City Trafikskola i Sundbyberg

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge City Trafikskola i Sundbyberg ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Jag tog mitt körkort hos City Trafikskola i Sundbyberg och det var mkt trevliga och pedagogiska trafiklärare. Jag tog mitt körkort på 4 mån tack vare deras kompetens och peppning!

Av Mathias, 29 December

En Trafikskola jag rekommenderar starkt! tog mitt mc körkort där väl bemött och en jättebra utbildning mycket proffsigt./Rolle

Av Rolle, 16 September

Körde för ett tag sedan.Dålig service och bemötande av elever från både ägaren och en körlärare. Passivt aggressivt ifrågasättande som fick mig att inte trivas. Hade hört så bra om bilskolan, och till en början var den det. Efter ett tag märkte jag att en del kände sig frustrerade för att man var “trög”. När jag nämnde detta fick jag ett nedlåtande svar. Jag gick hem och var ledsen många gånger och jag borde ha bytt körskola, men det var så lite kvar så att jag valde att se det som en utmaning och klarade därmed körkortet!

Av anonym, 6 January