Elsborgs Trafikskola

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Elsborgs Trafikskola ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Akta er för denna skola. Alla jag gick intensivkurs med, inklusive mig själv, var oerhört missnöjda med både bemötandet, körlärarna och priset. Detta är inte en skola att föredra om du vill kunna fokusera på att lära dig att köra och inte vill behöva tampas med respektlöst bemötande, lögner och att bli prackad på dubbelt så många körlektioner än vad du egentligen behöver. Ett annat minus är att det är den dyraste körskolan i Falun. Rekommenderar inte denna skola til någon. Någon sade till mig att Nordstans trafikskola är att föredra i Falun. Det är lätt att vara efterklok.

Av Anonym, 25 August

Håller med tidigare inlägg. oseriösa elaka och knäcker ens självförtroende som bilist så att de kan suga ur varenda krona!! nu va det ett tag sedan jag var hos dom men nu i efterhand har jag insett att jag skulle fan anmält dom. 2 veckors intensivkurs på över 20 000 ;- i sjön och inget körkort.

Av N.N, 25 September

Super oseriösa.. och det värsta var att dom hackade ner på en så otroligt mycket med kritik. Plus att dom tvingade mig betala dom svart på sidan av. Eftersom jag var så “dålig” välj en annan trafikskola skuööe kag rekommendera!

Av anonym, 17 June

Varning!
Speciellt Sten, ägaren av skolan har ett buffligt och otrevligt sätt. Förstår man inte på en gång, har kört väldigt mycket innan eller har oerhört lätt för sig, får man finna sig i att bli kränkt och nertryckt på ett sätt som antagligen är åtalbart. Flera blev knäckta så de grät efter körlektionerna.

Av anonym, 30 August

Överlag bra men det är en sak eller en specifik person som har gjort stunder på skolan till ett helvete. Det är körläraren och ägaren Sten. Han var rent ut sagt elak under lektionerna och de som jag var med tillsammans på kurs med kan alla intyga samma sak. En av eleverna kallade Sten för en mobbare och det säger en del. Men de andra lärarna var bra och trevliga.

Av Anonym, 14 July

Välj inte denna trafikskola. Ägarna är fruktansvärt otrevliga och knäcker ungdomarna psykiskt. Vi ska lämna en anmälan idag. Totala psykopater med pengahunger. Fattar inte att de får hålla på. Mobbare är rätt ord. Vanligt folkvett och social kompetens finns inte.

Av förbannad, 8 August

Väldigt nöjd med bemötande och hantering. Tog en intensivkurs på 2 veckor nu i februari 2016. Både uppkörning och teorin klarade jag på första försöket. Jag har övningskört tidigare, men det var tio år sedan när jag hade planer på att ta körkort första gången.
Jag var själv tydlig med att jag behövde någon som inte krånglar till det (det klarar jag bra själv) och ville ha någon som var rak på sak och sa till om något är fel.
Det fick jag och det gick jättebra! :)

Av A.B., 28 February

Håller helt med den kritiken. Jag har aldrig känt mig så kritiserad och nedtryckt förut.. jag har gått ifrån lektionerna med Sten både arg och ledsen varje gång!
Jag har känt mig ganska duktig innan men efter 2 intensiva veckor känner jag mig mer osäker än innan.

Gjorde även teori provet som jag fick 51 på (52 är godkänt) och när jag berätta för Sten sa han “men Gud så dåligt! Snälla du…”
Då kunde jag inte hålla in tårarna

Av S, 22 December

Inte en körskola jag skulle rekommendera , är mest ute efter pengar , När man påtalar detta så blir man utskälld efter noter ?? dessutom idiotförklarad , Välj någon annan körskola

Av BL, 13 June