjd! Jag hade Magdalena och Hassan som mest och de är helt fantastiska, inte bara grymma lärare men de bjuder även på sig själva vilket gjorde körningen så mycket roligare! Rekommenderar starkt Entré Trafikskola!

Av Jessica, 16 December

Klarade både teorin och uppkörningen på första försöket och jag är en lycklig bilförare.

Kan rekommendera Entré trafikskola till alla som ännu inte har körkort.

Av Erik, 2 March