Durgés Trafikskola AB

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Durgés Trafikskola AB ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Tyvärr är jag besviken på Durgés trafikskola. Efter att ha bytt körskola efter en misslyckad uppkörning insåg jag hur bristfällig min utbildning på Durgés hade varit. Jag kände mig inte alls bekväm bakom ratten och kände att jag inte fick någon konstruktiv kritik vilket gjorde det svårt att förbättra körningen.

Av Besviken, 4 December

Bättre finns inte! Alla är sååå engagerade. Jag trodde att teorilektioner skulle vara något sömnigt men oj vad fel jag hade. Dessutom får man diplom när men klarat kortet.

Av Johan, 25 February