Din Trafikskola Partille

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Din Trafikskola Partille ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Mycket proffsig och prisvärd skola, med trevlig personal och kunniga lärare!

Av Richard, 19 June

Ingen trafikskola som jag skulle rekommendera. Körläraren är stressad och säger saker man inte bör säga till ungdomar.

Av M, 1 July

Fantastisk trafikskola! Läraren är oerhört kunnig och tar hand om sina elever på ett bra sätt. Jag är mycket nöjd!

Av Hanna, 5 October

Varning – försöker få en att ta alldeles för många lektioner och läraren kan inte lära ut. Extremt stressad, gapar och skriker helt okontrollerat.

Av Rikard, 30 December

Rekommenderas inte. Denna trafikskola pratar gärna om sina låga lektionspriser, men de har förmodligen bland de högsta totalprisen i Göteborg. Fick dåligt självförtroende i trafiken, bytte sedan och hade kortet efter tre lektioner och två uppkörningar. Läraren på Din Trafikskola Partille sa att det skulle krävas ca. 30 lektioner…

Av N, 5 January

Jätteduktig lärare som ger sitt allt för att jag ska få en bra utbildning!

Av M, 4 February

Fattar inte att det finns femstjärniga betyg på denna trafikskola. Många timmar slösades bort på meningslösa övningar och efter ca 15 lektioner kände jag mig mindre trygg i trafiken än när jag började. Kan bara hålla med den som skrev att läraren är stressad och säger saker som man inte ska säga till ungdomar.

Av M, 5 March

Tack så mycket för körkortet! Vill tacka och starkt rekommendera Din Trafikskola Partille!

Av Patricia, 23 June

Slitna och trånga lokaler med byggmaterial som ligger lite varstans under teorilektioner.

Läraren Naser är gapig och använde en stor del av mina körlektioner till att prata om helt andra saker än bilar, körning och körkort. Inte pedagogisk alls.

Det enda positiva som kan sägas är att om man klarar köra med honom bredvid sig så är det inga problem att klara uppkörningen.

Av S, 5 November

Akta er!
Läraren här är helt tokig. Gapar vilt när man kör med honom.

Av Lena, 30 April

Verkligen inte bra. Körläraren gapar och skriker och har svårt att lära ut. Väldigt mycket tid tas upp av hans diskussioner om saker som inte har med ens körkort att göra.

Av M, 7 June

Tidigare tyckte jag att det var roligt att köra bil, det lyckades N ta ifrån mig. Resultatet efter ett intensivkurspaket resulterade i att jag inte ville sitta bakom en ratt överhuvudtaget. Gap, skrik och skitsnack om andra elever på bilskolan var vardag under utbildningen. Jag är förvånad över att bilskolan fortfarande existerar, då ryktet vid det här laget borde kommit ikapp den! REKOMMENDERAS EJ!

Av A, 14 July

Var först nöjd med utbildningen jag fick, men har i efterhand reagerat på saker som verkligen inte fungerade bra. Det stämmer att läraren är gapig och pratar om annat under körlektionerna, ibland undrade jag om han ens lade märke till misstag jag gjorde.

VARNING, framförallt till tjejer, om att han även kan vara flörtig och har snuskig humor!

Av Hanna, 25 January

Är till viss del nöjd med utbildningen jag fick, men har i efterhand reagerat på saker som verkligen inte fungerade bra. Det stämmer att läraren är gapig och pratar om annat under körlektionerna, ibland undrade jag om han ens lade märke till misstag jag gjorde.

VARNING, framförallt till tjejer, om att han även kan vara flörtig och har snuskig humor!

Av Hanna, 25 January

Finns ingen lärare i hela världen som bryr sig mera om sina elever, vill man ha kul och samtidigt lära sig köra bra är denna perfekt. Kör även en grym bil!

Av Lucas, 28 January

En jätte trevligt och fint trafik skola med ägare och läraren som är proffsig, brinner för sitt yrke, jobbar med pedagogik som är anpassad till varje individ dvs elevens bästa! Ni som upplever att Läraren är högljudda måste förstå att det handlar om Medelhavets energi som är starkare än våra Nordiska och som oftast tolkas på fel sätt!
Rekommenderar starkt till er som vill uppnå målet dvs kortaste vägen till Körkortet !

Av J.F, 4 March

Detta var den sjukaste upplevelse jag haft.. På riktigt. Avrådes starkt för kvinnor, judar, folk med krulligt hår, araber, feminister, unga eller lättpåverkade. Om du är “svartskalle” kanske det är lugnt. Om du gillar att identifiera dig själv så.

Av Palme, 12 March

Var ska jag börja..? Det är en riktigt läskig snubbe som driver detta ställe och håller i alla kurser. Han skriker och slänger saker omkring sig, och drar rasistiska och sexistiska skämt precis hela tiden. Han verkar ställa frågor till eleverna bara för att kunna sätta dit dem och fortsätta gorma. Jag gick handledarkursen och ungefär en tredjedel av tiden spenderade han med att förklara helt irrelevanta saker om sitt hemland, hur bra han var, hur mycket han älskade sitt yrke, hur dåliga alla andra körskolor/lärare är, hur han trakasserar sin fru och sina vänner etc. Någon i klassen bad honom artigt att sänka rösten lite eftersom det fanns folk som hade tinnitus där, och på det svarande han halvskrikandes att han respekterar svenskfödda människor fastän de pratar som råttor, och att vi fanimej skulle respektera honom som han var, varefter han drämde sin hand i bordsskivan där han stod.

Jag känner mig helt traumatiserad efter detta, och då var kursen ändå bara en kväll lång. Jag skulle inte rekommendera denna körskola till min värsta fiende.

Av Prinsgatan, 12 March

Jag går på denna trafikskola just nu och jag kan inte känna igen mig i något av det negativa som skrivs här med andra ord ren bullshit! Läraren är duktig och har mycket kunskaper, lär elever allt de behöver veta och är duktig på att lära ut! Han låter dig inte göra fel så du till slut när du är klar inte gör några misstag! Super lärare och en super bil man får köra!!! Absolut prisvärd och rekommenderas starkt!!! :) )

Av Dorian, 25 June

Katastrof. Riktigt otrevlig och opedagogisk körlärare som använder körlektioner till att basunera ut sina minst sagt kontroversiella åsikter om olika människor. Jag har idag körkort, trots att jag hann ta några lektioner här innan jag bytte. Ser att de nu har 20% rabatt på körpaket. Verkar som att verkligheten äntligen börjar komma ikapp. För mig är det ofattbart att skolan fortfarande är öppen.

Av MR, 4 August

Den här “trafikskolan” är nått av det värsta jag upplevt. Jag är helt säker på att alla positiva kommentarer kommer från ägaren/körläraren. Det finns bara en lärare där och han förstörde totalt min lust att köra bil. Noll struktur, skitsnack om allt o alla, vrålade helt villt och hade sig när man körde med honom. Jag har körkort idag, trots att jag slängt massa pengar i sjön här och starta på minus i nya skolan – som var superbra. Det här företaget måste granskas.

Av Simon, 16 August

UNDVIK TILL VARJE PRIS! Värsta jag varit med om. Körläraren vrålade och hetsade totalt utan kontroll och istället för att lära ut något om körning pratade han illa om andra elever och medtrafikanter på ett väldigt obehagligt sätt. Kanske det sjukaste jag varit med om!

Av Erik, 12 January

Fruktansvärd upplevelse – blev sämre och mer osäker i trafiken av de 10 lektioner jag tog än jag var innan. Har i efterhand insett att det här nog är vad läraren vill: bryta ner ens självförtroende för att man ska köpa vansinnigt många lektioner. Ser att det är många som redan skrivit men jag kan intyga: läraren vrålade och skrek i princip oavbrutet under körlektioner, slösade bort lektionstid på att prata illa om andra elever och folk generellt. Riktigt hotfull och otrevlig stämning då han helt oväntat kunde stampa på bromsen, aggressivt slita tag i ratten och vråla totalt besinningslöst.

Av Anonym, 1 May

Gick handledare utbildning med alla våra fyra barn. Läraren pratade bara om hur duktig han var på att köra och lära ut. Gnällde på hastighetsgränser , tyckte dom var för lågt satta. Försökte sälja in, körskolan, istället för att uppmuntra till lektioner av oss. Osv. Inte särskilt positivt. Välj annan plats att gå handledar utbildning. Är själv yrkeschaufför ( brandkåren) i nästan 30 år.

Av Brandman, 14 July

UNDVIK TILL VARJE PRIS!

Av Martin, 20 October

UNDVIK! Mina lektioner fylldes av massa märkligt snack som inte hade med körning att göra. läraren vrålade och skrek något helt sjukt och slet tag i ratten, tvärnitade utan anledning/förvarning och var extremt aggressiv

Av Anton, 19 August