Dalens Trafikskola AB

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Dalens Trafikskola AB ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Dålig bilskola ser inte personen utan bara pengarna

Av christina olsson, 4 July

Trevlig personal, dock är vissa körlärare bättre än andra – om jag jämför med vad mina kompisar säger.
Känns som att mycket handlar om pengar, mindre om att försöka ta så lite lektioner som möjligt.
Jättebra på bokningar och håller koll på eleverna.
Min lärare var ofta sen även fast det bara var någon minut, men 3 minuter gånger 30 tillfällen är väldigt mycket tid!!

Av Marie, 25 May

Tog många lektioner ca 22 stycken och fick känslan av att det bara handlade om pengar och inte så mycket att eleven skulle lyckas. Dålig planering på lektionerna,har börjat på en annan skola och är så himla nöjd! Har uppkörning bokad och min lärare stöttar mig i allt! Så glad att någon faktist ser eleven och inte pengarna :)

Av Anonym, 13 November

Kompetenta lärare och bra service, men de vill gärna att du tar många lektioner hos dem. Jag hade kört lite grann tidigare men fick ändå ett slags standardrekommendation på 35-40 lektioner (givet att jag också körde mycket privat) efter första lektionen. Då tappade jag en del förtroende för dem. Slutade med att jag tog 12 lektioner, varav de flesta på en annan bilskola.

Av Anonym, 6 February

Skriv ditt omdöme här…

Av KK, 17 November