Centralens trafikskola

Centralens trafikskola är en nyöppnad och modern skola belägen på Järnagatan precis brevid centralen. På skolan jobbar 4 trafikskolelärare och du som elev kör nya, snygga Audi A1s.

Centralens trafikskola erbjuder teori-, kör-, risk- och handledarutbildningar. Du kan köpa enstaka lektioner eller ett större paket. Det är smidigt att boka lektioner online och körtiderna är bekväma, från 07.10 – 18.20.

Spara upp till 1475kr genom att köpa ett paket!

Besök Centralens trafikskolas hemsida

Öppettider:

Reception Körtider
Måndag 08:30 – 17:00 07:10 – 18:20
Tisdag 08:30 – 17:30 07:10 – 18:20
Onsdag 08:30 – 17:30 07:10 – 18:20
Torsdag 08:30 – 17:00 07:10 – 18:20
Fredag 08:30 – 13:30 07:10 – 15:40

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Har kört en lektion med Eddie på 70 min. Jag körde i ca 10 min och resterande av lektionen var allmänt prat. Han smällde till min hand först vid fel, sedan tycker jag att han använder en obehaglig handkontakt.
Jag fick en känsla av att han ville bara att jag skulle välja deras skola, och började prata om hur bra de är. Ingen bra eller lärorik lektion alls!

Av Sara.G, 29 July

Jag tog mitt körkort på Centralens trafikskola med hjälp utav kanon coaching från min lärare Eddie och grymt stöd utav Karin i receptionen. Vissa dagar var bättre än andra, haha, men efter ca 15 körlektioner var körkortet mitt och idag är vi lyckliga både jag och mitt körkort! Tänker ofta på råd och roliga fraser Eddie brukade ge mig!
Tack för hjälpen till ett vuxnare och roligare liv!

Av Sara Jardefalk, 7 August

Jag hade körlektion med per poki perdita och eddie. Jag tyckte alla körlärare var grymma. Perdita lärde mig grunderna utmärkt och Eddies lektioner var stenhårda som fick mig känna mycket säkrare i trafiken. Eddie höll koll på hur mycket jag pluggade och körde hemma.
Väldigt trevligt bemötande av allihopa.

Av Patricia Behaye, 7 August

Jag tog mitt körkort på Centralens trafikskola med Eddie som körlärare. Varje lektion var väl planerad och jag fick alltid veta vad vi skulle gå igenom innan vi satte igång. Innan lektionen var slut fick jag även veta vad vi skulle göra lektionen efter så att jag var beredd.

Varje lektion var lika lärorik och jag rekommenderar verkligen skolan till dig som ska ta körkort! :)

Av Simona Milena, 7 August

Helt klart den bästa körskolan, grymt trevligt bemötande både från Karin och körläraren (Eddie). Råden som man fick när man körde med Eddie är helt klockrena! Många lärorika lektioner som förenklade uppkörningen en hel del, måste även erkänna att bilarna som man kör med är väldigt bekväma och lätt hanterade, inte särskild stora eller klumpiga.. Har dessutom rekommenderat skolan till många och kommer att fortsätta med det. Tog allt på första tack vare Centralens!

Av Nawar Edward, 7 August

Jag kan inte.tacka er nog och speciellt Eddie tror ej jag skulle ta uppkörningen om det inte vore för dig du är en otrolig.lärare tack så mycket ;)

Av Ninmar, 7 August

Helt klart den bästa körskolan, grymt trevligt bemötande både från Karin och körläraren (Eddie). Råden som man fick när man körde med Eddie är helt klockrena.
Många lärorika lektioner som förenklade uppkörningen en hel del, måste även erkänna att bilarna som man kör med är väldigt bekväma och lätt hanterade, inte särskild stora eller klumpiga.. Har dessutom rekommenderat skolan till många och kommer att fortsätta med det. Tog allt på första tack vare Centralens!

Av Nawar Edward, 7 August

Vrt inte hur ja ska tacka er .. 8 lektioner räckte för mig och jag tog den på första tack vare eran trafikskola .. Eddie Demir en strålande lärare som lär otroligt bra utbildning .. Sen vill jag även tacka Karin som jobbari receptionen jävlig trevlig tjej och vill även tacka henne för all hjälp och tid som hon har lagt ner på teori.. Per och perdita jag har inte kört med er men har vänner som kört ni är så jävla duktiga ni också .. Som sagt vet ej hur ja ska tack er alla för all hjälp bästa trafikskolan alla som vill ta körkort ja säger bara tveka inte .. Ni får vad ni betalar för !!

Av Gabriella C, 7 August

Först blir man väldigt trevligt bemött av Karin på receptionen, vilken solstråle med bra råd, man kände sig “hemma” redan första dagen :D ! Hade turen att få Eddie som huvudlärare, väldigt noggrann, grundlig och mycket trevlig att åka med :) . Hade även några lektioner med coola Perdita, även hon en toppenlärare :) .
Pers teorilektioner på tisdagar var väldigt givande.
Måste tillägga att jag är 55+, inte kört privat men fixade kortet på 28 lektioner, bara det säger en hel del!
Vilken tur att jag följde min instinkt och valde Centralens Trafikskola, fast jag bor i Tumba, helt klart bästa trafikskolan, kommer att rekommendera till alla jag känner!
PS. Det är aldrig för sent att ta körkort bara man väljer rätt skola … !!!

Av Eva Hussain, 8 August

Gick på en annan trafikskola innan, min lärare satt med sin mob under utlärning och jag kände att dom bara pumpa mig på pengar och tid, behövde enligt dom 15 dubbel till utöver mitt paket på 25 dubbel osv. Då kontaktade jag centralens trafikskola och allt vände, 5 dubbel lektioner och jag klarade uppkörningen på första, hadde dock bet för uppkörningen på kt men ville inte köraupp med dom och dom pengarna fick man ju inte tillbaka!!!
Centralens trafikskola är helt fantastisk, bemötandet i receptionen av Karin är att man känner sig välkommen, man blir glad!8) fick perdita som lärde mig köra på riktigt, OJ vilken skillnad, man kände verkligen att hon gick in för att lära ut, ( grym personlighet) och allt hon sa och visa förstod man verkligen, likaså Eddie!
Rekommenderar verkligen denna trafikskola,världsbäst!
Tack perdita och Eddie för all kunskap och att jag fixa kortet!

Av Anna Antonsson, 8 August

Hej….!
jag är en kvinna som har tagit körkort med centralenstrafikskola i södertälje.
Jag tyckte om lokalerna, bilarna,utbildningen och lärarna var jättebra och jag körde med lärarna (Eddie och Per) de var jätte snälla och bra tålamod med mig.
jag var jätte nöjd med allt och jag skulle rekommendera och har redan rekommenderat alla
jag känner. min dotter har också börjat och hon är nöjd också..
Tusen tack för all hjälp …
(Suhad A.)

Av Suhad, 8 August

Jag tog några körlektioner på Centralens trafikskola och har lärt mig massor av saker och känner mig tryggare som bilförare. Jag hade Perdita som handledare och tycker att hon har haft mycket tålamod med mig och varit entusiastisk att lära ut. Karin på receptionen har alltid varit glad och positiv när hon har hjälpt mig med att boka tider och jag rekommenderar verkligen trafikskolan till framtida bilförare.

Av Jeyaasini, 8 August

Tack till alla på Centralens trafikskola i Södertälje som hjälpte mig att ta körkortet …jättetrevliga och bra körlärare som kommer med bra tips som man kommer ihåg ..
Mina lärare Eddie och Per bästa ..snart kommer min bror och ska ta körkort hos Er..tack än en gång..

Av Mattea, 11 August

Jag har nu klarat både teori och uppkörning på första försöket tack vare de bästa här på Centralens Trafikskola. Stort tack till er allihopa(!) men framförallt till Per som gjort mig till en grymt mycket bättre förare!

Av Emelie Dahlgren(-Berg), 14 August

Bäästa kkörkortkolan i Södertälje!
Rekomenderar starkt till er som vill ta körkortet att vända er till centralens trafikskola …
Oftast efter när man har haft körkortet ett tag brukar man va lite slarvig med regler men nej om du lär dig grundligt i centralens trafikskola är det omöjligt att glömma det sitter kvar!!
Tack bästa eddie för hjälpen / felicia

Av felicia, 15 August

Centralens trafikskola är en sjukt bra trafikskola med otroligt bra lärare! Fick ett jättebra intryck av skolan redan innan första lektionen tack vare ett fantastiskt bemötande av Karin =) Jag tog ca 20 lektioner med Per och två med Perdita, jag lärde mig massa nya saker varje lektion och gick alltid därifrån och kände mig supernöjd. Tog lektioner i ca ett halvår och klarade uppkörningen på första försöket fyra dagar efter min 18-årsdag tack vare Centralens. Väldigt nöjd med skolan och kan verkligen rekommendera den!

Av Ella Bogstedt, 19 August

Centralens trafikskola har varit super för mig!!
Den absolut bästa trafikskola med otroligt trevlig och duktig personal som lär ut på ett fantastiskt sätt!!
Speciellt min lärare Eddie var väldigt grym och lärde ut små tips som jag fortfarande minns när jag kör.. Jag fick den lugnaste personen jag träffat till lärare!
Han lät mig verkligen ta den tid jag behövde och pressade mig inte, jag hade kört lite privat innan och med en annan trafikskola dessutom, men oj oj oj vilken skillnad det var. Här var det väldigt pedagogiskt och det följde en röd tråd genom hela utbildningen.
Sedan vill jag tacka Karin på receptionen som alltid stöttade en och var så glad och hjälpsam.. tack till alla för all hjälp.
Jag har minst 4 kompisar som jag rekommenderat och är elever hos Er nu..
Min kille kommer snart också att ta lektioner med Er.:)

Klara Kena

Av klara kena, 20 August

Centralens trafikskola är en GRYMT BRA skola med GRYMT BRA LÄRARE!!!! Jag har precis tagit körkort och klarat allt på första försöket. Jag har kört mest med Eddie som verkligen är duktig på det han gör!! BÄSTA läraren och BÄSTA skolan!! Har kört med Per lite och han är grym han med! Alla i receptionen är jättetrevliga!!!! BÄSTA! Tack för allt:)

Av Rebecka Drobin, 23 August

TACK Karin, Per, Perdita och framförallt Eddie för tålamod, stöd och självförtroende!!! Det hade aldrig gått utan Eddies otroliga tålamod och enorma engagemang!
Klarade allt på första försöket och njuter av mitt körkort varje dag! Tack än en gång!!

Av Annika Nordgren, 26 August

Centralens är en riktigt bra trafikskola! Riktigt trevligt bemötande från Karin i receptionen och alla körlärare. Med hjälp av alla från skolan så klarade jag teorin och uppkörningen på första försöket och kände mig riktigt säker medan jag gjorde det. Ett stort tack till Eddie som var den som hjälpte mig mest med att klara av detta! Han är en grymt bra körlärare som vet exakt hur man ska utbilda nya förare och göra dem redo för trafiken.

Av Alexander Larsson, 1 September

vi

Av .,..,,, 5 September

Den dagen jag bestämde mig för att ta körkort var kanske inte den rätta, röd dag, allt var stängt, även centralens trafikskola men Eddie var där på parkeringen och tog emot mig ändå. Redan då började vi planera och bara ca 3 månader efter var vi klara. Smidigare eller bättre kunde det inte bli. Eddie är en grym lärare så man lärde sig sjukt mycket varje lektion, seriösa diskussioner med mycket logik hjälpte och dessutom kändes det som man gick och träffade en polare vilket gjorde det hela lite lättare för man kunde koppla av och va sig själv. Alla som jobbar där är trevliga och väldigt professionella.
Redan innan jag kom dit trodde jag att jag kunde köra bra bil och knappt behövde lektioner, men efter första körtestet kallade han mig rally harry och det slutade med megapaketet.. Det är jag glad över för så mycket jag lärde mig varje lektion och alla bra knep kommer sitta livet ut, nu kallar han mig limousin-mannen haha..
Det var också därför jag tog allt på första försöket.
Kul och lärorikt på samma gång och det är inget snack om saken att jag kommer rekommendera Centralens till alla jag känner som vill ta körkort.

Av Marcus Engmark, 8 September

Bästa skolan i södertälje!! Otroligt grymma Trafiklärare // Lukas

Av Lukas, 8 September

Jag vill ägna Centralens Trafikskola mitt tack för den fantastiska utbildningen jag fått av er. En verksamhet av seriös karaktär med engagerade lärare som innehar stor kompetens inom sitt arbetsområde. Per, Eddie och Pedita är lärare av olika karaktär som passar olika elever. Eleven får själv bestämma hur utbildningen skall gå till väga. Hur mycket läraren ska prata, när denne ska prata etc. Dessa tre tillsammans med expediten Karin utgöt det bästa teamet i Södertälje. Avslutningsvis rekommenderar jag att studera i självaste trafikskolan, vilken har en bekväm miljö och en enastående utsikt.

Av Rodi Mardo, 8 September

helt okej, men överskattad

Av Liza Abdelrahman, 14 September

Centralens trafikskola är en riktigt grym trafikskola! En skola med engagerade lärare med stor kompetens, fina lokaler, fina bilar. Jag med ett schema under en månads tid har nu tagit körkort! Jag skulle aldrig ha klarat det utan min körlärare Eddie Demir som alltid stöttade och lärde ut på ett väldigt effektivt sätt! Jag rekommenderar verkligen denna lärorika skola, till alla som vill ta körkortet! Man lär sig inte bara att köra bil utan man blir en riktigt bra förare efter utbildning med centralens trafikskola. Tack för allt!!

Av Maria D, 16 September

Hej ! Liza Abdelrahman
Angående ditt inlägg, Så finns Du inte ens som elev på centralenstrafikskola, du måste ha skrivit ditt omdöme på fel skola.
Välkommen till oss !

Av Trafikskolechef Perdita Ehmer, 17 September

jag tog mitt körkort på Centralenstrafikskolan, jag körde med den bästa lärarna som heter Eddie och Perdita… jag tyckte om alla lärarna och Karin också som sitter vid kontoret eftersom de var snälla mot mig.
jag tyckte om lärarna var grymma….

Av Salwan Qasim, 18 September

Min kusin rekommendera centralens trafikskola till mig efter sätt hon fixade körkortet på första .
Jag fick Eddie som trafiklärare och vi började med en test lektion och jag köpte mega paketet .
Alla var professionella men samtidigt väldigt personliga och jordnära.
Tack Karin också på repetitionen..
Det som jag blev glad över var att själva lektionerna var väldigt lärorika och man visste hela tiden vad man skulle göra, och man kommer ihåg alla tips och hur man ska tänka ett steg före ..det var mycket tänka själv frågor :)
Tack till min kusin som rekommenderade och tack till alla på centralens trafikskola .kommer verkligen att rekommendera Er till alla .

Av Jennifer A, 21 September

Bästa skolan utan tvekan! körde med den bästa läraren Eddie, tack vare honom tog jag mitt körkort utan några problem. Man fick alltid ett positivt bemötande av receptionisten Karin som alltid är positiv med ett leende. Men man får inte glöma även Per och Predita som fanns till hands för extra hjälp och övriga frågor. Tack för all hjälp och stöd!!! Ångrar inte en sekund.

Av Daniel, 23 September

Den här betygsättningen går till Eddie på Centralens trafikskola i Södertälje! Han är en fenomenal trafikskolelärare och alla borde få övningsköra med någon som är som Eddie! Jag kommer helt seriöst sakna hans roliga sätt att lära ut och hans sköna utstrålning!
Jag är så himla glad att jag körde med dig (om du läser detta) och därav klarade körprovet på första försöket! :D

Av Linnea Börjesson, 23 September

Den här Trafikskolan är absolut den bästa trafikskolan i hela Södertälje =) Kan varmt Rekommendera den till alla=)

Av Anna, 26 September

Bästa Trafikskolan!!! Och ett jätte tack till Per för all hjälp! Hade inte klarat körkortet utan din hjälp =)

Av Andreas. A, 27 September

Tack för allt! Bästa Karin och perdita!!

Av Patricia Said, 27 September

Tack alla som har hjälpt mig i centralen trafikskola ni är bäst. Love you all

Av Lucia, 27 September

Världens bästa och finaste körskola! Fina Karin i receptionen och alla glada körskolelärare. Framförallt min egna, Per. Så rolig och pedagogisk. Jag kommer sakna centralens nu när jag tagit körkort. Jag rekommenderar alla att välja denna körskola om man vill bli fint bemött och trivas! Hejja Centralens!

Av Lina, 27 September

Att rekommendera Centralens trafikskola för andra är en självklarhet.
För min del var vägen väldigt långt, det krävdes mycket tålamod, tid och koncentration på högsta nyvån. Med rätt hjälp och stöd då gick det och idag fick jag mitt efterlängtade Körkort. Stort tack till båda receptionisten Karin samt körläraren Eddie. Har tidigare övningskört med några andra körskolor och körlärare men aldrig har jag träffat personer som Eddie. Han har haft otroligt tålamod med mig. En väldigt varm, engagerad och strukturerad person. Körlektionerna var väldigt lärorika och väl planerade. Innan körlektionen gick vi alltid igenom vad vi gjorde lektionen innan och vad vi ska göra på den nya. Det jag har lärt mig under körlektionerna kommer att sitta kvar resten av livet. :)

Av Mais Khalil, 30 September

Jag började min körkorts utbildning i somras och valde Centralens av en ren slump, men som även visade sig att vara ett riktigt bra val. Bemöttes av Karin, en jätte trevlig ung kvinna som hjälpte mig med bokningar och frågor om att ta körkort. Väldigt trevliga samtal medans man väntade på sin tid för körlektionen med Eddie Demir.
Eddie är en strålande lärare då han förklarade på ett bra och tydligt sätt. Han var hård med att man verkligen höll igång med teorin och körningen. Vilket betydde mycket för mig då jag behöver den här extra “pushen” för att verkligen sätta sig ner och plugga teorin.
Perdita hade jag endast utbildningskontroll med men märkte redan då att hon var bra och kunde sin sak, väldigt trevlig för övrigt.
Per gick jag risk 1:an med, trevlig och berättade bra och utförligt vad kursen gick ut på och var även duktig på att hjälpa oss i gruppen att föra diskussioner.
Centralens lokal var en av de bättre lokalerna än de andra trafikskolorna i Södertälje. Den var trevlig och välstädad, En kaffe maskin med gott kaffe samt en härlig soffa att pusta ut i medans man väntade.
Trots ett hinder vi fick på vägen hjälpte körskolan mig med öppna armar att lösa situationen, ett stort + för det! Körkortet taget 2013-10-07 16.00.

Sammanfattning: En väldigt bra trafikskola med kunnig och trevlig personal, rekommenderar starkt Centralens trafikskola.
// En väldigt nöjd elev (Marcus Söderlund)

Av Marcus Söderlund, 7 October

Centralens trafikskola är jättebra och fräsch! Man möts av ett jättetrevligt bemötande av Karin i receptionen varje gång. Jag tog både teoriprovet och uppkörningen på första försöket och det tack vare att jag körde mina lektioner med Eddie som är en otroligt bra lärare, han är noggrann och ger många bra och kloka råd att tänka på. Varje lektion var lärorik!
Jag är jättenöjd med trafikskolan och kommer verkligen rekommendera den till andra jag känner.
Stort tack för hjälpen!

Av Linnea Lönn, 14 oktober, 14 October

Jag tappade hoppet om mitt körkort… Jag gav upp! tills det att jag av en slump gick in i denna körskola och möttes av en fantastisk receptionist som ordnade en testlektion åt mig inom samma timme. Jag möttes av en underbar lärare vid namnet Eddie, som var så otroligt ärlig att tala om för mig, att jag helt enkelt var redo för en uppkörningen och inte behövde mer än två lektioner för finslipning. Jag kan säga såhär, de få lektionerna med Eddie kompletterade cirka 20 lektioner jag haft hos en annan trafikskola. Så otroligt lärorikt, med denna lärare som helhjärtat gav mig motivation, kunskap och hopp.

Tack centralens Trafikskola för ert stöd, tack vare er nådde jag mitt efterlängtade mål!!

Av Annika, 22 October

Först började det med att min mamma tog körkortet hos en annan trafik skola, min mamma ville att jag också skulle gå på hennes trafikskola, hon hade missat 3 ggr, med dem.
Men jag ville gå till en trafikskola som min kompis hade tagit körkort med första gången och då valde jag centralens trafikskola .
jag fick Eddie som trafiklärare,och hans sätt att lära ut,
hans roliga snack! han gör det verkligen till bästa och lärorika lektioner som man kommer ihåg.
jag rekommenderar trafik skolan starkt, alla som vill ha körkort måste dit !!!!!
Och till alla Er som åker buss så kommer det vara lätt för er för att trafikskolan är bredvid stationen .
Jag kommer aldrig glömma alla snälla personal där, Eddie min körlärare för lärorika,roliga lektioner och tålamod, Karin i receptionen, Per på teorilektionerna och Perdita på min utbidningskontroll.

Tack än en gång

Av Sara William, 23 October

Jag var lite tveksam när jag skulle välja trafikskola. Varje gång jag gick förbi centrum blev jag mer och mer attraherad till Centralens Trafilskola, jättefina och stabila bilar, med tanke på att jag älskar Audi bilar. Dessutom hoppades jag på att det skulle finnas bra personal och lärare där och jag blev faktiskt överraskad när jag mötte alla lärare, speciellt min lärare, Eddie. Att köra med honom känns som att ha en andra pappa som sitter bredvid och ger råd, hjälper alltid till, och framför allt bli ledsen och orolig om inte hans elev (i detta fall jag) kör på ett bra och säkert sätt, som precis är vad en pappa skulle göra (Tack för allt bästa Eddie). Därtill så är Karin, Per och Perdita de snällaste och mest hjälpsamma personal eller vänner till och med som man skulle kunna ha i en trafikskola. 5/5

Av Ammar Noor, 25 October

Jag körde 2 lektioner med Eddie, jag fick lära mig väldigt mycket under en sån kort tid. Jag rekommenderar denna körskola starkt. Eddie är en mycket bra lärare och en väldigt rolig kille! Tycker att flera i Södertälje borde ta lektioner med honom! Tack för en lärorik och rolig lektion!
Mvh Kastriot

Av Kastriot, 28 October

Först körde jag med Eddie, men uppriktigt så sa Eddie att jag borde byta körlärare, så jag fick köra med Perdita, det ångrade jag verkligen inte, perdita är världens grymmaste lärare!! Hon tappade aldrig hoppet om mig fast jag själv gjorde det! hon ställde alltid upp för mig, och det är jag evigt tacksam för!!
Rekommenderar Perdita!!!

Av Isabell.D, 3 November

Jag gillar verkligen den här körskolan. Alla lärare och övrig personal är jätte trevliga, man känner sig verkligen som en i gänget när man är där. Jag körde med Eddie som är en väl pedagogisk lärare som alltid förklarar saker på rätt sätt så att man aldrig går ovetande om vad man gjort för fel. Jag rekommenderar Centralen till alla jag känner. Tack Eddie och och övrig personal för hjälpen att äntligen ta körkort

Av Andreas Bodingh, 29 Oktober, 5 November

Hej
Ni är otroligt bästa !

Av Solomon, 6 November

Grymt trevlig personal och väldigt duktiga!
Tydligt upplägg för körlektioner och teori.

Av Mattias Karlsson, 11 November

Om det gick att ge 10 i betyg så hade jag gett 10/10. Världens bästa och grymmaste trafiklärare. Ett enormt tack till Eddie Demir för att ha gjort så att jag tagit körkortet. Världens bästa Körskola utan tvekan, trevliga snälla och viktigast av allt dem både lär och stöttar enormt mycket! Stort tack till Karin också för att ha hjälpt mig massor med både bokning och stöd.
Stort tack till er!!

Av Arido Kerimo, 18 November

Jag fick mitt körkort för 2 dagar sedan
Vill tacka centralens trafikskolan för all hjälp och allt stöd. Riktigt bra Körskola. Super trevlig, duktig och kunnig personal. Vill framför allt tacka Eddie Demir som har hjälpt mig att komma så långt, han har ställt upp och varit väldigt positiv. Hans läroplan och utläring fungerade väldigt bra och mycket lätt att förstå och ta in. du gjorde så jag klarade mitt körkort och ställde verkligen upp och peppa mig Eddie. Stort stort stort tack till er alla. Ni är verkligen en körskola som jag kan rekommendera till andra. Tack för all hjälp.

Av Jack ghalbargy, 19 November

Riktigt schysst skola med bra lärare, trodde aldrig att det skulle gå så fort. Klarade både uppkörning och skrivningen på första. Hade aldrig klarat det utan Eddie, Tack till Per, Perdita och Karin dessutom. 5 Stjärnor är helt klart ett alldeles för lågt betyg.

Av Linus, 23 November

Jag vill tack Eddie för den tiden han har lagt ner på mig. Han har lärt mig mycket o tack vare han så har man tagit uppkörningen o snart så ska man ta teorin. Vill där med tack Per med den tid han lagt ner med mig. Centralen är en trafikskola jag personligt rekommenderar till alla som ska ta körkortet. Mycket bra lärare dem e trevliga,sociala och alltid på glad humör.

Av Malek, 24 November

Världens bästa Trafikskola=) med världens bästa personal… Tack till Perdita,Per och Eddie och ett tack till världens bästa Karin=)

Av Patrik Jourabji, 25 November

Kan lugnt säga att det här är världens bästa körskola men världens trevligaste personal. Karin i receptionen är helt underbar och lärarna likaså! Jag hade Per som handledare ocj tack vare honom så klarade jag teorin och uppkörningen på första försöket. Världens bästa körskolelärare, han tog sig verkligen tid och ville att jag skulle att jag skulle lyckas. Helt toppen, är så otroligt nöjd med min tid där. Saknar mitt andra hem centralens trafikskola! Brukar möta deras bilar ute i trafikrn och blir alldeles varm i hjärtat. Rekommenderar starkt er till alla jag känner som ska ta körkort!

Av Malin, 25 November

Hela min körkortsutbildning gick hur smidigt som helst! Jag började köra juli -13 tog körkortet november -13. Karin i receptionen helt underbar, Per som var min körlärare är super bra på att lära ut på ett bra sätt så att man förstår vad man håller på med. Bra hemsida med lärande körkortsfrågor, bokningar lätt till hands osv. Bästa trafikskolan utan tvekan! :)

Av Johanna, 25 November

Bästa körskolan! Jag började köra i slutet på oktober med min lärare Eddie, efter att ha kört på en annan trafikskola och knappt lärt mig någonting. Blev rekommenderad Centralens Trafikskola och blev väl omhändertagen. Karin i receptionen är helt underbar!
Eddie har lärt mig så mycket och gett mig så mycket tips. Han har verkligen haft tålamod med mig och trots tidiga mornar så har man alltid sett fram emot lektionen!
Lektionerna har varit väl planerade och jag har alltid fått veta vad som ska göra till/på nästa lektion. Eddie är rolig att köra med och väldigt pedagogisk!
Tack vare Eddie så klarade jag min första uppkörning idag och är nu en stolt körkortsägare!!
Ett stort tack till ALL personal på skolan, ni har hjälpt mig att förverkliga mitt mål och jag rekommenderar Centralens Trafikskola till alla, även om du inte bor i närheten av södertälje så är det helt klart värt resvägen alla gånger om!

Återigen ett stort tack till dig Eddie om du läser det här, jag är överlycklig och du har verkligen hjälpt mig!

Av Michaela Gustafsson, 27 November

Helt klart bästa körskolan i Södertälje! Eddie var min körlärare och en av de trevligaste personerna jag träffat, han lärde ut riktigt bra och lärde mig precis allt jag behövde veta och kunna innan min uppkörning! Han hade också koll på att jag studerade teori så att jag skulle klara mig där också. På teori provet fick jag 56 poäng, och det ska jag tacka Per för. Varje tisdags eftermiddag så hade Per teori föreläsningar där vi gick igenom allt som stod i teoriboken, och de hjälpte verkligen!
Centralens trafikskola är verkligen en Körskola jag rekommenderar och Eddie som Körlärare kommer att göra att du klara uppkörningen på första försöket, precis som mig!

Av Mirella, 29 November

Tack vare Centralens trafikskola och Pocki kunda jag få körkortet i fickan. Med bara sju körlektioner lyckades man och kunde avklara uppkörningen. Tack Pocki och tack den allra snällaste receptionsten Karin.
Rekommendeas värmt!.

Av Yacoub.B, 4 December

Bästa körskolan någonsin, min lärare var Pookie och hon är jätte duktig.. hon lärde mig massa saker bland annat.
rekommenderas!

Av Raginal, 5 December

Bästa körskolan i Södertälje är Centralens trafikskola som varit super för mig!!
Den absolut bästa trafikskola med otroligt trevlig och duktig personal som lär ut på ett fantastiskt sätt!! :)

Av Sandra, 8 December

Idag tog jag mitt körkort!!!!!Tack vare min lärare Perdita som gjorde mig trygg och alla andra på körskolan som stöttat och peppat mig. Jag är så himla glad att jag valde centralens trafikskola!Det kändes på en gång när jag kom in i receptionen och togs emot av Karin att här vill jag vara!Per som har hand om teorin är pedagogisk, rolig och lugn gjorde mig väl förberedd och jag tog både teori och uppkörning på första försöket!Tveka inte, jag rekommenderar denna skola till alla!

Av Venus, 11 December

Centralens trafikskola har inte bara kompetenta trafiklärare och personal utan alla är också otroligt sköna och välkomnar dig på ett personligt och varmt sätt! :) Måste ge extra kredd till Karin i receptionen, du är bäst!
Tuppen högt upp för Pärs teorilektioner. Otroligt givande oavsett om man glömt böcker eller ej. TACK!

Eddie var min körlärare och gjorde min väg till körkortet rolig, spännande och otroligt lärorik. Blev individuellt och personligt bemött vilket gjorde mycket för min egen utveckling. Fick mycket stöd även när det gällde teorin och blev då själv också mycket mer taggad på att plugga! Eddie var som lärare rak, ärlig, målmedveten, duktig pedagog, skärpt och jävligt skön! Precis vad jag behövde under min lektioner :) TACK för att jag fick mitt körkort, det gjorde inte bara min dag utan hela mitt liv! En otrolig frihet.

Tack än en gång Pär, Perdita, Eddie och Karin för att ni gör Södertäljes bästa trafilskola annu bättre :D

Av Margit, 12 December

Centralens trafikskola har inte bara kompetenta trafiklärare och personal utan alla är också otroligt sköna och välkomnar dig på ett personligt och varmt sätt! :) Måste ge extra kredd till Karin i receptionen, du är bäst!
Tuppen högt upp för Pärs teorilektioner. Otroligt givande oavsett om man glömt böcker eller ej. TACK!

Eddie var min körlärare och gjorde min väg till körkortet rolig, spännande och otroligt lärorik. Blev individuellt och personligt bemött vilket gjorde mycket för min egen utveckling. Fick mycket stöd även när det gällde teorin och blev då själv också mycket mer taggad på att plugga! Eddie var som lärare rak, ärlig, målmedveten, duktig pedagog, skärpt och jävligt skön! Precis vad jag behövde under min lektioner :) TACK för att jag fick mitt körkort, det gjorde inte bara min dag utan hela mitt liv! En otrolig frihet.

Tack än en gång Pär, Perdita, Eddie och Karin för att ni gör Södertäljes bästa trafilskola annu bättre! :D

Av Margit, 12 December

jag vill börja med att tacka er alla som har hjälpt mig med körkortet. jag har kört med Eddie och första gången jag körde med honom så gjorde han ett test på mig och sa att jag behövde 12 lektioner men jag lyssnade inte på honom utan körde mitt eget race och tog 10 körlektioner men då gick det inte så bra när jag hade uppkörning så jag gick tillbaka till trafikskolan och körde 2 lektioner till med per som är rolig, snäll och som älskar miljön, han fin slipade det lilla som Eddie sa till mig att göra men jag inte brydde mig inte om. JAG REKOMMENDERAR ALLA ER OM EDDIE SÄGER 12 KÖRLEKTIONER TA DET SÅ ATT NI KÄNNER ER SÄKRA, DÅ SKA NI SE ATT NI HAR ETT KÖRKORT I FICKAN. sist men inte minst vill jag tacka världens bästa kvinna Karin som hjälpt mig och stöttat mig hela vägen till körkortet. tack centralens trafikskola.

Av Elias bitar, 13 December

Trafikskolan har varit jätte bra! Jag lärde mig mycket och Eddie som var min lärare var bra och hård!! Han tog sin tid även på sin egen fritid för att lära mig säkerhetskontrollerna vilket jag uppskattar!! Tack för att du har hjälp mig ta mitt körkort :D Karin i receptionen har alltid varit glad och trevlig när man kommit in. Jag skulle lätt kunna rekommendera den här trafikskolan till de som ännu inte tagit körkort. Alla är glada och trevliga på trafikskolan som får det att kännas bra när man kommer dit! Jag tog körkortet fredagen den 13 december och det blev min tur dag!! :D Tack centralens!!

Av Malin, 14 December

Jag har blivit rekomenderad av en kompis som jag kommer tacka livet ut för att jag fick träffa min bästa trafik lärare Eddie och den trevligaste Carin på centralens . Jag rekomenderar starkt centralen trafik skolan till alla som inte har körkort och vill få den från första gången som mig.
Tack ännu en gång Eddie för de trevliga stunder vi har haft.

Av Majd Emad, 16 December

Helt klart den bästa körskolan! Karin är oerhört trevlig och serviceinriktad och hon hjälpte mig att lägga upp en plan för min utbildning. Jag körde mest med Eddie som var otroligt duktig och pedagogisk. Man kände sig verkligen väl förberedd när det var dags att göra teorin och uppkörningen och jag skulle kunna varmt rekommendera denna trafikskola!

Av Emelie Domeij, 16 December

Jag är så glad att jag valde centralens trafikskola och Eddie till min lärare. Jag har lärt mig så otroligt mycket som jag kommer komma ihåg resten av mitt liv.
Eddie har varit en toppen lärare som har gjort mig till en säker förare.
Sen måste jag bara säga att en bättre receptionist en Karin finns inte att hitta. Hon är en sån fin människa och jag blir alltid så glad av att prata med henne!
Måste även tacka Per för hans teorilektioner som har gett mig jätte mycket.
Jag kommer rekommendera centralens till alla jag känner.
Jag tog allting på första försöket!

Av Jenny, 20 December

Ok så jag fyllde 18 år idag och tog även körkortet idag. Tänkte skriva de positiva och negativa…eller vänta vadå negativa ? Exakt ….det fanns inget negativt med centralens trafikskola. Allt var på topp nivå…belive it or not….jag kan inte tacka er nog för den hjälp ni har erbjudit mig…utan er skulle det aldrig bli ett godkännande. Fräscha lokaler,trevliga och DUKTIGA lärare.
Jag vill tacka Perdita för de otroligt nyttiga och roliga lektionerna. Pär för teorilektionerna på tisdag som var största anledningen till ett godkännande på teorin.(tipset om bananen funkade) ;) Eddie för att du är sjukt trevlig och för att du lärde mig på och avfarter. Och så självklart spindeln i nätet KARIN som sprider sjukt mycket glädje.
Rekommenderar centralens trafikskola starkt !!!

Av Fredrik, 20 December

Jag tog körkortet med Centralens trafikskola och jag vill tacka Per för allt han har lärt mig, han är helt klart den bästa körläraren, jag lyssnade på allt han sa och jag klarade uppkörningen på första försöket med hans hjälp!
Per är en trevlig man med tålamod och han ger dig all kunskap du behöver, han är rolig och snäll och lyssnar mycket på vad eleven har att säga.
Ett stort TACK till Per som har gjort att jag klarade kökoretet den 19 december och jag vill tacka Karin som har stöttat mig hela vägen med tidsbokning etc, och ett Tack till Eddie för säkerhetskontrollen.
jag är supernöjd!!!
SÖDERTÄLJES BÄSTA TRAFIKSKOLA!!
Jag skall rekomendera er starkt :)

Av Melinda Malke, 27 December

Jag är jätte nöjd med centralens trafikskola.dom har hjälpt mig jätte mycket och den bästa körskoleläraren var Eddie demir som gav mig all kunskap jag behövde för att klara uppkörningen på första försöket. Han gjorde mig till en säker förare som jag rekommenderar till alla ungdomar som inte har tagit körkortet enu.

Jag tog uppkörningen på första och mycket var tack vare Eddie :)

Av Robil, 10 January

Centralens trafikskola äger !!! Fört blir man jätte trevligt bemött och får service i bästa klass av helt underbara Karin i receptionen som man alltid får sig ett gott skratt med :) (jag lovar att komma på en kaffe Karin). Sen har vi min bästa lärare Eddie som man fått så sjukt mycket hjälp av i alla situtaioner. Oavsett om man har problem med studier eller körning så fick man alltid en hjälpande hand. Alltid glad och är en väldigt rolig person :) Alla andra lärare på trafik skolan är också väldigt trevliga och när man väl bokat in alla sina kurser och körningar ger dom en känsla av att man kan få hjälp 24/7. Ni hjälpte mig att klara både teori och uppkörning på första försöket! Tack som fan !

Av Linda, 17 January

Världens bästa trafikskola! Karin i receptionen är hur trevlig som helst, poki lärde mig grunderna jätte bra och eddie hjälpte mig att bli säker och förklarade väldligt tydligt allting så jag fick in det i huvudet. Väldigt nöjd att jag valde centralens trafikskola! :) tack för all hjälp att ta mitt körkort! :) rekommenderar alla att köra där!

Av Frida Karlsson, 17 January

Jag tog mitt körkort med hjälp av Centralens Trafikskola. Det gick på ett väldigt effektivt och snabbt sätt. Min körskolelärare var Eddie och han var en otroligt bra lärare som på ett väldigt bra sätt lärde mig att hantera de olika situationerna i trafiken på det bästa och rätta sättet. Karin i receptionen var till väldigt stor hjälp när jag skulle boka till exempel Risk Ettan/Tvåan och körprovet m.m. Jag skulle starkt rekommendera denna trafikskola till de som ska ta körkort! Tack ännu en gång för all hjälp :)

Av Tim Melin, 17 January

Helt jävla underbar skola! Provade 3-4 st andra skolor i södertäljeområdet innan denna, och inte en enda verkade bry sig om något mer än att skriva upp mig på så många lektioner som möjligt.
Körde med Perdita och fick direkt veta att 7 lektioner var allt som behövdes! 7 lektioner senare klarade jag teori och uppkörning på första försöket! Värt varenda öre!

Av Ivan Ahlbom, 19 January

Vill tacka alla körlärare på centralens trafikskola, för hjälpen till körkortet. Tack för all stöd, råd kunskap, samt varmt bemötande. Och tack fina karin i receptionen, alltid glad o hjälpsam. Rekommenderas starkt!

Av ferial, 20 January

Idag tog jag körkortet, klarade teorin och uppkörningen på första försöket. Jag kunde inte vara mer nöjd med val av trafikskola samt lärare (Eddie)! Jag har haft en otroligt engagerad och pedagogisk lärare som har gjort mig till en trygg och säker förare. Rekommenderar denna trafikskola till alla blivande förare!
Stort tack till Eddie och Centralens trafikskola, ni får 10 stjärnor av 5 möjliga :)

Av Sara Johansson, 24 January

Jag fick mitt körkort på första försöket, men utan Centralens trafikskola tror jag inte det skulle gått. Alla som jobbar där är jävligt bra, jag körde mest med Eddie men jag garanterar er att alla är störtsköna där, jäkla bra receptionist, Karin riktigt snäll, rolig och väldigt pratglad men på ett bra sätt! Så om det är någon skola jag skulle rekommendera då är det den här utan tvivel! Om ni har tiden och motivationen så garanterar jag ett körkort på första försöket, dessutom har dem bästa läget! Så ta Centralens!

Av Pontus.K, 31 January

Från första sekund blev man väl omhändertagen av trevliga, charmiga och duktiga Karin i receptionen.
Var lite vingskadad från en annan trafikskola men fångades upp av Perdita som la ner själ och hjärta för att lära mig köra bil tryggt och bra.

Hon är en fantastisk pedagog som gjorde bilkörandet roligt. Hon trodde på mig när jag inte gjorde det. Tack vare Perdita gjorde jag framsteg hela tiden
och nu har jag körkort! Efter färre lektioner än jag trodde var möjligt ska tilläggas.

Tack till hela skolan för denna familjära känsla och för att ni gör det där lilla extra för oss elever!

Av Nina H, 3 February

Jag har haft Eddie som körskolelärare en bra lugn kompetent lärare. Har fått ett mycket bra bemötande på körskolan och kan verkligen rekommendera skolan till andra.

Av Johan, 4 February

Idag tog jag mitt körkort med hjälp av er! Jag har kört med Eddie samt Per och lektionerna har varit lärorika, bilen snygg och Karin alltid lika trevlig. Jag kan inte förstå att andra väljer en annan körskola, för centralens har rimliga priser, bra körskolelärare och en fin lokal där man kan göra datatester. Tack för er hjälp!

Av Matilda Falk, 7 February

Jag har kört hos centralens trafikskola och jag är super nöjd! Jag körde med Eddie och han har lärt mig så otroligt mycket, han pusha på mig hela tiden och såg alltid till mitt bästa, utan honom hade jag inte lyckats med körkortet! Det var alltid lika kul att komma dit alla var super trevliga och Karin i reception var jätte trevlig och ställde alltid upp oavsett vad det var. Jag kan verkligen rekommendera centralens trafikskola!!

Av Calle, 8 February

Jag valde centralens trafikskola eftersom jag hörde mycket om hur bra den är , och jag började inse att allt jag hörde stämde direkt när jag såg den jättesnälla och trevliga receptionisten Karin som verkligen hjälpte mig med mina kör tider och allt annat. Jag började köra med Pocki och hon lärde mig grunderna på ett utmärkt sätt ,sedan körde jag med Per och fick mycket stöd av honom i teorin ,han förklarar på ett grymt sätt!.resten av lektionerna körde jag med Eddie som gav mig mycket stöd och kunskap och som lärde mig allt som jag hade svårt med. Jag har redan nu börjat rekommendera skolan till alla speciellt efter att jag klarade min uppkörning från första gången.jag tackar alla på denna skola och tackar ett speciellt tack för Eddie som hjälpte mig till att klara uppkörningen från första gången :) !

Av Yolanda Jamel, 9 February

Första dagen jag klev in på Centralens trafikskola kännde jag direkt att jag kommit rätt. Där i receptionen står Karin som med sitt mycket trevliga sätt tar emot mig och förklarar hur det går till att ta körkort och ger en presentation av deras körskola och de som jobbar där.
Jag har under denna tid jag kört haft Eddie Demir som lärare och han är en mycket trevlig och duktig lärare.
Har även haft turen att få köra med Per som definitivt har hittat det jobb han passar bäst för. Per har teoriundervisning på tisdagar och jag rekommenderar verkligen att ni går dessa. Bra innehåll, bra lärare som sagt. Perdita och Jurairat är även dom lärare på skolan och jag har ett mycket gott intryck av dem även om jag aldrig kört med dem. Har under vägens gång blivit mycket fäst vid alla som jobbar på Centralens trafikskola och jag vet att om ni väljer att gå där så får ni det absolut bästa vad gäller både teori, körlektioner och ett bemötande som man kommer att bära med sig resten av livet. Det kommer jag att göra.
Tack centralens trafikskola, ni är bäst!!

Av Nina, 10 February

Tackvare Eddie klarade jag uppkörningen! Körde 140 min på en och samma dag vilket räckte för mig att se vilken otrolig körskola det är. Lillasystern kommer även bli inskriven där och jag har rekommenderat körskolan till flera kompisar i klassen.

Av Susanna Talonen, 10 February

Jag blev rekommenderad Centralens Trafikskola av några vänner från klassen. Därefter gick jag själv dit personligen och fick en väldigt bra känsla med detsamma. Det är modernt, fräscht och man blir väl bemött direkt man kommer dit.
Min körlärare var Eddie och jag trivdes superbra med honom. Trots att jag hade kört en del privat innan så gav han mig nya perspektiv och lärde mig väldigt mycket.
Jag som person har ganska svårt att ta tag i saker när det känns tungt och jobbigt, vilket körkortet kändes för mig. Men Centralens trafikskola fick mig motiverad. De la upp en strukturerad plan, både med teori och körning vilket ledde till att jag tog mitt körkortet på första försöket. Jag skulle verkligen rekommendera Centralens trafikskola!

Av Nicole Lindberg, 12 February

Finns bara ett ord för denna fantastiska körskola, WOW. Från att man kommer in genom dörren med Karins trevliga bemötande(receptionisten) till körlektionerna, upplägget, bilarna och framförallt körlärarna! Jag fick äran att få köra med Eddie Demir, ojoj vilken mästare han är! Man förstår verkligen vad man håller på med ute i trafiken, du blir självsäker och får ett gott självförtroende och det är de små detaljerna han ser som många kanske inte gör. 20 min innan min uppkörning rättade Eddie mig vid ett fel jag gjorde, exakt den situationen uppstod på uppkörning och det var väl då jag klarade mitt test på första försöket :D . Den fingertopp känslan finns inte överallt.Det är det som är skillnaden att ta körkort och att inte ta körkort.
(Jag hade också 2 lektioner med Per som var mycket duktig).
Jag rekommenderar dig som vill ta körkort att börja på Centralens för att:
Centralens trafikskola lär ut för livet!
Tack för allt!

Av Gabriel Josef, 14 February

Jag tog mitt körkort på centralens trafikskola och det var de bästa beslutet jag har tagit!! Jag blev otroligt fint bemött av Karin i receptionen, hon gav mig verkligen intrycket om att detta var en seriös trafikskola.
Min lärare var Eddie, vi klaffade så himla bra.. Samtidigt som han verkligen lärde ut så jag förstod och kände mig säker under min körning så kunde vi även ha kul! Tack vare honom kan jag nu komma ut på vägarna som en säker och kunnig förare. Jag klarade både teorin och uppkörningen på första försöket och det är centralens trafikskola jag ska tacka för det, ni är bäst hela gänget!
Gör som jag, välj centralens så lovar jag dig att du absolut inte kommer ångra dig!

Av Daniel, 15 February

Bästa trafikskolan i södertälje, bästa trafiklärare som gör det sitt uppdrag att du tar körkort.Vill tacka alla trafiklärare Per, Perdita,Pooki, och mest av alla Eddie jag var helt ny i körningen och kom ut som en säker förare.Ska inte glömma Karin som har den perfekta personen som vägledde mig till allt såg aldrig henne arg bara glad.Rekomenderar den här skolan starkt!!

Tack så mycket!!

Av Jakob.A, 19 February

Jättenöjd att jag valde Centralens och rekommenderar till alla! :) Jag fixade körkortet bara efter lite mer än en månad tack vare att lärarna gör upp en plan för en. Karin i receptionen är guld. Hon är alltid supertrevlig och man känner sig hemma så fort man kliver in.

Jag körde med Perdita och hon var jättebra på att peppa mig och såg till att jag inte låg efter med teorin! Sen fick jag byta till Eddie de sista lektionerna vilket var väldigt bra för mig då han hade ett annat sätt att lära ut på för jag märkte att vissa grejer hade inte Perdita gått igenom med mig trots att det snart var uppkörning! Det är det enda som jag var missnöjd med.
Men Eddie var mer konkret och hade så många bra tips som jag hade användning av på uppkörningen så allt föll på plats till sist och jag klarade uppkörningen på första försöket :)

Jag rekommenderar alla lärare då dom är superduktiga allihopa. och även prova olika lärare eftersom alla har lite olika sätt att lära ut på (upplevde jag iaf) Jag rekommenderar också att plugga teoritester via skolans hemsida dom är jättebra!

Av Frida, 4 March

Det finns saker och stunder i livet som nån aldrig glömmer.
Känslan sätt klara uppkörningen måste tillhöra den stunden.
Jag vill passa på att tacka min trafikskola för all hjälp .
Min trafiklärare Eddie var mycket bra,han var noga och hjälpte mig mycket med bra tålamod och pedagogik .
Tips och råd dom kommer sätt titta livet ut.
Jag körde några lektioner med Pokii och vill tacka henne och även Karin i receptionen, alltid glad och hjälpsam och hjälpte mig boka allt.
Nu är vi 2 i familjen dom har tagit körkort med centralens trafikskola på kort tid, även min mamma tog körkortet och med samma lärare Eddie, och jag kommer verkligen rekommenderas er vidare .
Tack än en gång till Södertäljes bästa trafikskola CENTRALENS Trafikskola , ni är bäst

Av Mary saeed, 6 March

Jag vill rikta ett stort tack till Centralens trafikskola, särskilt till Eddie som jag körde med och till underbara Karin i receptionen. Sedan vill jag starkt rekommendera skolan till alla er som ska börja köra. Eddie visade mig inte bara hur jag ska tillämpa teorin väl ute på vägen utan han gav mig också en enorm förståelse för den, en sådan som du omöjligt kan få om du bara sitter hemma och läser ur din körbok. Hans pedagogik är enastående, det lär du också märka.

Sedan finns det en viss skönhet bakom receptionen. En fantastiskt glad människa som lyser upp hela lokalen. Hon sitter ned med dig och hjälper dig göra upp en plan som ska hålla hela vägen till körkort. Jag är enormt tacksam för det, tack ännu en gång.

Det är en organiserad och seriös skola. Jag fick talat om för mig hur upplägget var så varje lektion var väl planerad. Men så fort jag hade brister någonstans klev läraren in och ändrade så att mer tid sattes på det. Precis som det ska vara i en skola.

Av alla dessa skäl bör du också välja Centralens trafikskola, om inte för de duktiga lärarna så åtminstone för skönheten bakom disken.

Av Carlo, 6 March

Så vart ska vi börja. Jag börja köra med Perdita när jag strax fyllde 17 för att lära mig grunderna, hade kört hemma men dock endast automat. Jag gick in till den nyöppnade trafikskolan och blev bemött utav Karin, en person som har full positiv energi och gör det bästa för eleven på körskolan. Karin gjorde upp ett schema för mig som passade utmärkt och med hennes fina personlighet så blev man överlycklig utav att komma in i den nya fräsha trafikskolan.
Mina kunskaper var på god nivå men jag klarade inte första uppkörningen, varför? Jo för att jag nr 1 borde kört upp med trafikskolans bil & nr 2 jag var väl inte redo för trafiken än? Blev kuggad över en löjlig sak men skitsamma för det.
Trafikskolan har ett grymt läge samt de finaste lokalerna i södertälje, jag pluggade teori & gjorde data tester intensivt i lugn och ro. Jag hade ca 1 vecka kvar till uppkörning och fick lära mig väldigt mycket utav Eddie Demir. Måste säga att han är en fantastisk lärare som lär ut, samma sak gäller Perdita men Eddie pusha på mig på ett grymt sätt!
Så alla ni som läser detta, utbildningen är perfekt, lärarna är grymma & Karin är super bra på det hon gör! Tveka inte för att köra med dessa underbara personer!
Ett stort tack för ert tålamod samt er tid. Kan inte beskriva hur bra dom är. Så lycka till restrerande! Ses ute i trafiken snart!

Av Luliana Haddad, 11 March

Väldigt bra trafikskola faktiskt .
Ja tog min uppkörning på första och jag fick lära mig
Mycket utav Eddie som gjorde ett väldigt bra jobb
På 5 lektioner lyckades han få mig och klara uppkörningen.
Är väldigt nöjd, nu har man bara teorin som väntar på mig.

Av Sami ibrahim, 15 March

Jag är jättenöjd med trafikskolan och extremt nöjd med min huvudlärare Eddie!
Han gör verkligen allt för att hjälpa och lär ut så man verkligen kan. Jag hade aldrig fått mitt körkort utan hans hjälp! Jag skulle definitivt rekommendera centralentrafikskola, har redan börjat rekommendera den :)
Jag klarade uppkörningen den 14/3.

Av Shauni Strand, 16 March

Helt klart bästa trafikskolan! Sjukt trevligt bemötande av Karin, även av Eddie (körlärare) som var grymt bra på att lära ut. Körkortet har jag pågrund av honom :) rekommenderar skolan starkt!!

Av Kristina Izgin, 26 March

Jag öppnade den här sidan för några månader sen, då jag letade efter en skola som skulle hjälpa mig att skaffa körkort.
Minns det som om det var idag: att ta beslut var inte enkelt. Läste alla kommentarer om alla trafikskolor i Södertälje. Man är försiktig och vet aldrig om det är riktiga personer som skriver i.
Nu vet jag att allt som är skrivet om den här skolan stämmer, och är säker på att Centralens kommer att äga i Södertälje.

Resultatet i mitt fall var: klarade både teori och uppkörningen vid första försöket ;)

Om ni väljer den här skolan kommer ni att uppleva samma som vi andra.
Om ni väljer nån annan skola – då kan ni alltid byta till Centralens :)

Lycka Till! :)

Av ek, 6 April

bästa skolan kan rekommendera den till alla som ska ta körkortet… jag började där för några månader sen och innan jag började så besökte jag olika körskolor men centralens trafikskola kände jag att den var den rätta..eddie var min lärare där och han lär dej allt detaljerat han kan vara lite hård men han gör det rätt för hjälpa eleverna ta körkortet och tack vare honom och hans kunskap så klarade jag uppkörningen perfekt och sen hade jag en lektion med perdita hon e också jätte bra lärare bästa karin hon e kanon o det e per också. dom som ska ta körkortet gå till centralens trafikskola.

Av Tenho, 6 April

Valuta för pengarna kort o gott! en 10-poängare till trafikskola! Den familjära atmosfären som Karin står för i lobbyn och det trevliga allvaret som körläraren står för gör att mixen får den perfekta skärningen! Tack för kaffet och körkortet Centralens!

Av W...... S....., 11 April

Jag har så mycket att tacka för och jag va jättenojd att jag körde med er jag behöver store rutan for inte plats alla mina ord ,Karin tack för din varm välkommen som jag fick varje gång jag kom till skolan ,Pookie tack för din hjälp och din tålamod ,Per tack för dina råd och Eddie bästa lärare aldrig komma glömma dina råd och stöd .Centralens ni är Bästa !!!!! Tack

Av Geanina, 11 April

Den absolut bästa körskolan i Södertälje. Bästa körlärarna som satsar 110% på sina elever och väldigt ofta tar man körkortet på första försöket. Tack Eddie, är otroligt nöjd och tacksam, vill även tacka Per!
Där hittar man också receptionisten Karin som ger dig den bästa servicen du kan få och även ett otroligt gott bemötande. Centralens Trafikskola, tack!

Av Broula, 12 April

Erfarenheten som jag fick ut av att ta körkort hos er var väldigt bra, mina första kör lektioner jag tog var med Poki och det gick väldigt bra. Jag kände redan efter några lektioner att jag hade utvecklas väldigt mycket, Tog även 1 lektion med Eddie, båda var väldigt bra på att lära ut. Lyckades även klara av uppkörning och teori på första försöket, mycket tack vare de personalerna hos er.

Tack så mycket!

Av Tommy Sumsawat, 17 April

En bra körskola med trevliga och erfarna körlärare! Trevlig och underbar receptionist Karin som bemöter dig väl! Tog körkortet inom 1-2 månader, och hade bästa Eddie som lärare…vilket resulterade ett bra val, med tanke på att jag idag har körkortet i fickan

Av Izabella 29 April, 29 April

Mycket bra skola med trevlig personal. Tydliga instruktioner av bästa Eddie och jätte trevlig receptionist Karin! Tog 1-2 lektioner innan uppkörning och möttes med såå bra hjälp! Tack för er hjälp ! // Ayse 23 år

Av Ayse, 30 April

det är lätt den bästa körskolan i landet! alla är så trevliga och roliga, karin är bäst i receptionen, eddie är bästa läraren som nånsin varit körlärare! klarade skrivningen på första försöket och körningen på andra, missade första för att jag var så jäkla nervös^^ men direkt hittade karin o alla en ny tid bara ett par dagar efter. då klarade jag det utan problem, rekomenderar den starkt! bästa bästa bästa!

Av Erik, 1 May

Jätte bra körskola med riktigt bra lärare. Man fick ett fantastiskt bemötande av Karin redan första dagen. Jag lärde mig otroligt mycket av Eddie och blev en bättre bil förare tack vare honom, som ett plus på det hela tog jag uppkörningen på första försöket. Jag rekommenderar verkligen Centralens trafikskola till allihopa!

Av Manuel, 8 May

Hej!

Linda 37år, jag trodde jag var ett hopplöst fall?!! Har börjat i omgångar sen jag var arton och ta mitt körkort, jag har klarat teorin två gånger under tidigare försök med andra körskolor , en körskolelärare här i stan sa till mig när jag hade en månad kvar innan teorin går ut att det är ingen ide att du gör uppkörningen för du kommer inte klara det.! Min självkänsla gick i botten och jag körde inget mer på flera år.

I Februari i år började jag köra med Centralens trafikskola, jag körde med Eddie Demir en fantastisk människa som verkligen såg mina brister , efter en test lektion talade han om för mig att att jag kan manövrera en bil men måste bli säker på regler, avsökning, mm . Jag köpte det största paketet efter rekommendation av Eddie. Efter dessa lektioner klarade jag teorin och uppkörning på första försöket och mitt självförtroende är på topp.

När ni bokar lektioner på Centralens trafikskola lita på personalens omdöme om hur många lektioner ni behöver. De ljuger inte och blåser er inte på pengar För det DE rekommenderar är vad ni behöver!!!!

Hälsningar Tjejen som fick tron på sig själv tillbaka.:)

Av Linda Morain, 17 May

Igår tog jag körkortet! Något som jag för några månader sen aldrig trodde skulle ske!
För ett år sen köpte jag ett 10 pakets körlektioner ifrån kings trafikskola. Efter dessa 10 lektioner kändes det som om jag bara hade lärt mig krypkörning och växla upp till 2ans växel. Jag tog även risk ettan i kings trafik skola och i 3 timmar förstod jag ingenting eftersom att hela risk ettan genomfördes på arabiska. Jag kände på mig att kings inte var en trafikskola för mig så ja slutade gå dit och de fick mig att tro att körkortet är svårt, och nästan omöjligt att ta. I gymnasiet så fick jag reda på att han har tagit körkortet och hon har tagit körkortet, ungdomar som till och med är yngre än mig. Jag frågar alla dessa skolkamrater “vilken trafikskola stack ni till?” Alla svara samma sak, “centralens trafikskola!”
Vid nuläget så hade jag gett upp om körkortet men eftersom att många i gymnasiet som ja gick i hade tagit den så tänkte jag “äh vi ger denna centralens en chans.” Jag stack till centralens, och när jag väl kom in så mötte jag receptionisten Karin, världens snällaste och gladaste människan jag någonsin har stött på i hela mitt liv! Även om du är ledsen, deprimerad eller tillfälligt arg så kommer Karin se till att ditt leende strålar ut igen bara genom att prata med henne i några sekunder.
Jag köpte en test lektion för att centralens ska veta hur jag ligger till med körningen. Efter denna test körning så rekommendera de mig att köpa 10 lektioner, så jag gjorde det. Utan att överdriva så lärde jag mig mer i en lektion hos centralens än 10 lektioner hos kings. Jag hade Perdita som körlärare. En riktigt bra körlärare som verkligen peppade mig ordentligt! Hon fick mig att känna mig mer säker i trafiken och rättade till dom fel jag gjorde. Mina 2 sista lektioner blev jag bokad med Eddie eftersom att jag var tvungen att byta tider pga att körlektionerna krockade med mitt gymnasie plugg, och det har centralens fullt förståelse för. Kära Reseptionisten Karin såg till att jag fick bästa nya möjliga körlektions tid. Eddie är en riktig vinnarskalle, alla hans körelever MÅSTE ta körkortet! Saken med Eddie är att han är en specialist på att finslipa det lilla sista man ska lära sig. Han förbereder sina elever inför uppkörningen. Precis som Perdita så är Eddie en mycket bra körlärare som peppar och rättar till dina fel som du gör i trafiken.
Jag tog både teorin och uppkörningen på första försöket och det har jag centralens trafikskola att tacka för! Tack Karin för att du alltid fick mig på bra humör när ja kom in, tack Perdita för att du lärt mig köra bil och tack Eddie för att du motivera mig stort innan uppkörning!

Av Ankido, 21 May

Idag tog jag körkortet. Känslan som jag har nu kan inte beskrivas. Jag valde Centralens trafikskola att lära mig köra. Mina klass kamrater har rekommenderat den till mig. Jag gick till bästa receptionen för att få lite info om detta. Hon hjälpte mig med allt fr.o.m. fixa tillstånd tills bokningen till kör lektionen och boka alla provar. Jag valde väldens bästa lärare som skulle lära mig “EDDIE DEMIR”. Han lärde mig allt och på grund av honom fick jag körkortet från första gången. Jag tackar honom så mycket……

Nu har jag sagt till min syrra att hon ska skriva in sig för att få frihet (körkort) och hon ska göra de.

Tack Centralens trafikskola för allt…..

Av Leith Aldahan, 21 May

Alla fyra lärare har olika och utpräglade stilar. Men bra lärare finns säkert på många skolor. Det jag upplevde som det mest positiva var den engagemang de visade. Det som var viktigt för mig blev också viktigt för dem!
Jag valde skola på chans och har inte ångrat mig en sekund. Jag tror att alla kan hitta en lärare här som passar dem väldigt bra. Inte att förglömma ett utmärkt bemötande vid bokningen. Det är färgstarka personer som det är lätt att tycka om!

Av Kenneth W, 22 May

Måste bara säga tack för all hjälp☺️ Ni är världsbäst!!! Alla ni som funderar på att ta körkort ska absolut ta sig hit till Centralenstrafikskola. En mycket seriös skola där du alltid blir trevligt bemött! Rekommenderar denna skola till alla

Av Emelie .G, 29 May

Jag har äntligen lyckats ta mitt körkort! Tog teorin och uppkörning på första försöket! Jag hade nog aldrig klarat det utan centralens trafikskola. Körde några lektioner med en annan skola här i Södertälje och det var så obehagligt så jag gav helt upp i ca 2 år. Sen jag klev in på centralens trafikskola för ett par månader sedan så har jag känt mig som hemma. Receptionisten Karin är en riktig ängel och man får så bra hjälp och svar på frågor. Min fantastiska körkorts guru Eddie har gjort alla lektioner minnesvärda, lärorika och framför allt roliga! Och det har verkligen hållt motivationen uppe. Och såklart resterande lärare är minst lika trevliga och roliga även fast man inte kör med just dom. Och sen tycker jag även att Per ska ha duktigt med credd som fixar att hålla intressant och rolig teori. Är grymt glad att jag valde denna trafikskola. TACK för allt stöd ni är grymmast! Sen ska man inte sticka under stolen att det även är sjukt bra priser och man får definitivt mer än vad man betalar för. Kärlek till er på centralens ♡

Av Jennie, 5 June

Tack till CENTRALENS trafikskola för all hjälp med mitt körkort.
Vill tacka ett start tack till underbara Karin i receptionen.
Och till Per och Perdita som jag körde med !
Utan Er hjälp hade det aldrig gått vägen.
Kommer starkt att rekommendera Er skola till alla jag känner.
Anette T.

Av Anette T., 8 June

Jag körd med Eddie 70%, Pooki 28% och Per 2%. Det var en bra kombination av tips från olika lärare som jag fick nytta av. Jag rekommenderar nya elever att ta körkort med Centralens trafikskola. Koordinator, Karin, gör ett fantastisk jobb. 100% NÖJD med Centralen.

Av Benjamin Rinius, 9 June

Körde 5 lektioner med centralen trafikskola till ett grymt billigt pris, klara uppkörning direkt efter. Hade Eddie o Per som lärare båda va jätteduktiga och seriösa. varje lektion var extremt lärorik. Ett grymt bemödande dessutom av Karin vid reception.

Sebastian

Av Sebastian, 11 June

Jag tog mitt körkort med hjälp av Centralens trafikskola och är otroligt nöjd med samarbetet! Lärorika lektioner och glad personal som man blir otroligt bra bemött av! Jag rekommenderar verkligen centralens trafikskola för er som ska ta körkort!

Av Nicole A, 12 June

Underbar trafikskola!
Fantastiska lärare och en super trevlig receptionist.
Tack för all hjälp med körkortet!!

Av Sofie, 14 June

Tog mitt körkort på Centralens trafikskola och fick riktigt bra råd från både Perdita och Eddie som jag körde med. Vill även ge cred till Karin som jobbar i receptionen för ett fantastiskt trevligt bemötande och för all hjälpsamhet!
Rekommenderas varmt till alla som ska ta körkort!

Av Emilia P, 15 June

Tog mitt körkort på centralens trafikskola och fick mycket goda råd av Perdita och Eddie som jag körde med. Vill även ge cred till Karin som sitter i receptionen för ett fantastiskt bemötande och genuina stöd!
Rekommenderas varmt till alla som ska ta körkort!

Av Emilia P, 15 June

Jag tog mitt körkort på Centralens körskola tack vare två underbara människor, Karin och Eddie! Karin, alltid lika glad och välbemötande, var helt fantastisk då hon gjorde allt hon kunde för att hitta körtider som kunde passa mitt jobbschema då jag jobbar heltid inne i Stockholm,och hon hjälpte mig boka halkbana, teori och uppkörning. Hade aldrig lyckats pussla ihop mitt schema utan hennes hjälp, stort tack Karin!! Jag hade kört ganska mycket privat och tack vare Eddies hjälp behövde jag endast ett fåtal lektioner för att gå igenom och finslipa alla smådetaljer. Han gav mycket bra tips och råd som gjorde att jag klarade uppkörningen galant! stort tack för ditt stöd och din flexibilitet Eddie! Jag rekommenderar Centralens trafikskola till alla er som vill ta körkort, vare sig ni är helt gröna eller har kört ganska mycket och behöver den där sista finslipet för att klara uppkörningen.

Av M, 15 June

Världens bästa Perdita! Tack för allt stöd och uppmuntran! Kommer att sakna dig otroligt mycket! =)
Och tack till bästa receptionisten Karin som stod ut med mig och mina nervösa sammanbrott =) och stort tack till Eddie som tog sig tiden att köra med mig på helgen inför min uppkörning! Rekommenderar denna skola till alla som vill ta körkort=))))

Av Suheyla, 16 June

Världens bästa Perdita! Tack för allt stöd och uppmuntran! Kommer att sakna dig otroligt mycket!

Av Suheyla, 17 June

Världens bästa Perdita! Tack för allt stöd och uppmuntran! Kommer att sakna dig otroligt mycket!

Av Suheyla, 17 June

Hej! Jag är oerhört nöjd med centralens trafikskola och jag kan starkt säga att eleven är i centrum. Lektionerna var effektiva & anpassade efter mina behov och förutsättningar. Det var verkligen lärorika lektioner och mycket variation mellan teori och praktik. Tydligt innehåll och bra kommunikation, En pedagogisk lärare: Eddie.

En trivsam miljö i skolan och en härlig receptionist, Karin. En härlig och hjälpsam person. Hon har ett mycket bra bemötande.
Grym och modern skola! Jag hoppas att många väljer denna trafikskola för jag kan starkt rekommendera den. Nina :)

Av Nina, 20 June

Tackar för all hjälp i samband med att jag tog körkortet .
Min trafik lärare var Eddie och han var bra på att förklara olika situationer i trafiken.
Han gav mig bra självförtroende och han var väldigt noga med detaljer och ställde upp med olika tider så att det passade mig och mitt arbete.
Han gjorde ett test på mig första gången och dem lektioner han rekommenderade höll han sig till.
Stort tack även till Karin för trevligt bemötande i receptionen.
Rekommenderar start till alla som vill ta körkort på första försöket..tack än en gång till Södertäljes bästa körskola
CENTRALENS TRAFIKSKOLA

Av väldigt nöjd elev .... ADAY, 25 June

Jag tog mitt körkort på Centralens trafikskola med hjälp av körlärarna Per, Perdita, Eddie och Pookie. Även Karin i receptionen hjälpte till med stöd och bidrog med massor av positiv energi, samt fanns alltid där när man undrade över något. Alla lärare har sitt sätt att lära ut, och jag uppskattade verkligen att jag fick köra med flera olika lärare eftersom jag lättare förstod saker då när jag fick det förklarat från olika vinklar. Gemensamt hos dessa lärare är att alla utrycker ett enormt engagemang och gör allt för att få ut varenda sekund av lektionen. Man gick alltid därifrån med nya bra råd om körningen, som gjorde att man efter bara en lektion genast körde mycket bättre hemma.
Jag körde mesta dels med Perdita, körde med henne dom första lektionerna vilket var bra. Hon är tydlig i det hon vill förmedla vilket gör att man förstår lätt. Per är mycket lugn och Risk 1an som han höll i var otroligt lärorik och intressant!
Eddie är väldigt effektiv i sitt sätt att lära och hans engagemang gör att man blir mycket motiverad. Han förklarar också på ett sätt så att man själv får tänka till och förstå, instället för att få svaret direkt.
Pookie hade jag bara en lektion med men den var ganska nära uppkörningen så det var ett bra tillfälle att köra med någon men inte hade kört med innan för det blev extra tydligt för mig vad jag behövde träna på, så den lektionen var väldigt lärorik ändå.
Både lokalerna och bilarna är moderna och stämningen på skolan är härlig.

Tack vare en enorm hjälp av alla dessa lärare tog jag mitt körkort i måndags,( 23:e juni) och jag kör verkligen på ett helt annat sätt än innan jag tog lektioner och bara körde hemma. Alla råd finns kvar och och jag fortsätter att följa dom även fast jag har mitt körkort nu. Därför rekommenderar jag Centralens trafikskola till alla som söker en skola med seriösa och motiverade lärare och toppen service från receptionen!

Av Justus Sundelöf, 27 June

Jag tog mitt körkort den 27/6. Jag började helt färsk i mars, färsk innebär att aldrig hade kört bil tidigare och jag fick en bra känsla direkt vid första kontakt med Karin. Allt verkade jättebra och jag blev inte besviken när jag väl började köra där med Eddie. Eddie är den jag har mest att tacka för allt då han med bra handledning och hjälp fick mig att verkligen kämpa för att ta kortet så fort. Måste även tacka alla andra på körskolan från djupet av mitt hjärta. Ni är bäst och jag kommer att vara evigt tacksam!

Eddie må vara lite brysk och tuff på utsidan men har ett hjärta av guld.

Per är sjukt rolig och får en att slappna av väldigt mycket!

Perdita är lite som en blandning av Eddie och Per.

Tack Centralens! Jag kommer att rekommendera er till andra. Min bror har redan nappat för övrigt!

Av Jesse Heinonen, 28 June

Tack Centralens trafikskola för att ni gjorde det hela till ren glädje för mig. Jag såg verklgein fram emot varje körlektion.
Jag körde med Eddie, som är hård men rättvis och väldigt pedagogisk. Teorin klarade jag till största delen med hjälp av Per och slutligen måste jag även nämna Karin i receptionen som alltid möter en med ett leende och massa pepp.
Det enda negativa jag kan nämna är att skolan är populär och därav välbokad och det kan vara svårt att få till spontanta körlektioner. Så mitt främsta tips är att komma motiverad, ha en plan för tidsperioden (boka lektionerna direkt!) och ta det seriöst och avsätt mycket tid så behöver det inte kosta så många lektioner eller tid!
Jag har inte bara klarat uppkörningen, men jag har verkligen lärt mig att köra säkert och riskmedvetet. Jag känner mig trygg när jag nu kör själv ute på vägarna och ibland hör jag fortfarande Eddies tips vid olika moment i körningen och på vägarna!
Tack, och fortsätt vara så bra som ni är!!

Av Parshin, 1 July

Jag tog hjälp av Centralens trafikskola.
fantastiskt trevlig stämning i hela anläggningen och verkligen en känsla av att folk ville hjälpa en!
Min körlärare var Eddie Demir som jag snabbt kunde få en väldigt bra koppling med, tack vare Eddies fantastiska pedagogik och Karin i receptionens otroliga stöd så klarade jag min uppkörning på allra första försöket!
Teorin var en väldigt jobbig tid men efter många timmars pluggande och försök satte jag min teori på 4e försöket. jag skulle ABSOLUT rekommendera centralens trafikskola till alla jag känner!
Kommer aldrig glömma alla råd och roliga uttryck Eddie lärt mig!

Av Jonatan Malmlöf, 3 July

Jag tog mina lektioner främst med Pedita, men körde någon gånger med Per, Pookie och Eddie också. Ger enormt mycket cred till Pedita som hade gudomligt tålamod med mig. Satte press på mig, sade kloka ord och hjälpte mig på bästa möjliga sätt genom min tid på skolan. Även en stor guldstjärna med extra mycket skimmer till Per och Eddie också, som kom med lite andra med otroligt betydelsefulla tips och råd. en stjärna också till charmtrollet Karin i receptionen som alltid fick den en tråkig regnig dag att bli så himla mycket bättre. Dock så kände jag att jag inte alls fungerade ihop med Pookie. Säkert jättebra tjej, men fungerade inte med mig helt enkelt.
Jag ger Centralens trafikskola mina varmaste rekommendationer.

Av Sara Pettersson, 5 July, 6 July

Tack så mycket för all hjälp med i samband med att jag tog uppkörningen lördag 12 juli
Bra tips och bra pedagogik från Eddie och Per.
Fantastiskt bemötande och alla är trevliga
Tack Eddie för att du trodde på mig och jag ska verkligen
Rekommendera Er.

Av rania marooki, 12 July

Jag tog mitt körkort på Centralens trafikskola den 10/7. Bästa läget! Bästa bilarna! Och framförallt bästa lärarna! Bäst helt enkelt! Stor eloge till Karin som trots det höga trycket lyckades hitta tider som passade mig! Det bidrog dock till att jag fick olika lärare men det var nog bara en fördel! Jag hade mina lektioner med Per, Pookie och framförallt Eddie. Måste säga att jag lärde mig väldigt mycket under de roliga men samtidigt pedagogiska lektionerna! Skulle verkligen rekommendera denna trafikskola till andra!

Av Daniel Christensson, 17 July

Jag blev rekomenderad att köra på Centralens trafikskola av min syster som också tagit sitt körkort där. Jag är mycket nöjd med mitt val! Skolan är fräsch, har fina bilar och otroligt bra lärare.

Jag körde främst med Per, men även med Eddie och Perdita. ALLA är otroligt pedagogiska och jag är tacksam att just dem har varit mina körskolelärare.

Jag körde ca två gånger i veckan, och gick på Pers teorilektioner, under knappt två månader och tog körkortet på första försöket.

Tack för den här tiden Per, Eddie och Perdita, det har varit grymt kul och lärorikt. Och tack Karin i receptionen för all hjälp och stöd! :-)

Av Mikaela Ylönen, 17 July

Jag har tagit körkortet med Centralens trafikskola! Skolan har absolut bästa läget, bästa lärarna och bästa bilarna!! Bara själva känslan att få övningsköra i en Audi A1s är hur grymt som helst! Jag fick grymt bra bemötande från Karin som jobbar i receptionen och sedan Eddie som lärde mig allt från grunden! Han kan vara lite sträng ibland men hans lektioner är så lärorika!! Södertäljes lätt bästa trafiklärare och jag rekommenderar denna trafikskola starkt! Och tack för all hjälp.

Av Abbe, 18 July

Jag tog mitt körkort på centralens trafikskola idag (18/7) på första försöket, jag har kört med Eddie och Per mot slutet, båda är riktigt duktiga. Centralens trafikskola har bra lärare, bra priser och världens gulligaste receptionist! Man känner sig verkligen “hemma” där och jag kommer sakna allihopa. Både jag och min bror har tagit körkortet där och vi är jätte nöjda, kunde inte valt bättre. Har rekommenderat körskolan till dom jag vet inte har körkort och kan rekommendera den till alla andra :D

Av Madelene, 18 July

Tog körkortet idag (25/7) klara båda på första.
Det gick mycket fortare än vad jag tänkt (2 1/2 mån), bra utbildning planering, bra terorikurser och risk 1 var grym inte alls tråkig!
Tusen tack till Eddie bästa läraren väldigt motiverad till att lära mig. Tack till Perdita, Per och Pooki ni är grymma.

Jag hoppas alla väljer den här trafikskolan för du får mycket för pengarna helt klart!

Bästa trafikskolan!

/Jasmina

Av Jasmina, 25 July

Hej! Jag tog körkortet den 25/7 och är sjukt glad! För ett par månader sedan trodde jag aldrig att det skulle vara möjligt. Jag har kört hos andra skolor och privat men det har inte alls känts lika bra som på Centralens vilket resulterade till att jag kände mig bara osäker och vilsen. Körningarna hos skolorna satte sina spår då jag fick in tvivelaktiga och fula vanor som inte borde göras på vägarna(ovanor som jag märkte i efterhand). Jag betalade lektion efter lektion utan att komma någon vart. Lärarna pratade i telefon, sms:ade och antecknade aldrig vad som gjorts under en lektion och vad som kan förbättras osv vilket gjorde att nästa lektion hade allt glömts bort lika fort och jag aldrig fick utvecklas och öva på mina brister. Väldigt oseriöst och opersonligt. När jag kom i kontakt med Centralen förändrades allt. Bara av min testlektion med Eddie förändrades min attityd till körkortet och jag kände verkligen att jag fick ut mer på den testlektionen än vad jag fått ut på över tio lektioner som jag kört med de andra skolorna. En enda lektion var så värdefull att jag inte alls behövde så många som andra skolor hade sagt. Eddie gick ner på min nivå och utgick från mig och bara mig som en enskild individ. Han förklarade mycket bra och förenklat vilket var nytt faktiskt. Jag kände verkligen hur han brydde sig om min utveckling och hur han strävade efter en så effektiv och trygg körning som möjligt för min egen skull. Han fick mig att känna mig självsäker bland annat genom pepp och försätta mig i verkliga situationer så jag skulle bli självständig och inget skulle kännas osäkert eller främmande för mig. Alla styrkor och brister jag hade tecknades ned och alla övningar vi gjort som jag och lärarna kunde ta del av – för en sådan produktiv nästa lektion som möjligt. Den sista veckan innan uppkörningen körde jag med Pookie, Per och Perdita för att mjölka ur de sista råd de kunde ha kring min körning. Detta gjorde att jag fick känna på och välja bland olika ”tekniker” vilket verkligen underlättade för mig. Karin och Kristoffer i receptionen var jättestöttande och hjälpsamma. Dem lugnade faktiskt ner nerverna på mig inför uppkörningen. Alltid ett uppskattat glatt hej vid dörren. Tack vare hela Centralen kände jag mig kolugn när jag kom fram till trafikverkets körprov, jag mindes allt som sagts och gjorts – och det gav resultat! Jag rekommenderar verkligen Centralens trafikskola till alla som vill ta körkort snabbt med en långsiktlig och säker körutbildning. Superduktiga lärare som bryr sig om sina elever – superstort tack till dessa. PS. att Eddie hoppade in och körde med mig på sin semester och kom på min uppkörning för att jag skulle känna mig så bekväm som möjligt säger en hel del! Evigt tacksam till honom och hela gänget! :)

Av Nohadra, 26 July

Jag vet inte hur jag ska börja berätta min resa med att ha tagit körkortet.
Det började för ca 3-4 månader sen. Hade aldrig kört bil förut och efter påtryckningar från min man att jag ska försöka ta körkortet,allt för att underlätta framtiden med att hämta och lämna barnen, handla mm.
Jag fick tips från min Granne om centralens trafikskola och gjorde en plan med bästa receptionisten Karin som valde Eddie demir till min lärare.
Han var mycket duktigt och hjälpsam och förklarade på ett bra och lätt sätt så att jag förstod trafiken och regler och allt annat som jag behövde för att bli en säker förare.
Ett tag trodde jag inte på mig själv, men det gjorde min trafiklärare och vilket självförtroende han gav mig.
Jag fick också köra nån lektion med Per, Perdita och Pokii på slutet, vilket var bra och gör att det ska likna uppkörningslektioner och för att göra mig nervös och se brister.
Jag gör nu tagit körkortet och är evig tacksam till centralens trafikskola och framförallt till min huvudlärare
Eddie demir, för att du tog dig tid, trodde på mig och att lektionerna var så organiserade .
Hade aldrig klarat det utan dig.
Kommer absolut att rekommendera Er till alla.

Av gulten, 28 July

Kompetenta och pedagogiska lärare, en helt underbar receptionist och körlektioner som är värda prislappen. Alla är engagerade i dig som elev och man känner sig alltid välkommen. Helt klart en trafikskola i toppklass, rekommenderas över alla trafikskolor!

Av Florian Enoksson, 29 July

Körtkortet är avklarat ! Resan tog sin början i Mars, då jag klev in på Centralens Trafikskola. Möttes direkt av en supertrevlig och glad receptionist vid namn Karin. Fick jättebra info. om hur allt fungerade och vad det fanns för olika prisklasser. I Maj tog jag min första körlektion med min trafiklärare Perdita. Perdita är verkligen en bra trafiklärare, lugn,rolig och lättsam att prata med. Har även haft en lektion med Per som jag också tyckte att han verkar vara en bra och avslappnad trafiklärare. Jag har haft både bra och mindre bra körlektioner. Men tack vare Perditas goda hjälp och tålamod har jag alltid fått mig själv att tro på att jag klarar detta. Lektionerna har rullat på och har fått ut mycket av varje lektion. Körlektionerna har varit med mycket varierad körning med bra och tydliga instruktioner och jag har verkligen lärt mig mycket tack vare det. Så nu har jag i Juli äntligen tagit körkortet.

Ett stort tack till Centralens Trafikskola som jag verkligen kan rekomendera,och ett speciellt stort tack till Perdita :-)

Av Matthias L., 1 August

Hade två jätte bra Handledare Eddie Och Per dom va bra på att lära ut så man förstod. Karin är också jätte trevlig och en härlig tjej! Jätte bra trafikskola som ja rekommenderar till alla tog mitt körtkort på 3 månader

Av madicken svensson, 2 August

En grym trafikskola som har lärare för alla typer av människor. Jag hade personligen tre olika stycken varav alla var duktiga på att lära ut och få mig att bli en bättre förare men endast en passade just mig som människa, Eddie. Skön, stenhård men ärlig. Fick mig att gå ifrån en ok förare till ett riktigt proffs. Klarade båda teorin och förarprovet tack vare honom. Tror även dem andra lärarna är bra för andra typer av människor men jag behövde en spark i baken och de gav mig Eddie hjälpen till att få. Tack som fan Centralens. Allt kändes sjukt bra man slapp all nervositet och jobbig mentalpress, tack vare deras grymma bemötanden var det enkelt att lära sig, förstå och därefter prestera!

Nu är jag en riktigt grym Driver!

Av Oscar, 7 October

Jag tyckte Centralens trafikskola hade ett bra och tydligt upplägg för att ta körkort, och både har och skulle rekommendera den igen för andra. Jag tog mitt körkort på 1a försöket, efter totalt 14 lektioner.

Jag har kört med både Perdita, Eddie och Per och tycker att Perdita fullkomligt utklassar (!) de övriga varför jag pusslade ihop körlektionerna genom att boka om och ta tillvara på avbokningar online för att få köra med henne så mycket som möjligt (blev ca 80%).

Valet av körledare är förstås som allt annat till viss del beroende av personkemin, om vilket jag endast kan säga att Perdita är både jordnära, lättsam och uppmuntrande. Det är riktigt ROLIGT att köra med henne, för man lär sig så mycket! Hon hjälper dig att fokusera på dina framsteg, inte vad du ännu inte kan. Hon är rätt och slätt en fantastisk pedagog. (Jag saknar till och med att köra med henne efter att jag tagit körkort!)

Per har ju slutat nu och om honom har jag ändå inget positivt att säga. Eddie fungerar bra att köra med om man bara köper hela hans attityd; han är ganska matcho och pratar gärna mycket om sig själv men han är också lättsam, noggrann och förklarar väldigt utförligt och bra. Min enda varning blir att akta dig för att såra hans ego… Jag hade honom under några av mina lektioner och tyckte det var bra då vi kunde fokusera djupare på mina svaga sidor utifrån en annan pedagogik än Perditas – jag plockade de delar som fungerade bäst för mig utifrån båda deras metoder!

Fördelarna med att ha flera lärare är att vissa moment som inte gått bra med den ena kanske går bättre med den andra, men risken är också stor att man känner sig rätt värdelös efteråt för att man inte gjort på “rätt” sätt enligt den lärare man bytt till. Det gäller då att följa upp ordentligt med läraren man körde med innan. De kommunicerar ganska bra med varandra.

Karin utgör verkligen en tillgång för körskolan och eleverna! Hon är väldigt kompetent varm och positiv. Hon är hjälpsam, peppande och har otroligt bra koll (!) på alla elevers bokningar mm. Varje gång du går innanför dörrarna kan du dessutom räkna med att hon får ditt humör att stiga oavsett vad!

Av Emma, 7 October

Kan inte tacka alla nog för att jag idag har körkortet i handen, körde med bata,perdita och eddie och alla är lika bra, skulle inte klarat det utan dem, och underbara karin, man blir alltid på bra humör varje gång man stiger in i trafikskolan! Helt klart den bästa körskolan i Södertälje

Av Nathalie, 11 October

Jag rekommenderar starkt Centralens trafikskola till alla som vill ta körkort! Det är en professionell och prisvärd trafikskola med bra bilar, fina lokaler, världens gulligaste och mest hjälpsamma Karin i receptionen samt trafiklärare i toppklass. Samtliga bidrog till att skapa en familjär stämning och visade mig stort stöd och peppning hela vägen till målet. Extra stor eloge vill jag ge till min huvudlärare Eddie Demir som med tålamod, humor och ett pedagogiskt arbetssätt coachade mig genom välplanerade och strukturerade lektioner. Jag kunde inte vara mer nöjd! :)

Av Saphira, 12 October

Jag tog körkortet 19/9 med hjälp av Centralens trafikskola i Södertälje.
Mitt önskemål var att köra med Eddie och det ordnade trevliga receptionisten Karin att jag fick göra.
Alla på trafikskola är trevliga och hjälpsamma och det syns
Att alla vill samma sak med sina elever, att det ska klara sig med att ta körkortet , och bli så säkra bilförare dom möjligt.
Jag själv var lite oriskmedveten i början , men efter några lektioner med Eddie så fick jag tänka om och utvecklades enormt och efter 13 lektioner är jag nu en stolt körkortsinnehavare.
Man fick också mycket hjälp med teorin, vilket är viktigt tycker jag..
Jag rekommenderar centralens trafikskola till alla som vill klara sig på första försöket och bli en säker förare också.
Tack än en gång centralens och ett stort tack till min lärare Eddie som hjälpte mig med allt.

Av Rafi, 12 October

Grymt bra körskola som fick mig att klara båda proven på första försöket. Dem är grymt trevliga och serviceinriktade i receptionen, man känner sig som elev verkligen välkommen. Lärarna är grymt kunniga, jag föredrog Eddie, men alla jag testade var bra. Han passade mig som människa bäst. Jag lyckades med hjälp av centralens plocka hem Körkortet på 2 månader, vilket säger en hel del om hur bra denna körskola är. Dem har kunnat besvara alla min frågor, gett mig den hjälp jag behövt och fått mig att bli en bra bilförare. Vill ni ha en körskola som levererar och verkligen tar hand om sina elever välj då Centralens trafikskola. Här blir man en grymt bra bilförare.

Av Oscar Bergman, 12 October

Jag rekommenderar Centralens trafikskola! Jag körde först med Per men han slutade och då fick jag köra med Bata. Bata är grym som lärare och tror verkligen på sina elever, han peppar och gör hela körningen grym. Har även kört med Eddie, Perdita och Pookie. Alla tre var bra! Eddie körde jag med ca 5 lektioner, också bra! Jag vill tacka alla!! Karin i receptionen är hur trevlig som helst! Stöttar och tror på alla elever. Började köra i juni och tog mitt körkort idag (14 oktober 2014).

Av Miriam Huttunen, 14 October

Helt otrolig bra körskola! Min handledare (Eddie) var väldigt pedagogisk under hela denna resa till körkortet! Jag har fått ett bra bemötande från all personal redan från dag 1. Körlektionerna var väldigt tydliga. Eddie gav dessutom bra tips inför uppkörning som är väldigt nyttig! Rekommenderar starkt denna trafikskola till alla som strävar efter körkort! Tack för all hjälp jag har fått från er! :)

Av Viktor, 15 October

Naknoiemo jag rekomenderar starkt centralens trafikskola, skit i alla andra. Jag tog körkortet på första försöket tack vare ett av Sveriges grymmaste lärare Eddie Demir! Karin söt som alltid i receptionen! Nee men Centralens trafikskola kommer hjälpa er nykomlingar som vill ha körkortet. Alla som har skrivit något dåligt som skolan…. Ni är EN i mängden

Av Juliano Varli, 15 October

Tack var det centralens har jag lyckats! Jag är så tacksam för all stöd jag fick från kungen Eddie! Jag vill också tacka värdens bästa telefonsvarare Karin! Det känns inte att dom bara gör sitt jobb utan att dom gör det med hjärta, och som sagt man får det man betalar för men jag kommer inte ihåg att jag betalade för all kärlek jag fick där, Eddie var som en storebror och Karin som en storesyster fast än hon ser ut som min lillesyster haha :D Har rekommenderde, rekormenderar och kommer att rekomendera den här körskolan starkt! + att jag har blivit rekomenderad den efter som att jag bor en bra bit ifrån Södertälje ca 1 och en halv timme men alla buss resor lönade sig och det var lätt värt! Kommer att sakna alla där och speciellt Karin och Eddie! ( btw, hon så kallade “Sara” snackar skit, och jag tror inte att det är en person, det är mer en annan körskolan som är avundsjuk men jag ska inte säga mer, ni får forska ut resten om Trafikskola och bedömma själva // Elie Nicolas

Av Elie Nicolas, 17 October

en väldigt bra körskola med bra lärare.
Karin var jätte trevlig och man kände sig verkligen trevligt bemött när man pratade med henne.
jag körde med Eddie och jag tyckte det gick jättebra. det var lärorika lektioner som gav mycket. dock tyckte jag att det var lite dåligt att jag nästan aldrig fick läxor utan jag fick nästan känslan att dom ville att jag skulle göra allt under lektionerna vilket därmed säkert ledde till en ökad prisskillnad.
men i helhet var skolan toppen och jag kan verkligen rekommendera den till flera.

Av Linus, 20 October

Vart någonstans kan man se alla bilderna nånstans när man har klarat körkortet på Centralens trafikskola? Om nån av er vet. Skicka länken.

Av Niclas, 24 October

Jag började på Centralens Trafikskola för två månader sen efter att ha övningskört hemma i två veckor. Jag klarade både teorin och uppkörningen på första försöket.

Jag kört främst med Pookie (som är en jätte snäll och trygg lärare) som rekommenderade mig att ta 10 lektioner. Jag valde att köpa ett packet med 10 lektioner+teori och hela köret samt 5 extra lektioner för att vara på den säkra sidan.
Jag körde även en lektion med Eddie och en med Bata vilket var lärorikt,men som sagt körde jag resten med Pookie som är hur snäll och bra som helst!
Karin i receptionen är super trevlig och hjälpsam.

Utöver det så är själva lokalerna och bilarna superfina och alla är jätte trevliga när man är där.

Jag skulle rekommendera Centralens Trafikskola till alla jag känner (och inte känner)!
Tack för allt!

Av Rebecca, 24 October

Hej Niclas!
Dom går på rullande band på vår hemsida=) http://www.centralenstrafikskola.se =DDD

Av Karin Gunduz Receptionist!, 27 October

En riktigt bra Trafikskola Rekommenderar starkt!! vet inte hur jag ska tacka er Eddie, Perdita o Karin för all hjälp!
Har alltid fått bra bemötande från Karin på receptionen, alltid glad och positivt som hjälper.
Körde mest med Eddie, några lektioner med Perdita också. Båda är lika duktiga och lärde mig alltid nya saker nästan varje dag. Får alltid köra extra minuter av Eddie.
Ibland var det lite tjafs o skrik men det löser alltid till slut o Eddie har verkligen tålamod! Tack för all hjälp Eddie, Perdita o Karin!! ;)

Av Aiyxia, 28 October

Vill du ta körkort? Vill du kunna trafikregler ordentligt? Vill du att läraren verkligen lyssnar på dig och ger dig professionell rådgivning?
Om du svara ja på ovan så ska du omedelbart ordna lektioner på Centralens trafikskola.

Jag körde med Eddie, en mycket professionell och seriös snubbe. Du kommer att få höra absolut ALLT du gör rätt/fel.

Mycket goda tips angående fickparkering och backande.

Jag har kört med ca 4 olika lärare och Eddie var den första som gick rakt på sak och inte försökte mjölka en på att man skulle köpa fler lektioner.

Rekommenderar starkt Centralens trafikskola för alla som vill eller håller på att ta körkort.

Tack för allt! Eddie, du är guld!!!

Till Sara G.
Du är för känslig.
Han vill bara dig ditt bästa, om du gör något farligt så kommer du att få höra det. Du måste snabbt kunna läsa av en persons beteende för att veta hur du själv ska betee dig. Eddie är ingen som sitter tyst, sover halvt eller leker med mobilen när man kör. När du väl får feedback så kan det svida ordentligt, men det är så det ska vara!! Inget jävla mjukis snack eller struntprat, han är rakt på sak!

Av David, 7 November

Jag är supernöjd med min utbildning på centralens trafikskola. Första gången jag var på körskolan gick jag riskettan, och jag fick då ett bra intryck av skolan. Så jag bokade in en testlektion. Jag tyckte jag fick bra tips redan då. Vi bokade sedan in ca 10 lektioner, och varje lektion har varit lärorik. Jag hade framförallt Eddie som lärare, men körde även med Bata, Perdita och Pookie, och jag tycker alla har varit bra! Jag är också nöjd med hur jag blev bemött av Karin i receptionen!
Nu har jag mitt körkort, och är superglad. Eddie ringde personligen efter och gratulerade, och de visar att de vill att man ska lyckas. Deras tips kommer sitta kvar länge! Jag hade aldrig klarat det utan körskolan!

Av Elvira, 25 November

Väldigt bra körskola, skulle ha valt den tusen gånger om! Lärarna såg verkligen till att jag hade all kunskap som behövdes för uppkörningen, tog mig till de jobbigaste gatorna, tuffaste påfarterna och mest trafikerade huvudlederna. Allt för att se till att jag var beredd på vad som helst, och det vart jag. Klarade uppkörningen på första försöket utan problem. Min näst sista lektion gick åt skogen, körde otroligt dåligt, och kände att jag inte hade koll på något längre, men alla på centralens såg till att det fixade sig och hjälpte mig så gott de kunde och det lönade sig. Stor rekommendation, gå dit om ni vill ha körkort!

Av Abraham Abrohom, 27 November

En toppen bra trafikskola med glad och trevlig personal! Karin i receptionen är den gladaste och snällaste kvinnan man kan stöta på, hon hjälper dig så mycket de bara går, har du en dålig dag kan jag garantera att hon får dig glad! En riktig stjärna för denna körskola!

Av Alexandra fridlund tihi, 28 November

Bästa Trafikskolan!! Lärarna är glada och trevliga :)
Bästa tipser ni har. Utan er kommer jag inte ha körkort idag. Denna skola ska jag rekomentera till mina vänner

Av Mint, 29 November

Tack vare centralens trafikskola tog jag mitt körkort! Dem är grymma på att lära ut och man lär sig otroligt mycket för varje gång, och då har jag kört med alla förutom en. Alla håller bra klass men Bata och Eddie rankar jag högst dem lärde jag mig mest av. Så vill man ta körkortet fort ska man köra med dem. Finns inget att klaga på centralens dem är bra på allt. Karin i receptionen är också en riktig klippa som man alltid känner sig välkomnad med. Tack återigen för körkortet centralens utan er hade det inte varit möjligt!

Av Sebastian.M, 10 December

Jag hade Bata och Eddie som lärare och båda är väldigt bra lärare och man känner sig som hemma direkt och det blir kul att köra med dem.

Jag körde hos dem i ca 3 månader och nu har jag klarat av uppkörningen på första försöket utan anmärkningar.

Det är den klart bästa trafikskolan!
Rekommenderas starkt!

Av Jim P, 12 December

Jag tog körkortet för ca 2 veckor sen.
Jag vill tacka centralens trafikskola i Södertälje för all hjälp!
Ett stort tack speciellt till min lärare Eddie som stöttade mig jättemycket och för alla hans tips som är guld värda!
Hans engagemang och kunskap gör att motivationen hos mig ökade och man verkligen längtade till nästa lektion !
Körde även några lektioner med duktige Bata.
Körskolan rekommenderas starkt!
Karin i receptionen alltid hjälpsam och glad.

Av Sara, 12 December

Är nöjd med centralens trafikskola! Jag fick en djupinlärning vilket jag hoppas kommer underlätta min körning. Är tacksam över hur trevliga körlärarna har varit, fast man var nervös försökte dom alltid se till att man trivdes!

Av William, 16 December

Tack vare Perdita,Pookie och Eddie så tog jag mitt körkort,klarade både teorin och uppkörningen direkt. Alla tre är otroligt stöttande och pedagogiska. Karin i receptionen är otroligt peppande när nervösiteten ibland tar över.Tack Centralens trafikskola för att ni hjälpte mig och ta körkort. Vilken frihet :)

Av Pauliina, 20 December

Vi vill tacka alla våra fantastiska elever ni är också värda högsta betyg! Lycka till med körkortet och livet i övrigt
Önskar alla gamla som nya elever en Gog Jul och Gott Nytt År 2015 till er alla

Av Bata,Karin,,Pookie,Eva,Eddie och Perdita, 23 December

Jag tog mitt körkort på Centralens trafikskola och hade Eddie som körlärare. Jag klarade allt på första försöket och är jättenöjd med trafiskolan. Trevligt bemötande från både körskolelärarna och Karin i receptionen.
Körlektionerna var bra planerade och började alltid lektionen med att att prata om förra och vad jag lärde mig då samt vad vi skulle göra under lektionen. Jag skulle definitvt rekommendera Centralens trafikskola! Väldigt bra läge för den som pendlar också!

Av Erica N, 23 December

jättebra trafikskola. Körde med Eddie som lär ut bra. De har bra bemötande. Man får mycket för pengarna. Rekommenderar starkt!

Av Felicia, 28 December

Vill tacka alla på centralens för min hjälp när jag tog uppkörningen 22/12 ,bästa julklappen

Av Kristina G, 9 January

Centralens trafikskola, körskolan med södertäljes bästa läge! En riktigt trevlig receptionist och grymma lärare! Jag körde majoriteten av mina lektioner med Eddie och han gjorde ett grymt jobb, tog uppkörningen på första! Själva lokalen är grym dessutom. Snygga och lättkörda Audis skadar inte heller!

Av Ronny, 18 January

Idag tog jag körkortet (Onsdag den 22 Januari 2015) Jag har mest kört med Pookie hon är en sjukt grym lärare!=D och jag har kört en gång med Eddie och två gånger med Eva. Jag vill tacka er alla på Centralens Trafikskola för allt hjälp jag har fått av er. Kommer sakna er allihopa!

Av Niclas Lj., 22 January

Jag vill också säga till allihopa som läser detta. Om ni vill ta körkort. Välj Centralens trafikskola! Sjuk grymma trafiklärare o jätte snäll och trevlig Karin är som sitter i receptionen. =)

Av Niclas Lj., 22 January

Kan rekommendera denna körskola starkt. Körde med Bata och några gånger med Eddie, båda är grymma lärare. Fick körkortet på första försöket!

Av Sonia, 28 January

Har tagit körkortet med hjälp av denna fantastiska skolan, Perdita var min trafiklärare, hon fick mig att tro på mig själv och jag fick all hjälp som behövdes för att klara provet och jag är väldig tacksam för det. Lärorika lektioner, trevliga och duktiga lärare och receptionist, Karin, tack för allt NI är bäst och rekommenderar denna trafikskola varmt för alla som vill klara uppkörningen, glad att jag kom till ER.

Av Lales, 11 February

Riktig grym trafikskola. Eddie får 5/5 stjärnor. Det är en lättnad att äntligen kunna köra bil på egen hand. Tack för all hjälp och stöd med min körning
/H Philip

Av Philip, 12 February

Jag tog Körkort precis idag från Centralens trafikskola tack vare all hjälp från personaler som jobbar där och speciellt min handledare Eddie Demir, Utan tvekan är han den bästa körlärare i hela Södertälje, han vet exakt vad du behöver för att ta ditt körkort så fort som möjligt och garanterar nästan alla tar den på första försöket både Teori och Uppkörning. och själv klart Karin är den absolut trevligaste personen som jobbar vid receptionen alltid med ett leende gör ens dag.
Jag rekommenderar starkt Centralens Trafikskola alla som vill ta körkortet med den bästa och snabbaste sätt. lita på mig!

Av Hedai Wang, 13 February

Jag klara uppkörningen på första försöket tack vare Södertäljes bästa trafikskola✌️ Min tid med körskolan har vart toppen, fått mycket hjälp och får alltid svar på mina frågor. Jag körde med Eddie och utan han skulle jag aldrig kunna ta körkortet. Och utan Karin så skulle jag vara helt vilsen! Rekommenderar starkt centralens körskola✌️

Av Sara, 18 February

Redan från första sekund blev man välkomnad och hjälpt av fantastiska Karin i receptionen. Hon parade ihop mig med den perfekta läraren för mig; Perdita.

Varje körlektion med Perdita var pedagogisk och rolig. Grym skola som optimerar undervisningen så man kan ta körkort, så snabbt, billigt och säkert som möjligt. Bor man inte i Tälje ska man ta sig hit! Värt det!

Av Nina H, 25 February

Hej! Jag har kört med Eddie på centralens trafikskola enligt mig så är han den bästa körskoleläraren han tar allt på ett roligt sätt så att det fastnar jag gillar verkligen den trafikskolan alltid när man kommer så får man ett smile av Karin även om man har haft en dålig dag så får man en bra dag när man ser Karin som är så trevlig och gullig jag är glad att jag valde just centralens trafikskola

Av Lizette, 27 February

Det roligaste som finns är när man får bocka av saker som man bör ordna i livet!

Jag tänker på skolan och utbildningen och körkort och arbete !
Nu tänker jag bocka av körkortet och vill härmed tack bästa trafikskolan i Södertälje för och framförallt min lärare Eddie Demir för !
Han lägger upp lektionerna så bra att varje sekund lär man sig saker och han lärde mig bli så riskmedvetandet i bilen och körningen !
Han är noga med att man sköter teorin samtidigt och det tycker jag är bra
Tack också till Karin som alltid ställer upp och tack perdita för de lektioner vi körde!
Rekommenderar starkt denna trafikskola och min kompis kommer snart till Er !

Av Aws, 28 February

Tog idag körkortet. Jag vände mig till Centralens trafikskola för hjälp i att ta körkortet och finner absolut inga anledningar till att ångra det beslutet. Jag fick från första sekund ett otroligt bra bemötande av Karin på receptionen. Sedan tog jag fem lektioner med Eddie som med hjälp utav coaching hjälpte mig få större förståelse för riskerna i trafiken samtidigt som jag under lektionerna fick reflektera och analysera mitt egna beteende. Mötte även på Bata under två lektioner som var väldigt lugn och pedagogisk i sitt lärande. Rekommenderar starkt denna trafikskola om man vill ta körkortet snabbt. Här visar dem att de verkligen vill ditt bästa och det kändes otroligt tryggt. Trafiklärarna vet vad det krävs och hur de ska få dig att nå dit på ett behagligt sätt. Centralen kallar sig själva den bästa skolan i Södertälje och jag är redo att intyga på detta. Vill ni ta körkortet innan sommaren, så tveka inte, kontakta Centralens trafikskola!

Av Victor, 6 March

Jag tackar så mycket till alla i centralenstrafikskola speciellt Karin i receptionen och Bata som var min lärare.
Karins glädje och Batas underbara och roliga lektioner hjäpte mig att ta körkort inom en månad.
Jag trodde aldrig att jag skulle ta körkort men med centralenstrafikskola blev varje dag lättare också lättare och varje dag var jag lite närmare till målet körkortet.
Tack Karin , Bata och alla andra som hjälpte mig för att nå körkortet.

Av Serkan Koyuncu, 14 March

Tackar centralens trafikskola för all hjälp i samband med att jag tog körkortet !
Utan Er hade det i inte gått!
Kommer att rekommendera ER verkligen
Elio

Av Elio, 17 March

Otroligt bra körskola! Rekommenderar den till alla som ska ta körkortet. Jag hade den bästa körlärare (Eddie) som var väldigt tålmodig

Av Gabriela, 18 March

De va dags och ta tag i körkortet, Så gick ner till Centralens trafikskola, Fick direkt ett super trevligt och hjälpsamt bemötande av Karin i receptionen. Bokade in Mega paketet direkt och sen var man igång. Jag körde med Eva som min huvudlärare och är super nöjd. tog även ett par lektioner med Eddie grymt nöjd och glad för att ja fick köra med er båda ! Jag skulle verkligen rekommendera Centralens trafikskola om du har planer på att ta körkort. Klarade teorin och körningen på första. Började min körning i Januari och redan nu i Mars har ja körkortet ! Tusen tack för allt igen, Södertäljes Körskola Nr 1 !

Av Mathias Runsjö, 20 March

Tog mitt körkort idag efter 15 körlektioner med Eddie. Jag är sjukt nöjd över hans upplägg över lektionerna, trodde aldrig jag kunde lära mig så mycket! Tack Eddie, du är grym. Jag rekommenderar verkligen centralens körskola för dig som garanterat vill ha ett körkort och som kommer köra säkert och riskmedvetet resten av livet. Karin i receptionen är den gladaste och vet verkligen hur man peppar. Hela stämningen och atmosfären är så grymt bra, kommer sakna att gå dit!

Chansa inte, välj centralens.
Tack för all hjälp

Av Frida, 26 March

stor tack bästa som finns och Helt klart den bästa körskolan, grymt trevligt bemötande både från Karin och körläraren (Eddie) ;) . Råden som man fick när man körde med Eddie är helt klockrena.
Många lärorika lektioner som förenklade uppkörningen en hel del, måste även erkänna att bilarna som man kör med är väldigt bekväma och lätt hanterade, inte särskild stora eller klumpiga.. Har dessutom rekommenderat skolan till många och kommer att fortsätta med det. Tog allt på första tack vare Centralens ;)

Av firas ghazala, 2 April

stor tack bästa som finns och Helt klart den bästa körskolan, grymt trevligt bemötande både från Karin och körläraren (Eddie). Råden som man fick när man körde med Eddie är helt klockrena.
Många lärorika lektioner som förenklade uppkörningen en hel del, måste även erkänna att bilarna som man kör med är väldigt bekväma och lätt hanterade, inte särskild stora eller klumpiga.. Har dessutom rekommenderat skolan till många och kommer att fortsätta med det. Tog allt på första tack vare Centralens ;)

Av firas ghazala, 2 April

Tisdag den 31/3 2015 är ett datum som jag aldrig kommer att glömma !
Körkortet är fixat tack vare den bästa trafikskolan,centralens trafikskola i Södertälje !
Min handledare var Eddie Demir, är det bästa av allt!
Han lägger upp lektionerna så bra och är väldigt drivande på ett positivt sätt och peppar en och engagerad som person, vilket smittar sig till mig som person! Hjälpte mig med teorin i bil och alla råd och tips på vägarna gjorde mig så riskmedveten!

Av Oubeda Korkis, 3 April

Tisdag den 31/3 2015 är ett datum som jag aldrig kommer att glömma !
Körkortet är fixat tack vare den bästa trafikskolan,centralens trafikskola i Södertälje !
Min handledare var Eddie Demir, är det bästa av allt!
Han lägger upp lektionerna så bra och är väldigt drivande på ett positivt sätt och peppar en och engagerad som person, vilket smittar sig till mig som person! Hjälpte mig med teorin i bil och alla råd och tips på vägarna gjorde mig så riskmedveten!

Av Oubeda Korkis, 3 April

Har kört med denna skola i cirka två månader 1-2 gånger i veckan och klarade uppkörning och teoritest på första försöket, kände mig redo och bra förbered inför allting. Jag har kört med alla lärare vid något tillfälle men har som mest kört med Eddie. Jag tycker alla är mycket kompetenta, pedagogiska och förklarade oklarheter/uppkomna situationer på ett tydligt och enkelt sätt. Har fått hjälp med allt, från en första testlektion till risktvåan till körkortet. Karin i receptionen är mycket trevlig och hjälper alltid till om man har något problem eller fråga. Jag har enorm respekt och goda minnen för denna trafikskola. Kommer rekommendera trafikskolan till alla människor som vill ta körkort.

Tack för motivationen och kunskapen Centralens trafikskola!

Av Sandra J, 3 April

Grym trafikskola! Jag började med en testlektion med Eddie och då hade jag ganska många brister men det behövdes bara 4 lektioner för mig med Eddie, sen var jag redo för uppkörningen och tog den på första försöket! Det gick väldigt fort tack vare Eddies tips, tålamod och stöd. Hade inte klarat det utan honom, så tack!! vill också tacka positiva Karin som gör allt för att man ska trivas :) ni är bäst

Av Sara, 9 April

Min tid på centralens körskola var väldigt lärorikt och givande. Min körhandledare var Bata och jag är oerhört nöjd över att jag fick honom. Han lärde mig väldigt mycket. Märks att han kan sin sak i yrket. Proffesionell, pedagogisk, metodiken ja allt. Jag hade alltid roligt i bilen med Bata dvs lärde mig saker, skratt och pang så var kortet mitt. Tack Bata för allt! Du är en klippa!!! PS vill även passa på att tacka Karin. Hjälpsam, trevlig och ser till att vi elever får bra service.

Av Andreas, 14 April

Jag var jätte nöjd med mitt val av trafikskola! Alltid trevligt bemött när man behövde byta tider och full koll på alla lägen. Jag skulle rekommendera centralens trafikskola till alla!

Av Ebba, 17 April

Jag vill tacka min huvudlärare Eddie Demir för all hjälp jag har fått och han va faktiskt den personen som fick mig att ta körkortet! Han är peppar upp en under körningen. Karin är en klippa!

Av Michael, 20 April

Jag vill tacka min huvudlärare Eddie Demir för all hjälp jag har fått och han va faktiskt den personen som fick mig att ta körkortet! Han peppar upp en under körningen. Karin är en klippa!
Centralens är nr one

Av Michael melki, 20 April

Jag klarade det, på första försöket, teori och uppkörning.
Tack Eddie för all pepp och att du förstod att utmana mig till att våga när jag tvivlade på mig själv.
Tack Perdita för bra teori som det annars gick lite si sådär med.
Tack Karin för all hjälp och alla trevliga samtal om bilar, körning och teori, ekonomi och om livet.
Tack ni andra lärare, Pookie, Bata och Eva för att ni ibland gett mig andra infallsvinklar när hjärnan får stillestånd.

Tack centralenstrafikskola för att ni hjälpte mig till mitt körkort, inte en dag för tidigt.

Jag rekomenderar starkt centralenstrafikskola till alla som vill ta ett körkort, bara för att dom är helt klart bäst..

Av Monica Leijon, 26 April

Helt, otroliga duktigare lärare finns det här. Spec min huvudlärare Eddie Demir! Tack för att du gjorde det möjligt! Och sist men inte minst Karin som sitter i receptionen och tar emot en, hon är ju guld värld! Hon hjälper en så mkt hon kan. Så vill ni ta körkortet så e det bara att boka in er här:))

Av Bea, 27 April

Helt otroliga duktiga lärare finns det här, vill tacka alla jag körde med, spec min huvudlärare Eddie Demirbag, som gjorde det möjligt! Och Karin som sitter i receptionen hon är ju guld värd! Hon hjälper en så mkt hon kan!

Av Bea, 27 April

Tack centralens trafikskola för all hjälp med mitt körkort !
Vill tacka min handledare och lärare Edip Demir
Våra lektioner var väldigt strukturerade och genomtänkta .
Varje lektion lärde jag mig saker med mycket trafiktänk.
Tog uppkörningen på första och nu är nästa steg att ordna jobb !
Tack än en gång till världens bästa trafikskola och trafiklärare för all hjälp!
Vill tacka min kompis som rekommenderade skolan till mig och tack Karin i receptionen för all hjälp !
Kommer att rekommendera Er starkt !

Av Sarmad William, 27 April

Jag tog mitt körkort på centralens trafikskola och det va mycket bra eftersom jag va så rädd och köra bil men Eddie/dem hjälpte och peppade mig mycket bra och nu är min rädsla borta :) ett mycket bra bemötande av Karin också :) en skola jag verkligen kan rekommendera, dem vill bara dit bästa och att du ska klara av körkortet.

Av Emma, 27 April

Har fått mitt körkort på centralens i Södertälje. Skolan är, som namnet antyder, centralt placerad nära stationen, vilket jag uppskattade. Bra lokal, trivsam inredning, med möjlighet att ta en cigg\kaffe på bakterrassen. Kaffemaskinen får också ett plus. I receptionen får man träffa en fin, trevlig och hjälpsam tjej som heter Karin. Är det något man undrar så är det henne man bör vända sig till. Alla handledare är trevliga och är bra på det dem gör, vilket är precis som det borde vara. Man kan alltid räkna med bra och konstruktiva synpunkter, inga onödiga anmärkningar.
Jag har inte haft någon möjlighet att öva privat, så körkortet blev mitt efter 20 lektioner på skolan. För det ett särskilt stort tack till Bata, som hjälpte mig upp genom grymt bra handledning.

Rekommenderar denna skola!

Av Alexander S., 29 April

Min resa på centralens trafikskola började för länge sen och idag tog jag körkortet på första försöket!! Jag vill framförallt tacka min huvudlärare Eddie som hjälpt mig med både terori och under måååånga lektioner, TACK!! Jag vill även tacka perdita för jättebra teorilektioner som verkligen hjälpte mig!! Även stort tack till Karin i receptionen som alltid mötte en med ett stort leende och som gjorde att man kände sig trygg på plats! Sedan vill jag självklart tacka övriga trafiklärare som bata och Eva som hjälpte mig med stöd och frågor!! Idag när jag äntligen tog körkortet delade ALLA sin glädje Med mig och jag är verkligen så tacksam, så tack alla ni, ni är bäst!

Av Linda, 6 May

Hej! Jag har två barn med funktionsnedsättnig nu har båda tagit körkort och det Tack vare Eva hos er. Båda har flera gånger fått byta körskolor för att läraren inte förstått hur man bemöter elever med olika problem. EVA du är bäst!!! Blommor å pussar kommer! Peter

Av Peter Ericsson, 7 May

Väldigt bra trafikskola som hjälpte mig med mina brister och de gav mig förutsättningarna för att kunna klara teorin och uppkörningen från första gången däremot gick det inte som jag ville på teorin men på körningen var jag mer än nöjd då jag klarade den på min första gång! Vill tacka Eddie och Karin då de verkligen hjälpte mig och supporta mig ända tills slutet.

Av Abdullah Albadir, 13 May

Södertäljes absolut bästa trafikskola! Fräsch lokal underbart bemötande utav Karin i receptionen och det absoluta bästa stödet utav min körlärare Eddie. Kan varmt rekommendera centralens trafikskola, fantastiskt positivt inställda körlärare. Tusen tack för all hjälp jag fått av er till att ta körkortet

Av Magda, 15 May

Mycket pedagogiska lärare,både på handleda, risk 1 utbildningen.
Sakliga, och hjälpande tills jag kunde allt, jobbigt när jag skulle bli självständig men med gott tålamod så fick dom mitt självförtroende att växa och jag klarade mitt körkort på första försöket speciellt tack till Karin i receptionen och min fantastiska lärare Perdita

Av Lisa K, 19 May

Jag tog mitt körkort med hjälp av centralens trafikskola då jag fick köra med Eddie och Eva. Dem båda är väldigt snälla och duktiga som lärare, väldigt trevliga också! Med hjälp av dem så klara jag både kör och teoriprovet på första försöket! Otroligt bra bemötande när man kommer till centralens trafikskola då Karin som sitter i receptionen är väldigt trevlig.

Av Andres, 20 May

Jag vill verkligen rekommendera Centralens trafikskola . Jag klarade uppkörningen på första försöket idag och det är tack vare Eddie. Han är professionell, trevlig och pedagogisk. Han förklarar utförligt hur man ska köra bil och hur man ska tänka i trafiken. Dessutom brydde han sig verkligen om min utveckligen och pushade mig att läsa på teorin. Jag har även kört med de andra lärarna och de var också kunniga och trevliga. Karin i receptionen är supertrevlig och engagerad. Helt klart bästa trafikskolan.

Av Adiam, 30 May

Körde 10 lektioner totalt, varav nio stycken var med världens bästa trafiklärare Eddie. Han är en väldigt engagerad lärare som gör att kunskapen verkligen fastnar och inte försvinner efter en vecka! Riskettan, handledarutbildningen och allt det som hörde till sköttes proffsigt och utan anmärkningar, för nu har jag mitt körkort, något jag aldrig hade fixat utan den coachning jag fick av trafikskolan och Eddie. Karin ska självklart också ha en stor eloge, hon kan allt om den administrativa biten och är alltid pratglad och trevlig för att få nervositeten att släppa. Kort och gott: fantiastiskt gäng. Om du ska ta körkort i Södertälje, välj denna ytterst seriösa trafikskola!

Tack för hjälpen till körkortet!

Av Christopher Bosch, 1 June

Grymt bra körskola, fick bra stöd både från min körlärare Eddie och från Karin i receptionen. Mycket bra lektioner, rekommenderar Centralens Trafikskola till alla. Tack för allt!

Av jonatan, 5 June

Grymt bra körskola, fick bra stöd både från min körlärare Eddie och från Karin i receptionen. Mycket bra lektioner, rekommenderar Centralens Trafikskola till alla. Klarade både teori och uppkörning på första försöket. Tack för allt!

Av jonatan, 5 June

Centralens körskola! klart bästa trafik skolan i hela Sverige. När jag började där då kunde jag inte köra alls o vet inte ens hur man startar en bil

Av Haddy B, 8 June

Mycket trevlig personal! Jag fick hjälp av Ewa de första lektionerna en super trevlig människa som peppade och var pedagogisk ( stavning ) sedan körde jag en gång med Eddie som körde mig till uppkörningen som jag klarade på första försöket, han var också till stor hjälp, trevlig peppande och positiv och han var också pedagogisk. Karin var också väldigt peppande, alltid glad och positiv som smitta av sig så man själv blev glad, trevlig och alla 3 + reserande personal jag träffat och pratat med kan sitt jobb och har en bra och positiv sida. Jag rekomenderar Centralens trafikskola till alla :D

Av Martin, 22 June

Mycket bra! Rekommenderas starkt!
Proffsiga lärare, trevligt bemötande!
Helt enkelt underbara!
De bryr sig och gör en proffsig bedömning innan de skickar dig till uppkörning.
Försöker absolut inte lura dig på pengar som andra utan försöker verkligen lära upp dig det du ska kunna!
Rekommenderas starkt!
Klarade både teorin och uppkörningen på första försöket!!

Av Linus, 22 June

Har nu tagit körkort och klarade uppkörningen och teorin på första försöket. En jättebra skola där det mindre bra faktisk väger upp för för det bra! Jag tog 10 lektioner och var med på alla teorilektioner som jag hann med. Jag körde till en början med Eva, och det är en väldigt bra lärare! Hon var lugn men bestämd och vi hade jätteroligt när vi körde. Lätt att prata med! Sen hade jag Perdita litegrann för att Eva skulle på semester, och det gick också jättebra. Kul och intressant att få höra lärarnas olika metoder för saker och ting. Hon var jättebra, även kul där att jag redan hade träffat henne på teorilektionerna. Efter det körde jag med Eddie. Alltså ju fler lektioner som gick gick bättre. Första lektionen fick jag ha nån elev i baksätet som jag skulle köra hem vilket var väldigt oväntat och dåligt. Jag var redan nervös över att köra med en ny lärare och så skulle jag ta min körtid till att skjutsa en elev.. Sen pratade han tyvärr i telefon under körningen vilket inte heller kändes okej, just då när något hände på vägen som gjorde att han fick ingripa. Sen var det mycket prat om hur bra deras skola var och mycket gick ut på att göra reklam. Jag tror att man måste “klicka” med körläraren som man har för att allt ska kännas bra. Annars en jättetrevlig lärare som verkligen förstår eleven! Karin.. Världens snällaste människa! Man kände sig hemma såfort man klev in på skolan och hon hjälpte till och stöttade! Ja, vad ska man mer säga.. Ganska nöjd ändå! Asglad att ha klarat det, och det tack vare skolan! Jag skulle rekommendera skolan till de jag känner som skulle vilja ta körkort!

Av Elin, 24 June

Centralens trafikskola är en väldigt bra körskola som har ett bra rykte. Jag själv blev rekommenderad till denna skola av mina vänner. Jag är väldigt nöjd med skolan då jag tog körkortet på mitt första försök. Skolan erbjuder även pärmar med uppgifter till körteorin. Dessa kan vara till bra hjälp för körkortsteorin. Min handledare var Eddie. En väldigt bra lärare som är engagerad och pedagogisk. Jag körde ca 10 lektioner med honom där han finslipade min körning. Karin är också en väldigt trevlig kvinna som sitter vid receptionen. Hon lade upp ett välplanerat schema för mina körlektioner med Eddie. Jag rekommenderar denna körskola för alla. Till exempel ska min syster börja i Centralens trafikskola.

Av Jakob M., 25 June

Det ska vara fem stjärnor på min första kommentar.

Av Jakob M., 25 June

Tog körkort för någon månad sedan. Mycket själv lärd och lärarna var inte dom bästa. Små otrevlig stämning i bilen, rekommenderar inte att gå dit

Av Kim, 29 June

Skriver ett nytt omdöme och uppdaterar: blev lurad på 770:- och blir dåligt bemött av skolan när jag försöker reda ut det. Gå inte dit om ni är beredda på att kasta in mer pengar än vad som behövs!

Av Elin igen, 30 June

Tack Elin för dina synpunkter! Du har fått dina logg uppgifter och tydligt se hur bokningarna gått till. Övriga synpunkter får du gärna ta kontakt med STR.

Av Centralenstrafikskola, 1 July

Thanks for all help With The driving license
I Will Thanks Eva , Karin and Eddie !
I have big respekt for yours Job and are very happy to came to Centralens Trafikskola !
Eddie your help in The end of My practical driving , I Will Never forget your passion and go to push me higher and and I hear your voice “trust yourself”.
God bless you and your family/driving school!
Get to Recommended centralens off course !

George Otim

Av George Otim, 6 July

Jag har övningskört med Centralens trafikskola och är supernöjd med vägledningen och utbildning jag har fått. Under min tid har jag antingen fått övningsköra eller blivit utbildat teoretiskt med var och en av körskole-instruktörerna på körskola.

Vad jag tyckte var så fascinerande med centralens trafikskola är att instruktörerna som jobbar där har alla sina egenskaper som är olika men ändå väsentliga och bidrar till en väldigt harmonisk känsla.
Skulle man sätta alla deras personligheter på en våg skulle vågen stå i perfekt balans. Vilket kännetecknar diversiteten, men också harmonin på Centralens körskola.

Jag tog körkortet där på första försöket med Eddie, jag fick väldigt mycket “tuffkärlek”men både han och jag vet att det passade mig bäst. Karin, Bata, Pookie och Perdita bidrog alla med sina strån i stacket och jag kan med glädje tacka dom för mitt körkort och rekommendera Centralens körskola.

Av Malik, 7 July

Jag bytte till Centralens trafikskola från en annan trafikskola och jag är så glad att jag gjorde det!

Jag fick ett jätte bra bemötande av underbara Karin på receptionen. Hon var så hjälpsam och fixade snabbt in en testlektion.

Jag körde några lektioner med Eva och några med Eddie och jag är jätte nöjd med båda. Eva är väldig pedagogisk på sitt sätt att lära ut. Hade väldigt roligt på hennes lektioner.
Eddie är mer tuff, men på ett bra sätt. Han får en verkligen att tänka till, t ex risker i trafiken, och på ett sätt som man inte glömmer. Eddie är expert på att finslipa det sista och jag tyckte att han hade personlig intresse, han bryr sig verkligen om sina elever.

Jag rekommenderar verkligen Centralens trafikskola. Jätte bra läge, trevliga lärare, lättkörda bilar och väldigt bra körlektioner, man lär sig massor på en enda lektion.

Jag klarade både teori och uppkörning på första försöket!
Tack till alla på Centralens Trafikskola för all hjälp!!

Av Yerka, 13 July

Grymmaste skolan tog både teori o uppkörningen på första, från att inte våga starta en bil till att ha mitt körkort i handen efter 25 lektioner är det bästa som har hänt mig❤️ Lärare som läger all fokus just på eleven, så fina människor med så stort hjärta o tålamod hittar man inte ofta, Eddi o Bata ni är mina förebilder ❤️ Tack för bästa undervisningen på teorin Perdita, tack för dina enkla förklaringar, tack tack, tack för allt, en skola jag starkt rekommenderar för allt o alla som vill ha sitt körkort i handen på bästa sättet! Kärlek o respekt till er alla som jobbar på centralens trafikskola ❤️ Kommer att sakna er alla❤️

Av Ninve Aybar, 16 July

Jag har haft ca 15 körlektioner med centralens trafikskola och var nöjd varje gång jag gick både in och ut genom deras dörrar, trevlig personal i receptionen och med i bilarna. Idag lyckades jag ta körkort på första försöker på både teorin och uppkörningen. Med Eddie Demir som huvudlärare och den andra personalen där som hjälp och stöd så klarade jag att ta körkort. Det är otroligt viktigt att man lyckas välja rätt skola direkt och de gjorde jag verkligen och fick en super lärare som gjorde allt så mycket roligare och lättare! Kan rekommendera centralens trafikskola Södertälje, den är riktigt grym. TACK så mycket för allt!

Av Emma Karlsson, 17 July

Utan tvekan den bästa trafikskolan i sverige!
Otroligt bra bemötande av receptionisten Karin som gjorde allt för att man ska vara så nöjd som möjligt!
Min lärare Eddie kunde inte ha varit bättre än han är.
Sjukt tydlig med allt och väldigt motiverande!!
Jag var seg i början när det gällde att plugga teori men Eddie såg till att jag tog tag i det ordentligt!
Jag kände hur jag, med och utan Eddies instruktioner, blev bättre och bättre för varje körlektion och nu, 20 lektioner senare UTAN privat körningoch med Eddies stöd, har jag klarat allt!
STORT TACK till Centralens trafikskola i Södertälje!

Av Nesrin Zabalawi, 17 July

Klarade uppkörningen från första gången, tack vare Centralens trafikskola, ni är så grymma, de första hjälpen som man fick va från den gulligaste receptionisten Karin som va så tålmodig och glad hela tiden, jag fick köra nästan alla mina körlektioner men den absolut duktigaste läraren Eddie Demir, lektionerna va så lärorika, rekommenderar strakt Centralens, jag har aldrig ångrat mig att jag valde just den trafikskola och just den lärare, ni är BÄST! Stort tack!

Av Helda, 24 July

Jag tog mitt körkort på första försöket tack vare Centralens trafikskola och min körlärare Eddie. Grymt bra trafikskola med bra lärare och supertrevlig receptionist. Eddie hjälpte mig jättemycket med både körningen och teorin. Har redan rekommenderat skolan till flera av mina kompisar och kommer fortsätta med det. Tack för all hjälp med körkortet!

Av Tiffany Ahlenius, 26 July

Jag vill tack centralens trafikskola för allt hjälp och stöd som jag har fått ifrån de. Speciellt Eddie för allt hjälp och stöd och roliga lektioner som vi hade. Jag skulle inte klara mig utan er. Jag blev rekommenderad av många vänner som gick i samma skola och med samma lärare och jag är så nöjd. Jag skulle gärna rekommendera skolan till många andra för den är bäst. Så klart vill jag inte glömma Karin som är väldigt trevligt och snäll och hjälper till alltid.

Av Midya Zoma, 26 July

Igår fick jag äntligen mitt efterlängtade körkort tack vare Centralens Trafikskola :) Jag var väldigt trafikrädd när jag började att köra då jag har varit med om olyckor, men med min lärare Eddies hjälp kom jag över min rädsla. Eddie är en fenomenal pedagog som genom att hela tiden ha en dialog fått mig att analysera mitt körsätt och mina fel. Jag är mycket mer av en teoretiker än en praktiker så det har tagit lång tid, många lektioner och två kuggade uppkörningar innan jag fått mitt efterlängtade körkort. Ibland har jag bara velat ge upp men då har Eddie peppat mig så att jag tagit nya tag. En annan bra sak har varit att Eddie hela tiden såg till att jag kom framåt med teorin, teoriprovet klarade jag på första försöket :)

Jag har kört med alla lärare på trafikskolan och de är alla duktiga på olika sätt. Ett stort plus i kanten till Bata som jag körde flera lektioner med och till Viktoria som kom in i bilden precis innan min sista uppkörning. Viktoria var med mig på uppkörningen och fick mig att hålla mig lugn och jag tror att hennes lugn hade en stor betydelse för att jag klarade uppkörningen, de andra kuggarna handlade mycket om att jag blev så sjukt nervös.

Karin i receptionen har gett mig ett fint bemötande sedan dag ett och alltid varit snabb att svara på frågor om jag haft några.

Skulle verkligen rekommendera Centralens Trafikskola till dig som längtar efter körkort! Särskilt om du har svårigheter som gör att det kanske tar längre tid för dig att lära dig köra.

Av Daniela, 5 August

Började först på en annan trafikskola där det inte kändes bra. När jag bytte till centralen kändes det rätt direkt. Världens gulligaste karin i receptionen var väldigt hjälpsam och la upp en planering efter vad jag kunde och inte kunde. Körde med både perdita och eddie, båda riktigt professionella och kunniga lärare med mycket tålamod. Rekomenderar att köra med olika lärare,då det hjälpte mig väldigt mycket att höra olika åsikter och inte bara en och samma. Tack bästa ni för all hjälp och stöd:)

Av Mirelle, 14 August

Helt klart bästa trafikskolan i Södertälje! Jag tog mitt körkort med Centralens trafikskolan och Eva som körlärare. Jag klarade teoriprov och uppkörning direkt, även om inte Svenska är mitt modersmål.
Jag kan rekommendera denna körskola till någon som vill ha en mycket bra utbildning .

Tusend tusend tack till Eva, Karin, Perdita, Eddie, Bata och Puki.

Av Jana, 17 August

När jag kom in till Centralens trafikskola hade jag ingen aning om hur man kör en bil. Efter 22 körlektioner och stenhårt med teori har jag nu mitt körkort.
Eddie lärde mig alla grunder, han är en väldigt bestämd och extremt duktig lärare. Jag körde också mycket med Eva, hon är en lugn och erfaren lärare. Perditas teorilektioner är helt perfekta och man lär sig otroligt mycket av dem.
Alla lärarna och Karin (som är den bästa receptionisten någonsin) trodde på mig till 100% och utan deras stöd skulle jag aldrig klarat allt så snabbt och på första försöket dessutom! Tack så mycket för att ni finns och är som ni är! Jag skulle rekommendera Centralens trafikskola till alla som vill ha ett körkort.

Av Nelly Tällgård, 25 August

30/7 tog jag körkortet tack vare Centralens trafikskola !
Allt gick så snabbt och smärtfritt tack vare bra upplägg på både teorin och körlektioner!
Det var så strukturerad alltihop så man kunde koncentrera sig till 100 % på det man skulle lära sig !
jag är jätte nöjd med val av trafikskola och de lärare jag körde med, tack till min huvudlärare Eddie för all pepp,roliga lektioner och kunskap jag lärde mig ,tack även till Bata och även Eva som jag körde med !
Utan Er alla hade jag inte klarat allt på första försöket.
Kommer definitivt att rekommendera Er till alla

Av Caroline E, 25 August

Vill tacka centralens trafikskola i Södertälje för hjälpen i samband m att jag tog körkort!
Min lärare Eddie som hjälpte mig jättemycket , jag fick köra lite med Viktoria ,tack så mycket och från receptionen Karin för all hjälp med bokning och annat.
Kommer att sakna skolan och de fina bilarna .min skolkompis kommer att ta den med er snart och jag ska alltid rekommendera centralens till alla!
Tack så mycket igen alla på centralens, ni är skönaste och bästa

Av Shamoon, 26 August

Tack till bästa trafikskola…..Centralens i Södertälje
Tack till min lärare Bata och även de andra som jag körde med (Eddie och poki)
Tog allt på första försöket ,tack vare bra upplägg från skolan och receptionisten Karin som hjälpte till .
Rekommenderar starkt hela skolan ,helt klar värda alla stjärnor ni kan få.,fortsätt att vara så bra som ni är.

Av Leon seyhan, 26 August

Jag vill informera till alla som håller på eller ska ta sitt körkort att välja centralens trafikskola. De är en fantastisk körskola med otroligt bra lärare, själv så hade jag lärarna Eddie och Victoria som lärde mig allt jag kan och tack vare dom så tog jag körkortet på första försöket.
Jag rekommenderar denna körskola till alla som vill ha och kommer ta sitt körkort !

Av lucas varli, 29 August

Bästa trafikskolan.. Klarade både teorin och uppkörningen på första försöket. Välj Eddie som handledare .. Han är helt klart bäst. Man lär sig lika mycket på en lektion med honom som 10 lektioner på pedalens…

Av Caroline, 31 August

Centralens trafikskola är en trafikskola som rekommenderas. Karin i receptionen är väldigt trevlig och man känner sig välkommen. 5 (*70min) lektioner räckte för mig och jag tog körkortet på första försöket. Körde med tre olika körlärare, varav de tre sista lektionerna körde jag med Eddie. Väldigt lärorika lektioner och man får veta sina brister och starkare sidor.

Av Haddad, 1 September

LYCKA!!!! Idag tog jag mitt körkort tack vare DEN BÄSTA trafikskolan i Södertälje (Centralens trafikskola ). Klarade både teorin och uppkörningen på första försöket tack vare min körskolelärare Eddie som peppat och stöttat mig genom det här. När man kom in på trafikskolan fick man alltid ett trevligt bemötande av underbara Karin som oxå var väldigt peppande. Rekommenderar även att gå på teorilektionerna på tisdag kvällarna med Perdita som gav mycket bra information

Av Helena, 3 September

En av de roligaste grejor jag gjort i livet: att ta körkort. Bäst av allt är att känna stor trygghet och omhändertagande och får riktig körglädje och självförtroende! Tack, Eddie! Tack, Karin i receptionen!

Av Marina, 30 September

Från ögonblicket jag klev in på centralens trafikskola så blev jag varmt bemött av både receptionist och körlärare. Samma trevliga bemötande fortsatte sedan varje gång jag klev in på körskolan. Under tiden jag övningskört på centralens trafikskola har jag fått möjligheten att ha flera olika körlärare och alla har varit supertrevliga, kunniga och engagerade i sina elever. På centralens trafikskola så gör körlärarna allt för att ens körlektioner ska passa in i ens vanliga schema, i mitt fall mitt skolschema. När min ordinarie körlärare en vecka insjuknande den dagen jag hade körlektion och jag själv inte kunde köra någon av de tiderna som fanns kvar resten av veckan så löste Eddie problemet genom att hoppa in på sin lediga lördag. Med de sagt så kan ni själva förstå hur engagerade dessa körlärare är i sina elever och de gör verkligen allt för att man ska lyckas ta sitt körkort så snabbt som möjligt!
En annan viktig sak är att man alltid känner sig trygg när man är ute och åker med centralens trafiklärare. Jag var exempelvis med om en väldigt läskig situation när jag skulle köra ut på en landsväg, då en stor lastbil bestämde sig för att köra om en personbil vilket jag missade totalt. Som tur var så satt Eddie i bilen bredvid mig och med hjälp av dubbelkommandot stannade han mig så att vi undvek en dödlig utgång. Centralens trafiklärare är trevliga, glada, positiva och peppande vilket är guld värt när man övningskör för det gör hela upplevelsen till något roligt och spännande. När det sedan var dags för mig att köra upp var jag ju självklart (precis som alla andra som kör upp för första gången) supernervös! Eddie var då snäll och åkte med mig bak i bilen under uppkörningen vilket fick mig att känna mig trygg och mer säker på mig själv. Det ledde till att jag klarade uppkörningen på FÖRSTA FÖRSÖKET! Ett stort tack till alla körlärare på centralens trafikskola för att ni hjälpt mig ta mitt körkort. Ett speciellt tack till Eddie för att ha ställt upp i alla lägen samt för att han fått mig att bli en säker och riskmedveten förare. Eddie I love you

Av Vendela Tång, 12 October

Jag valde Centralens Trafikskola i Södertälje för att jag enbart har hört gott om dom. Jag fick Eddie som körlärare och vilken fullträff det blev! Säkerheten, känslan, lugnet, pedagogiken, kunnigheten och mycket mer av de kvalitéer som Eddie besitter är inget annat än topp klass. Jag gick aldrig ifrån en körlektion missnöjd, jag gick bara därifrån Bättre och Självsäker varenda gång. Den här människan tar varenda aspekt i Din utbildning på fullaste allvar och han ser verkligen till att du kommer lyckas! Han fick mig att lyckas, och fan va kul den här resan har varit!
Eddie Demir, du är kung och min vän för livet!
Receptionisterna och övrig personal på Centralens Trafikskola, ni är alla Ess i min bok! Jag kan inte beskriva min tacksamhet nog till er! Ses i trafiken!!!

Av Casper Holma, 13 October

Kort och gott.
Stort tack till Eddie Demir och centralens trafikskola!
Det var så overkligt att klara körkortet på första försöket, Wow jag klarade teorin med 85% och blev sen godkänd av inspektörn i uppkörningen.
Inspektören sa “Jag har ingenting att anmärka i körningen” jag ville ge inspektören en kram efter jag blev godkänd men han sa ” du måste krama din lärare för det som han har lärt dig”.

Jag blev tårögd och tänkte på Eddie.

Eddie vet vad han gör och brinner för sitt jobb, vi behöver flera lärare som honom för att förverkliga noll visionen i Sverige.
För den riskmedvetenheten jag lärde mig hoppas jag att flera ska ta del av.

Tack för att ni finns!
Tusen kramar till alla på centralens trafikskola.
Ni är bäst.

Av Alireza Moayedfar, 19 October

Jag tog mitt körkort idag på Centralens trafikskola med Pookie och Eddie som körlärare. Varje lektion var väl planerad och jag fick alltid veta vad vi skulle gå igenom innan vi satte igång. Jag fick lärt mig hur ska jag kör, att kunna planera mitt körsätt samt hjälp av lärare. Jag fick lära mig genom mina misstag, att lärare låt mig prova på det sättet som jag tycker var rätt men då förklara hon/han varför det blev fel och vilken sätt kan jag köra för att vara bättre. Tack Pookie för en lättförstå lektion, grundkörning och olika körteknik :) TACK! till Eddie för att du tror på mig:) tack för att du rätta mina fel och stenhårda körlektion som fick mig känna mycket säkrare i trafiken. Bra stöd utav Karin i receptionen som hjälpa till att hitta bra tiderna åt mig, mycket hjälp fick jag också av Karin! :)
Tack bästa Eddie och Pookie för hjälpen!!! :) :)

Av Onanong W, 20 October

Jättenöjd med mitt val av trafikskola! Man blev alltid på bra humör när man kom dit tack vare Karin i receptionen, hon var peppande och alltid jättetrevlig. Jättebra körlärare, körde med Perdita, Eddie, Eva och Pooki och alla var tydliga och lärde ut jättebra. Man kände att man utvecklades mer och mer för varje körlektion och man hade även roligt samtidigt. Jag körde mest med Pooki och jag trivdes jättebra med henne och hon var alltid positiv. Hon var väldigt tydlig och noggrann vilket gjorde att man lärde sig mycket på kort tid, och påminde alltid om det viktigaste sakerna så att det satt ordentligt inför uppkörningen. Klarade sedan uppkörningen på första försöket vilket var jätteskönt! Kommer verkligen rekommendera Centralens trafikskola i Södertälje till alla jag känner som ska ta körkort.

Av Lisette Ståhl, 20 October

Jag har kört med både Eva och Eddie, de båda är toppenlärare. Eva körde jag bara med en gång men jag lärde mig alla kluriga trafikregler där man behöver tänka till en extra gång. Eddie höll koll på att jag skötte teorin samt lärde mig att köra mer självständigt, han är stenhård med skyltar och trafikregler. Hör fortfarande hans råd i bakhuvudet ibland när jag är ute och kör. En väldigt bra körskola som jag rekommenderar, får inte heller glömma Karin i receptionen som måste vara den mest positiva tjejen som finns som alltid hjälper en med bokningar och hälsar glatt när man kommer, både innan och efter man tagit körkort ;)

Av Julia, 21 October

Jag har tagit sammanlagt 5, dubbellektioner med Eddie. Detta ledde till att jag fick mitt körkort på första försöket. Jag är super nöjd med hur alla bemötte mig på centralens trafikskola. Och jag är super nöjd att jag valde Eddie.

Av Sandra, 23 October

Grym trafikskola! Tog teorin och uppkörningen på första försöket tack vara mina grymma lärare Bata och Eddie.
Alltid välplanerade körningar med grym pedagogik från Bata och Eddie. Utan tvekan Södertäljes om inte Sveriges bästa trafikskola! Man får inte glömma den alltid lika trevliga Karin i receptionen som alltid kommer med ett trevligt bemötande och alltid gör sitt yttersta för att hjälpa. Grym Service! Ett stort tack till er alla!

Av William, 30 October

Jag körde några körlektion på centralenstrafikskolan. Och min trafikläraren var som tur en man som heter Eddie, jag tycker han är grymt, och han är den bästa trafikläraren som jag nånsin har haft. Eddie är en kunnigt och risk medveten person i trafiken. Han är både roligt seriös vid körningen. Han har lärt mig till att bli självständigt bil förare jag kommer aldrig glömma din intressanta inlärning och lite skoj när jag gjorde små fel. Du har varit min inspiration till att fick körkortett. Jag uppskattar dig och önskar all lycka till dig. Och sist men inte minst vill jag inte glömma tacka Karin som jobbar som resetionis för att hon gav mig ett hopp och gjorde vad hon kunde för att jag skulle köra med Eddie, efter jag hade blivit besviken och ledsen på en annan trafik skolan i Södertälje. Och nu vill jag verkligen rekommendera till dig som vill ta ett körkort centralentrafikskolan!
De är riktigt profotionela personalen.

Av Sesen Ghirmay, 2 November

Obeskrivlig LYCKA ! Tog kortet idag allt på första försöket tack vare den bästa trafikskolan utan tvekan! Första klivet in i dörren fick man direkt ett perfekt och trevligt bemötande av söta receptionisten Karin! Man kände sig direkt som hemma , samma trevliga bemötande fortsatte hela vägen av alla körlärare. Ett jätte stort tack till underbara Eddie som utan att överdriva kan sin grej från topp till tå och trodde o var med mig från början till slut ! Peppningen, all push du gav mig , alla de lärorika lektionerna , ALLT du givit mig ledde mig till att jag har körkortet idag . Kommer ärligt talat att sakna allt. Även ett stort tack till de andra lärarna jag körde med några gånger , alla lektioner har gjort mig smartare ! Ett tips är även att utnyttja tisdagskvällarna till teorilektionerna med Perdita som är grymt lärorika och kunskapsfulla , enormt duktig är hon!
Är återigen så tacksam för allting och centralens trafikskola är verkligen att rekommendera till er där ute. Tveka inte en sekund på att välja denna trafikskola! Heltklart bäst !

PS
Eddie du är som en modedesigner , du driver inte ditt jobb, du leder den ;)

Av Daniella Afram, 4 November

Mycket trevlig & bra skola som hjälpte mig att ta det efterlängtade körkortet.
Tackar Karin i receptionen för all hjälp & ett mycket trevligt bemötande!
Körde med Bata som min lärare……är supernöjd över han kunskap & lugna sätt att få en elev att känna sig trygg & säker!
Stjärnorna säger vad jag tycker om denna skola & Bata som lärare!!
5 av 5 möjliga

Av Rickard, 4 November

meh

Av Elin, 11 November

Jag är supernöjd med Centralens, alla lärare är supertrevliga och bra på olika sätt. Bata var min huvudlärare och han är verkligen pedagogisk och duktig! Karin i receptionen kan vara en av de mest positiva och hjälpsamma personen jag mött i hela mitt liv. Jag skulle verkligen rekommendera Centralens till andra som vill ta körkort. Allt har varit en positiv upplevelse och det ledde till att jag klarade teorin och uppkörningen på första försöket med goda marginaler!

Av Olivia, 12 November

Jag är superglad att jag valde Centralens trafikskola! Det var verkligen SUPERBRA! Jag lärde mig mycket av teorin på tisdagarna då det är teorilektioner med bästa Perdita! Det var även henne jag körde och det är jag också jättenöjd med! Jag tog cirka 6-7 lektioner, kommer inte riktigt ihåg.. Jag utvecklades jättemycket och jag klarade både teorin och uppkörningen på första försöket. Jag kände mig alltid välkommen och positivt bemött av all personal när jag kom till körskolan, Karin som sitter i receptionen är otroligt duktig och hjälper alltid till med allt hon kan! Jag har rekommenderat Centralens trafikskola till mina körkortslösa vänner och jag skulle garanterat rekommendera den igen till alla andra som vill ta körkort! :) Som sagt, jag är supernöjd och glad över mitt val av körskola och jag kommer faktiskt sakna tisdagsteorin även om körkortsteori inte alltid är det roligaste att plugga! ;)

Av Emilia, 12 November

Min tid på Centralens trafikskola har varit väldigt bra. Trevligt bemött av alla som jobbar där och receptionisten Karin är en guldklippa, hjälper till och svarar på alla frågor. Min Lärare har varit Eddie i första hand som varit kanon, lär en rätt från början och förklarar på ett sätt som är lätt att förstå. Han fick mig att känna mig lugn och trygg bakom ratten. Stöttat mig väldigt bra med teorin då han påminner och sätter lite krav. Även kört enstaka lektioner med Eva, Perdita och Pookie som är lika duktiga dom. Jag hade aldrig kört en bil innan jag började köra hos Centralens trafikskola och fick mitt körkort idag, 4 månader senare på första försöket. Mina två äldre bröder gjorde desamma och är lika nöjda dom!! Kan starkt rekommendera denna körskola!!

Av Martina, 12 November

Jag har idag fått mitt körkort efter bara 12 körlektioner med Pookie. Mycket effektiv & trevlig utbildning.
Bra teorikurs via Skype och bra samarbete med min privata handledare.
Rekommenderas varmt!

Av Kanya, 17 November

Jag har fått körkortet hos Centralens trafikskola som är en väldigt bra skola. Min huvudlärare var Eddie som är en grym lärare där visade och förklarade körningen på rätt och bra sätt. Samt alla personalen är väldigt medarbetare med alla andra och jag vill absolut tacka Eddie och andra för allt de gjorde. Jag rekommenderar absolut att ni väljer denna skolan för att den ger dig vägen till körkortet!!!

Av Mawj Jabbar, 23 November

Tog teorin o uppkörningen på första försöket! Hade aldrig klarat de utan min fantastiska lärare Eddie, han va verkligen hur bra som helst o köra med o fick mig att Vilja plugga så jag skulle klara det! Bästa trafikskolan, o Karin som satt i receptionen va ju bara helt underbar, precis som alla andra som jobbade där. Man kände sig verkligen hemma! TACK centralens trafikskola för All hjälp och till att jag klarade mitt körkort så fort!

Av Viktoria Öquist, 26 November

Att skriva om centralens trafikskola är enkelt,
De är bäst och mycket duktiga lärare.
Min lärare var Eddie och han såg till att jag tog teori och uppkörning på första försöket ,

Av Gabriella Chamoun, 8 December

Jag kan inte beskriva hur nöjd jag är med centralens trafikskola! Jag körde 10 lektioner med Eddie och det räckte för att ta uppkörningen på första försöket! Centralens är en trafikskola jag verkligen kan rekomendera!

Av Gabriella Garo, 10 December

som körlärare hade jag Eddie i centralens trafikskola och han är den bästa läraren som man kan få, på det sättet han lär ut är fantastiskt man lär sig väldigt mycket på varje lektion. Och man fick all stöd man behöver från Karin i receptionen. Själv så tog jag både teorin och uppkörningen på första försöket vilket jag inte skulle ha klarat utan Eddie. Jag är alltså väldigt nöjd med den här trafikskolan och jag rekommenderar definitivt att man ska välja den här trafikskolan, och jag tackar Eddie och all personal i trafikskolan.

Av Philip Bethiso, 15 December

Den bästa trafikskolan i Södertälje! Det trevligaste bemötandet av Karin och den bästa läraren Bata som jag körde med i cirka 2 månader. Rekommenderar skolan till alla som vill ta körkortet!
Tack för allt Centralens! :)

Av Maral K, 16 December

Hejsan en trafikskola som jag kan starkt rekomendera om är centralens trafikskola. Dom gör verkligen allt för att man ska kunna ta körkortet när jag säger allt då menar jag verkligen allt. En trafik lärare som gjorde detta möjligt för mig är Eddie Demir utan han skulle jag aldrig kunna klara det här. Han har en lärdom som ingen annan lärare har. Jag lyckades ta min teori och min uppkörning på första försöket på grund av centralens trafikskola. Samt Karin i receptionen ger personer ett bemötande som ingen annan person har.

Av Alexander Toksoy, 17 December

Klockren 5a. Här arbetar proffs. Tack alla på Centralens Trafikskola för all hjälp och stöd, Ni är bäst! Ett speciellt tack till min underbaraste trafiklärare Eddie Demir som alltid hade tålamodet och som alltid peppade mig till att behålla min motivation, en väldigt varm, engagerad, trevlig och strukturerad person. Körlektionerna var väldigt lärorika och väl planerade, det jag lärt mig från Eddie kommer sitta kvar resten av livet :) En otrolig bra trafikskola med världens underbaraste personal som alltid var hjälpsamma och stöttande! Även ett stort tack till Karin på receptionen, min solstråle som alltid hjälpte mig med allt ifrån bokningar och råd. Ni hittar ingen bättre körskola än denna, Jag rekommenderar den starkt!! Man lär sig inte bara att köra bil utan man blir en riktigt bra förare efter utbildningen med Centralens Trafikskola.

Bästa trafikskolan i stan med hästlängder och bästa lärarna! Tack för all hjälp Eddie, Perdita, Eva, Bata och världens bästa receptionist Karin! Välj rätt, Välj Centralens Trafikskola!!

Av Ilona C, 18 December

Hur ska man ens börja att förklara tacksamheten över att ha valt Centralens trafikskola?! Tacksamheten är obeskrivlig och det är med ett STORT leende som jag ser tillbaka på tiden där. Redan ifrån början så kände man sig enormt välkommen utav Karin, med hennes välbemötande och mottot att “inget är något problem” så kände man sig så så välkommen och trygg. Att sedan efter en tid få Eddie som bilskollärare var det bästa som kunde hända mig, med hans vänlighet, kunnighet, välvilja, skratt och vilja till att se mig lyckas så lärde jag mig enormt mycket. Att ALLTID efter VARJE körlektion bra eller mindre bra få feedback på vad som KAN göras bättre men samtidigt hitta någon ljusglimt om vad som var bra så gick jag ifrån varje lektion så mycket mer erfaren, att döda vinkel är VIKTIG och att samspelet i trafiken får man ALDRIG glömma. Eddie stöttade mig HELA vägen, låg på om teorin, jag är själv en tävlingsmänniska men att ha en lärare som peppar en trots att man har mycket i skolan fick mig att knyta ihop knytnävarna och bestämma mig för att jag skulle klara ALLT på första försöket vilket jag även gjorde. Idag väljer jag att se Eddie som en nyfunnen vän för han är inget annat än kung! Så tusen tack för allt! Centralens trafikskola är GOALS och jag rekommenderar ALLA att välja denna trafikskola för oavsett VEM du är så kommer du alltid känna dig välkommen av all kunnighet och välvilja som råder!
Eddie är världens bästa, han är ett proffs, jag vågar säga att en bättre trafikskolelärare existerar INTE!! Bara att han ALLTID ställer upp i alla lägen säger mycket om hur bra han är! Centralens trafikskola är den bästa någonsin och jag kommer med nöje garanterat rekommendera ALLA som funderar på att ta körlektioner att välja Centralens trafikskola, för en sak är säker denna trafikskola är inte den bästa enbart i Södertälje utan den bästa NÅGONSIN! :)

Av Vendela Björck, 23 December

Väldigt bra körskola med kompetenta och trevliga lärare! Jag körde mest med Eddie och är mycket nöjd med vad han levererade. Han har den sällsynta gåvan att vara väldigt bra på att uppmuntra och lyfta fram vad man gör bra men samtidigt inte heller rädd för att säga till när man gör något tokigt. Det ger en väldigt tydlig bild av vad man bör lägga fokus på och leder till snabb utveckling. Körde även ett par lektioner med Bata och Perdita och kände mig bekväm med de båda också.

Vill även lyfta fram den underbara solstrålen i receptionen – Karin. Spelar ingen roll hur kass dag du kan tänkas ha haft, 5 minuters samtal med denna fantastiska människa och du är på topp igen! Glad, uppmuntrande och aningen sprallig, det var aldrig tråkigt att sitta och vänta på att lektionen skulle börja.

För mig blev det 14 lektioner då jag knappt körde något utanför skolan, men klarade både teori och uppkörning på första försöket.

Avslutningsvis kan jag säga: Centralens trafikskola REKOMMENDERAS STARKT!

Av Daniel Tafvelin, 23 December

Jag rekommenderar den här skola starkt! Jätte trevlig personal med stora erfarenhet som hjälper känna sig hemma nästan. Allt går smidigt, teori lektioner ligger på jätte hög nivå ( Eva, Perdita ), körlektioner också ( Eddie, Bata ). Jag är mycket nöjd plus att jag godkänd allt på första!!! Kan inte bli bättre tror jag. Stort tack till Karin som sitter i receptionen och tar hand på alla elever. Jag får fixa minst tre elever till som får fixa körkort här!!!

Av Mariusz Dziarkowski, 31 December

Fick ett mycket bra intryck av centralens körskola, super bra coaching av Eddie som va min huvudlärare, och även 1 super bra lektion med Perdita. Super trevligt bemötande av Karin varje gång man kliver in i körskolan, glad, snäll och duktig. Hade sammanlagt 10 lektioner och klarade både teori och uppkörning på första försöket. Woho ;) Tack för mig, rekomenderar starkt centralens körskola!

Av Marcus J, 3 January

Jag har tagit mitt körkort via Centralen Trafikskola med bra coaching och hänvisningar av Eddie och Perdita. Jag fick hjälp av Karin i receptionen för att boka både min uppkörning och teoriprov på min födelsedag. Vilket jag klarade på första försöket idag, 1/19-16. Mycket bra körskola! Rekommenderas!

Av Isak J, 19 January

Jättebra skola, trevlig och kompetent personal. Körde mest med Eddie och Pedrita, och de var super professionela. Gillar deras hemsida också, lätta att använda, med massor med teorilektioner som hjälpte mig att ta körkortet!

Av Paolo, 19 January

Centralens trafikskola har de bästa körlärarna, ja tog 6 lektioner med de och kände mig redo redan vid 4 lektionen. Min huvudkörlärare var Eddie, hane den grymmaste läraren. Förklarar situationerna som kan uppstå jätte bra, han får en och känna sig säker på sin körningen direkt. Karin är den underbaraste receptionist jag någonsin bemött, hon ger en hopp för varje körlektion man har och glädje. Centralenstrafikskola är den bästa i Södertälje alla bör välja dem.

Av Daniella A, 19 January

Glömde tillägga ja tog allt på första försöket:)

Av Daniella A, 19 January

Detta är Södertäljes bästa trafikskola. Med kunnig och trevlig personal. Alltid ett trevligt bemötande.

Av Elias Stridh, 1 February

Jag har kört med denna underbara trafikskola. Sedan november 2015. Jag körde med alla lärarna. Och den 28 januari 2016 så blev jag godkänd på körprovet. Så nu väntar jag på mitt körkort.

Av Elias Stridh, 1 February

Äntligen kòrkortet. Utan tvekan stans bästa och mest seriösa trafikskola, kan rekommendera den till alla som vill ta körkortet prisvärt, man får det man betalar för! Bästa trafikskol. Jag tackar Eddie Demir och alla som jobbar där. Ni e bästa körskola.

Av Mariam Alsultani, 5 February

Vill tacka alla på centralens trafikskola för all hjälp i samband med att jag tog uppkörning och teori när jag fyllde 18 år .
Tack Karin för bokningarna och annat välbehövlig hjälp.
Tack till samtliga trafiklärare som jag fick köra med och höra och se era olika pedagogiska sätt att lära ut!
Än RN gång tack!

Av Kevin D, 25 February

Vill tacka alla på centralens trafikskola för all hjälp i samband med att jag tog uppkörning och teori när jag fyllde 18 år .
Tack Karin för bokningarna och annat välbehövlig hjälp.
Tack till samtliga trafiklärare som jag fick köra med och höra och se era olika pedagogiska sätt att lära ut!
Än en gång…tack!

Av Kevin D, 25 February

Bästa trafikskolan i Södertälje!
Rekomenderar starkt till er som vill ta körkortet att vända er till centralens trafikskola …
Trots uppehåll på 1,5 år så kom jag tillbaka och hade kvar i stort sett all information och behövde 6-7 lektioner för att ta körkortet !
Oftast efter när man har haft körkortet ett tag brukar man va lite slarvig med regler men nej om du lär dig grundligt i centralens trafikskola är det omöjligt att glömma det sitter kvar!!
Tack bästa Eddie och hela centralens personal för hjälpen /

Mauro Galorini

Av Mauro galorini, 28 February

Stort tack till Centralens Trafikskola och tack till alla duktiga lärare speciellt Eddie och tussen tack till Karin (snällaste receptionisten) som fick mig att känna mig välkommen direkt.
Eddie , du är så trevlig att jag trivdes från första lektionen och tack för att du brydde dig om min körning så att jag kunde ta den på första försöket !

Av Sarvnas, 5 March

Vill tacka så mycket för lärorika lektioner på centralenstrafikskola. !
Det började med en lärorik och mycket intressant risk -1 och redan där bestämde jag mig för att även fortsätta med körlektionerna på centralens !
Tack så jätte mycket Eddie! All ära till dig. Jag lärde mig verkligen jätte mycket av lektionerna med dig och alla tips och råd jag fick,så jag kunde ta allt på första försöket. Kommer verkligen att rekommendera Er till alla mina vänner …Så tusen tack!

Av Lina Salenius, 10 March

Tog mitt körkort efter 6 lektioner med Perdita. Jag är jättenöjd, kändes som att alla lektioner verkligen gav något. Riskettan med Eddie var också väldigt givande och rolig. Jag fick också snabba svar och bra info från Karin i receptionen. Jag skulle verkligen rekommendera att köra med centralenstrafikskola och Perdita

Av Joel Thomsen, 10 March

Igår var en av dom bästa dagarna i mitt liv,,Jag fick körkort!!! :) för min del krävdes det mycket tålamod,tid och koncentration, det var många gånger som jag kände att jag inte kommer klara det och ville ge upp men med hjälp av min otroligt proffsiga körlärare Eddie så klarade jag det! hans kunskap och lugn fick mig att känna mig trygg och säker, han tappade aldrig hoppet om mig och med hans stöd och positivitet fick jag tron på mig själv! tack för allt ditt stöd och otroliga tålamod! Helt klart den bästa körskolan och bästa personalen, alla är grymt duktiga,trevliga och hjälpsamma! rekomenderar centralens körskola till alla er som vill ta körkort, ni kommer inte ångra er! :)
ps.otroligt bekväma bilar att köra, nu vill ja ha en egen Audi A1 ;)

Av Ramona, 12 March

Jag tog min körkort i världens bästa trafikskola – Centralens trafikskola. Vill tacka alla som jobbar på Centralens – Karin för fantastisk bemötelse, Eva för superbra teoriundervisisning, Bata och Perdita för bra tips, och speciellt mina fantastiska lärare Eddie och Pokie för tålamod, stöd, självförtroende och tips som jag kommer ihåg i hela mitt liv. Tack att Ni tappade aldrig hoppet om mig, utan Er skulle jag aldrig klara både teori och uppkörningen från första försöket. Ni är verkligen en körskola som jag skulle gärna rekomendera till alla! Kommer aldrig att glömma Er, TACK!!!

Av Julija Hramkova, 15 March

Jag tog körkort på Centralens trafikskola med Eddie som lärare. Eddie är superbra och lektionerna var alltid lärorika. Med hjälp av hans lite roliga sätt att lära ut på så kommer man ihåg saker lättare. Karin i receptionen är också jättetrevlig och hjälpsam!
Rekommenderar verkligen skolan! :)

Av Cassandra Jansson, 1 April

Körskola i toppklass! Klarade både teorin och uppkörningen på första försöket. Körde med Eddie och Perdita, båda väldigt trevliga, ärliga och humoristiska. Men även petiga (vilket lönade sig i slutet). Sedan var Karin, receptionisten supertrevlig.

Slutligen är jag hur nöjd som helst och rekommenderar skolan starkt.

Av William George, 2 April

En väldigt bra körskola med väldigt många bra trafiklärare.
Eddie, som var min huvudsakliga lärare, var väldigt pedagogisk och var väldigt enkel att ha o göra med. Han var hård men på ett bra sätt så att man verkligen tog in det han försökte lära ut. Tack vare det han lärde mig så klarade jag både teorin och uppkörningen på första försöket. Receptionisten Karin var extremt trevlig och väldigt hjälpsam! Jag rekommenderar verkligen denna trafikskola till alla som hade tänkt att ta körkort och bor i eller nära Södertälje.

Av Ludvig Neander, 8 April

I was really having a hard time with my driving license, but when I met the guys at Centralens, everything felt so much easier.
They really know what they are doing, they have an on-line page that is very helpfull, there I could train, do simulated tests, and even book my own practical lessons.
I only needed 5 classes, and Eddie, my instructor, said it was enough! And to my surprise, I cleared the test with all the knowledge he shared with me!
By the way, Eddie, Bata and Karin were the ones helping me through the process, and they are awesome! Thank you guys! you Rock!
If you are looking for a good place to learn, look no further, Centralens is Södertälies best Trafikskola!

Av Paulo Fragoso, 17 April

Jag kan inte uttrycka hur bra Eddie är som lärare, han har alltid bra tips på hur man kan köra bättre, Rolig, lärorik, grym helt enkelt! Måste även tacka Karin på receptionen, både hon och Eddie har ställt upp ordentligt för att jag ska kunna ta körkortet, vill även tillägga att jag tog uppkörningen på första försöket efter tio körkortslektioner på 70 minuter var.

Tackar och bockar!

Av Alexander F, 20 April

Glad tjej med körkort tack vare Centralens trafikskola.
Eddie en enastående lärare med bra handledning och viljan att hjälpa eleven. Han fanns hela tiden där för en, både teoridelen och körningen. Fantastiska råd som man inte kommer att släppa! Två tummar upp för lärorika lektioner!
Väldigt glad över val av körlärare och trafikskola!

Tack Eddie och Centralens trafikskola!

Av Petra, 2 May

Alltid lika trevligt bemött utav den snällaste och hjälpsamma receptionisten Karin! Alla era lärare är super duktiga men speciellt tack till Eddie för att han alltid stöttat och gett lärorika kunskaper vilket även gjorde att jag klarade på första försöket! Eddie är inte bara en lärare utan även som en vän och med sin humor gör han det roligare att lära sig att köra. (Ser du några snyggingar där?? Nej exakt använd spegeln för att du måste kollaaaa!!

Av Sally :), 2 May

jag fick mitt körkort med hjälp av centralenstrafik skola, oroligt nöjd med både bemötande samt inlärning av min körlärare Eddie. Det räckte bara med 4 st 70 minuters lektioner och så var jag redo för uppkörningen!
Rekommenderar starkt trafikskolan för er som vill ta körkortet.
Tack ännu än gång Karin & Eddie ☺️

Av Marline, 2 May

Tack alla på Centralens Trafikskola för all hjälp och stöd, Ni är bäst! Ett speciellt tack till min trafiklärare Bata som alltid hade tålamodet och som alltid peppade mig till att behålla min motivation. Rekommenderar starkt denna trafikskola till alla som strävar efter körkort!

Av Barbara, 5 May

Tack för hjälpen Eddie och Centralens trafikskola. Med hjälp utav er lyckades jag med att ta min körkort. Bra planering och en bra lärare som hjälpte mig hela vägen. Tack för allt.

Av Fereshteh, 9 May

En bra trafikskola, mycket lärorika lektioner! Min körlärare Eddie har varit schysst och lärt mig allt han kan. Karin och resterande personaler har vart trevliga och hjälpvänliga när man kommit till trafikskolan. Jag är jättenöjd med mitt val av trafikskola. Rekommenderas!! Dock har man ändrat mina tider ca 3 gånger.

Av Clara Ekenström, 11 May

centralens trafikskola är sveriges bästa jag har provat på dom flesta lärarna i skolan och alla är väldigt goda och är väldigt bra på att anpassa sig till sin elev. du kommer inte ångra dig.. eddie e den bästa läraren !!!

Av simon gawrie, 11 May

Med hjälp av underbaraste centralens trafikskola tof jag körkortet på första försök! Min lärare var Eddie och jag kan med stor självsäkerhet säga att han är bland de bästa där ute. Säkerheten och självförtroendet Eddie gjuter in i en är otroligt proffisionellt. Man går aldrig iväg från en av Eddies lektioner utan någon ny kunskap att ta med sig till nästa lektion. När jag kom till skolan fick jag stor hjälp av receptionisten Karin som hjälpte mig med allt jag behövde och sorterade in alla lektioner åt mig! Allt som allt kan jag rekommendera Centralens trafikskola till varenda en av er därute som är i behov av körkortet!

Av Roni, 13 May

Fantastisk trafikskola på alla sätt!! Bra pepp från Karin och otroligt bra och stenhård pedagogik från Eddie. Lärde mig massor med nya saker efter varje lektion och kände mig samtidigt mer självsäker i trafiken. Rekommenderar skolan till alla som vill ta körkort! :)

Av Sara Johansson, 16 May

Bästa trafikskolan i Södertälje (har provat en hel del). Kör med Eddie han levererar körkort på löpande band, en pedagogisk och avslappnad lärare. Även ett stort tack till Eva, Perdita och Pookie som har varit till stor hjälp.

Fixade körkortet på första försöket med hjälp av Centralens. Hör av dig till Karin på receptionen när det är dags för dig med!

Av Daniel, 27 May

Idag är jag så- så- så glad, då jag lyckades ta mitt körkort. Jag rekommenderar verkligen Centralens trafikskola:

1) Den vänliga receptionisten Karin har verkligen hjälpt till att jag fått tider, även med mycket kort varsel.

2) Lärarna (Eva, Eddie, Bata, Pedrita och Petra) jag haft har verkligen varit toppen – alla har gett mig olika knep och koncept, hur jag ska tänka och handla i trafiken.

3) Ett extra stort tack till Eva som jag kört mycket med – hon lärde mig verkligen bilkörandets grunderna.
Jag vill även tacka Eddie jätte- jättemycket – en fantastisk lärare, mycket noggrann och pedagogisk. Man skulle kunna likna honom med en kirurg (extremt noggrann och detaljorienterad, vilket verkligen hjälpte mig ända fram till målet -KÖRKORTET).
Han hjälpte mig att förstå innebörden av begreppet “nollvision”.

Sist men inte minst, tusen tack än en gång – jag rekommenderar verkligen skolan:)

Av Linus, 27 May

Centralens trafikskola är helt klart den bästa! REKOMENDERAR STARKT!

Av Dina, 27 May

Centralens trafikskola är helt klart den bästa! REKOMMENDERAS STARKT!
Vill börja med att säga grymt stöd och bemötande av receptionisten Karin. En super trevlig person som får dig att känna dig som “hemma” med sitt stora fina leende och sitt välkomnande redan första dagen.
NU…..STORT TACK TILL EDDIE! Eddie är personen som fick mig att ta körkortet idag. Utan hans hjälp hade det inte varit möjligt. Hans välplanerade och lärorika lektioner var mycket uppskattade och är anledningen till att jag har körkortet i handen nu.
Det är inga tråkiga lektioner man har med Eddie utan en hel del skratt och historier förekommer också.
Jag rekommenderar alla som planerar att ta körkortet att köra med Eddie. Ni kommer inte ångra er!
Jag körde även en del med Eva, en mycket trevlig person med lärorika lektioner. Vill även tacka henne för hennes MYCKET uppskattade teorilektioner som hon höll varje tisdag. Lärde mig massor alla gånger jag var med på teorilektionerna,tack för all hjälp Eva!
Slutligen….Har du planerat att börja med körkortet? Bra…välj Centralens trafikskola, grymt duktiga lärare som siktar på att du klarar allt på första försöket. ;)

Stort tack igen Eddie och Centralens Trafikskola för all hjälp och för att jag har körkortet i handen nu!!!

Av Dina Shamas, 27 May

I took most of my driving lessons with Eddie & I undoubtedly say that I was lucky to get him as my teacher. Never tired or satisfied with your driving & you will get flow instructions from him all the time.
Just listen to him carefully & your half preparation is done.
Most important thing is you gain the confidence before your driving test & that’s what exactly Eddie did.

Karin, at reception helps a lot to understand how the complete process works to get the driver’s licence, how should I prepare for the theory exam etc. Very informative & helpful.

Once again, thank you Eddie for all your efforts :-) . I highly recommend the school for you to take a driver’s license!

Av Vishal, 7 June

Jag har haft problem med att ta tag i körkortet i ca fyra år pga dåliga körlärare osv… Sedan valde jag att vända mig till centralens trafikskola – vilket var det bästa jag gjort! Super duktiga och pedagogiska lärare, men främst måste jag rekommendera Eddie, som höjde mitt självförtroende och lyckades få mig att fixa körkortet på mindre än 2 månader, båda på första försöket. Stark rekommendation! :)

Av Nisaba, 10 June

Har tagit cirka 15 lektioner med Eddie. 15 grymma och lärorika lektioner. Centralen ni är grymma. Eddie du är som en andra pappa och karin du får en att känna sig som hemma. Tackar innerligt för all hjälp, ni är grymma på ert jobb!!

Av Tibelya, 13 June

Centralen trafikskola är den bästa, jag lärde mig allt jag behöver. Genom 2 månader tåg jag 13 lektioner med Eva och Edde. Allt gick väldigt bra, Karin i receptionen är den mest snälla kvinna som alla ska vara nöjda med. Lokalen och bilar är jätte fina och bekvämma. Jag tog min körkort på första försöket och jag rekommenderar stark denna trafikskola om du vill ta körkortet så snabbt som möjligt. Stort tack till alla och särskilt till min bästa lärare Edde

Av Marina Takla, 18 June

Centralens körskola är en väldigt bra körskola!
Eva som var min körlärare var väldigt lugn och pedagogisk så man lärde sig knep och trix för en enklare och säkrare körning snabbt. Så jag måste tacka Eva enormt mycket!
Sen vill jag även tacka Karin i repan, alltid glad och trevlig och pratar alltid med en som om man känt varann i 4 år. Sen även uppoffringar från andra lärare som tog nån lektion med mig när Eva hade semsester, grymt!
och Eddies risketta var berörande och lärande, man fick verkligen tänka till, sjukt bra.
Rekomenderar skolan till alla som vill bli en bra förare!

Av Joel, 28 June

Jag rekommenderar Centralens Trafikskola för den som snabbt vill ta körkortet. Trafiklektionerna med Eddie var och mycket givande både inför uppkörningen som jag lyckades med på första försöket samt för framtiden. Trots trafiksituationen i Södertälje var det inte heller något problem under körlektionerna med Eddie!

Även pedagogiska teorilektioner som erbjöds varje tisdag gjorde att klarade jag teoriprovet på första försöket!

Stort tack till trafiklärarna och receptionisterna på Centralens!

Av Johannes.c, 11 August

Fick mitt körkort igår

Av Samar, 13 August

Fick mitt körkort igår

Av Samar, 13 August

Fick mitt körkort igår

Av Samar, 13 August

Fick mitt körkort igår

Av Samar, 13 August

Fick mitt körkort igår

Av Samar, 13 August

Jag har körkort nu!

Av Fadi och Samar, 13 August

Bästa trafikskolan någonsin!!!Rekommendera högst till er alla!
Jag körde med Bata i början och sen med Eddie som läraren. De var så skickliga båda.Jag fick godkänt på första försök och min körkorts kostnad var inte dyrt som trodde.Tack för dem alla!

Av VAB Heinonen, 28 August

Efter 10 lektioner på Centralens trafikskola klarade jag uppkörningen på första försöket. Jag körde med Eddie som med klara instruktioner och ständig feedback gör varje lektion till en väldigt lärorik upplevelse.
Jag gjorde även riskettan där och det var allt man kunde önska.
På Centralens är inte målet att man bara ska klara uppkörningen, målet är att bli en riktigt bra och pålitlig bilförare!

Av William, 29 August

Supernöjd med körskolan! Jag blev alltid trevligt bemött i receptionen av Karin och Rebecca som hjälpte mig med både de ena och de andra. Jag växlade mellan två körskollärare, Eddie och Perdita. Det rekomenderar jag starkt, två olika personligheter medföljer olika tips, tankar och körupplevelser! Jag tog körkortet efter 5 lektioner med centralens så jag är jättenöjd. Allt cred till Eddie, Perdita, Karin och sommarvikarien Rebecca.

Av Clara, 31 August

Tack till alla som jobbar på centralens trafikskola!
Ett stort tack till Eddie för tålamod, stöd och bra tips. Lektionerna har varit väldigt lärorika för mig samt att dom var välplanerade! Eddie är en grymt bra körlärare som vet exakt hur man lär ut.
Utan er hade jag inte klarat mig. Jag fick alltid bra bemötande av alla.
Kommer definitivt att rekommendera centralens trafikskola!

Av Maria, 1 September

En jättebra skola som var värd varenda krona! Jag körde två lektioner med Eddie och en med Perdita, båda två arbetade på ett mycket pedagogiskt sätt som verkligen fick saker och ting att fasta ordentligt. Samma sak gäller vid riskettan där Eddie låter elever tänka mycket själva och diskutera med andra så man lär sig av varandra. Det finns även möjlighet att plugga i körskolans lokaler och behöver man hjälp finns värdens bästa receptionist Karin som kan fixa det mesta. De såg till att jag tog både teorin och uppkörningen på första försöket. Jag skulle lätt rekommendera körskolan till alla jag känner!

Av En jättenöjd elev, 1 September

Tack till personalen på centralens utan er hade jag inte klarat mig, men ett stort tack till Eddie, tack för all stöd, tips, tålamod och för att du trodde på mig. Eddie är en mycket bra körlärare som vet exakt hur man ska lära ut. Lektionerna var väldigt lärorika och välplanerade. Man blev ALLTID positivt bemött av personalen men främst av recepionisten Karin. Jag kommer definitivt att rekommendera Centralens trafikskola till alla jag känner som vill ta körkortet :)

Av Maria E, 2 September

Jag tog mitt körkort på centralens trafikskola, hade 10 körlektioner med bästa Eddie. Körskolan känns mycket seriös och den är väldigt fräsch, tycker Eddie gjorde ett grymt jobb vilket ledde till att jag lärde mig och tog in informationen snabbt och enkelt. Detta ledde då till att jag klarade mitt körkort på första försöket! Stort tack till Eddie och urgulliga Karin i receptionen tack!! Rekommenderar starkt denna trafikskola!

Av Elin Karlsson, 8 September

Jag har tagit 10 lektioner med Eddie, vilket jag inte ångrar då han har lärt mig väldigt mycket under denna tid, vilket även gjorde att jag klarade körkortet på första försöket! Vill även tacka Karin vid receptionen urgullig & hjälper alltid till! Så verkligen tack & jag rekommenderar er alla att testa på, de är en trafikskola som är väldigt seriös med fräscha lokaler!

Av Elin Karlsson, 8 September

Hej, jag tog 5 lektioner på centralen och hade 10 sen innan via Tumbas trafikskola. Jag valde att byta för att få köra mer i statstrafik och för att få kännedom om området där uppkörningen skulle vara. Detta fick jag verkligen och en hel del bra tips också. Det som var mindre bra var att tiderna för mina lektioner flyttades hela tiden med kort varsell om dock med lite så var det irriterande. Fick totalt sett ett gott intryck och klarade uppkörningen på första försöket!

Av Tove, 8 September

Skitbra trafikskola, jag körde med dom flesta lärarna och alla var toppen. Eddie som var min “huvudlärare” var bra på att lära ut och gjorde så jag klarade uppkörningen på första försöket. Riskettan var också bra och värd att gå på.

Av Philip P, 12 September

Skitbra trafikskola med ännu bättre lärare. Min huvudlärare var Eddie Demir. Han var sträng men väldigt rättvis, hans metoder är väldigt effektiva då de sitter i huvudet när de blivit intränade. Inom en vecka på 6 lektioner lyckades jag ta mitt körkort på första försöket! Bara det visar hur bra de är på denna körskola. Förutom det så fick jag ett väldigt bra bemötande från alla på trafikskolan och Karin på receptionen. Väldigt hjälpsamma, motiverande och trevliga. Skulle definitivt rekommendera den här körskolan till alla som vill ta körkortet!

Av Dren Gashi, 23 September

Världens bästa trafikskolan , och bästa lärarna speciellt Eddie Demir.. Tack för all stöd och hjälp, han kämpade och hjälpte mig med allt. Utan honom skulle jag har aldrig klarat mig från första försöket.. Jag rekommenderar stark centralens trafikskolan till alla som vill få körkort (har roligt under lektionerna).. Karin ställde alltid upp och försökte göra eleverna alltid glada/nöjda , stort tack till alla på centralens trafikskolan. Jag är så nöjda att jag valde er. Ni e bäst i hela Sverige..

Av Valentina Micho, 23 September

Centralens trafikskola var ett jättebra val. Allt från Karins bemötande i receptionen till Eddie och Perditas coachande från riskettan till körkort var superbra. Tog både Teorin och uppkörningen på första försöket.

Skulle rekommendera Centralens trafikskola :D

Av Isa, 29 September

I passed my driving proof today!!!!!!!How and from can i begin my deepest appriciation to all the staff in CENTRAL TRAFFIC SCHOOLAN. Bata ,i will never forget the time we spent as a student vs teacher,sometimes like a brother,i thank you so much,even if I make you angry sometimes lol. Karin ….,what an amazing person kip the gud job

Av Teddy, 30 September

I passed my driving proof today!!!!!!!How and from can i begin my deepest appriciation to all the staff in CENTRAL TRAFFIC SCHOOLAN. Bata ,i will never forget the time we spent as a student vs teacher,sometimes like a brother,i thank you so much,even if I make you angry sometimes lol.Karin ….,what an amazing person kip the gud job!

Av Teddy, 30 September

Sämst i hela Södertälje

Av Kalle, 4 October

Jag är mycket nöjd med centralens trafikskola, speciellt med tanke på deras ärlighet. Jag bokade upp 10 lektioner till min uppkörning men min trafiklärare Eddie uppmuntrade mig till att avboka en av lektionerna eftersom han ansåg att jag inte behövde den vilket han hade rätt i eftersom jag tog körkortet. Detta visar på att skolan faktiskt inte är ute efter att få ut så mycket pengar som möjligt från sina elever utan är ärliga i hur mycket utbildning de behöver. Ett klart 5/5 i betyg.

Av Simon, 15 October

Tog mitt körkort häromdagen med hjälp av Centralenstrafikskola! klarade båda proven på första försöket med hjälp av Evas teorikurser och tolv körlektioner. främst körde jag med Eddie, men hade också en körlektion med Eva, Perdita och Bata, tyckte alla var superbra lärare! Gick även Riskettan med ledning av Eddie, intressant och pedagogiskt upplägg! Super fint och engagerat bemötande av finaste Karin i receptionen!
Rekommenderar dem varmt till er som ska ta körkort!
Tack för allt!

Av Ellinor Novellino, 30 October

Idag är jag världens lyckligaste tjej som tagit mitt körkort. Ett stort tack till Eddie som stöttat mig till att klara min uppkörning på första försöket.
Tack till Karin som alltid levererat ett leende på läpparna trots all stress.

Det bästa centralens är deras förmåga att anpassa varje körlektion utifrån varje enskild individ men också att de fått mig att förstå att teori och körning går hand i hand. Var och en av oss är människor, och ibland behöver vi hjälp på traven. Med det sagt så vill jag ägna ett STORT tack, till Centralens trafikskola!

Av Michelle, 31 October

2016-11-09 klarade jag uppkörningen med hjälp av Centralens Trafikskola, Södertälje. Jag har kört med andra trafikskolor tidigare och befann mig i slutskedet av körutbildningen. Jag sökte på trafikskolor i Södertälje och tyckte centralens verkade bra utifrån den information jag fick genom webben. Mitt främsta goda omdöme går till Karin som sitter i receptionen. Kände mig välkommen av hennes bemötande med tanke på att hon gör det lilla extra som man inte får hjälp med i vanliga fall; dessutom är hon super trevlig. Den största hjälpen i min körning fick jag av min mentor som var Eddie Demir. Jag tycker han har lyckats identifiera bristerna i min körning och sedan på ett naturligt sätt kunna framhäva lösningarna för att förbättra mitt körsätt. Han har en tydlighet i undervisningen och även kunnat påpeka små detaljer som kan vara de avgörande faktorerna i ett förarprov. Som person tycker jag han är social och tar väl ansvar för sina elever på bra sätt. Jag har även kört ett antal gånger med Eva som också är en stjärna ! Hon är väldigt pedagogisk i sitt sätt att lära ut och besitter goda kunskaper i att coacha elever.
Generellt är jag väldigt nöjd med den hjälp jag fick av skolan och kan definitivt rekommendera skolan till andra elever som ska börja sin resa mot körkortet eller de som kommit en bit på vägen. Med vänliga hälsningar

Av Nasia Rahmazai, 9 November

Jag körde med Eddie på centralens trafikskola. Han var trevlig och väldigt duktig på att lära ut. Han hade tålamod när man gjorde fel och stöttade mig hela vägen från början till slutet. Körlektionerna var planerade och jag lärde mig något nytt varje gång. Eddie är inte bara duktig utan rolig också.

Av Rebecca, 19 November

Jag hade Eddie som körlärare och nu när jag är klar kommer jag alltid ha med mig honom när jag än kör. Hans tips, knep, tålamod, riskmedvetandet, allt jag lärt mig kommer jag ha med mig. Om jag kunde ge 100 stjärnor skulle jag! Det är svårt att uttrycka det jag känner med ord, jag kunde höra av mig till honom alla dagar i veckan, när jag hade ett problem med nån fråga eller undrade nåt. Han har inte bara lärt mig att köra bil, han har lärt mig att köra riskmedvetet, köra på ett miljösamt sätt och framför allt, ha roligt när jag kör! Receptionisten Karin har varit så fantastisk, hon har funnit där 24/7 för mig, stöttat mig samt alla andra elever inför deras lektioner och alltid med ett leende på läpparna. Man känner sig som vänner, familj när man kommer till denna skola. Dom fanns där för mig tills jag klarade det! Jag är övertygat om att jag kommer bli en bra förare, och allt detta på grund av Eddie Demir!❤️

Av Jonas Kopar, 25 November

Jag tog mitt körkort med hjälp av Eddie (körlärare) på Centralens trafikskola. Jag är så otroligt nöjd med sättet han lät ut på. Han är tålmodig, förstående och grymt pedagogisk. Han pratar på ett sätt som gör att man förstår och så att informationen fastnar i huvudet.

En eloge även till Eva som håller i teorilektionerna, hon är helt fantastisk på att lära ut och har en ängels tålamod samtidigt som hon är precis så tuff hon behöver, när det behövs.

Karin i receptionen bemöter en alltid med ett leende, peppade ord på vägen och småprat för att lugna nervositeten.
Jag har och kommer att fortsätta rekommendera Centralens trafikskola till alla som vill ta körkort. Ni är helt fantastiska, stort tack för all hjälp!!

Av Elin Lundqvist, 1 December

Riktigt bra och seriös körskola! Körde med Eddie och hade redan efter första lektionen bestämt datum för uppkörning. Lektionstiden utnyttjades alltid effektivt och jag fick aldrig känslan att de var ute efter att pumpa ut pengar från eleven, tvärtom blev jag avrådd från att boka in fler lektioner då Eddie försäkrade mig om att de jag hade skulle räcka. Lektionerna räckte och nu har jag körkort!

Stort tack till alla på Centralens!

Av Gustav, 20 December

Jag tog körkortet på första mycket tack vare den bästa körläraren som finns,Eddie Demir,hans körlektioner var så svåra men lärorika så jag tyckte själva uppkörningen var lättare än hans lektion. Fraserna han använde för att man ska minnas ett par viktiga skyltar var klockrena så det gick inte att glömma deras innebörd haha. Jag rekomenderar centralens trafikskola till dig som vill ta körkortet

Av Johannes Garo, 21 December

Tänkte länge på att jag skulle ta mitt körkort men bestämde mig aldrig. Tillslut så gjorde jag det och började fundera på vilken trafikskola jag skulle välja. Har sett några orangea bilar glida runt i Södertälje med centralens logga och tänkte att jag börjar där. Karin som står i receptionen är anledningen till att jag bokade in mig på lektioner. Vilken underbar människa!! Min lärare Eddie Demir fick mig att känna från dag ett att körkortet inte var omöjligt längre utan snart i min hand. Efter ca 2 och en halv månad så har jag nu körkortet. Skrivning och körning på första försök. Teori lektionerna med Eva är att rekommendera. Även fast jag nu har körkortet så kommer jag hå förbi skolan. Alla är helt underbara!

Av Frida Blum Andersson, 26 February

Skulle aldrig kunnat fått körkortet så snabbt om jag inte hade kört med Eddie! Klarade teori och uppkörningen på första försöket och körde endast 13 lektioner. Han lär ut bra så att man förstår hur man ska tänka när man kör.
Alla på körskolan är enormt trevliga och kunniga, skulle inte rekommendera en annan trafikskola !

Av Sanna, 5 August

Försökte innan att ta körkort i andra olika körskolan men tyvärr blev man bara lurad på pengar. sedan började jag på Centralens trafikskola i Södertälje, Allt gick perfekt som var planerad från början hos centralens.
Alla lärare är jätte duktiga och väldigt kunniga, Speciellt min lärare Eddie som jag vill gärna tacka honom mer än en gång för att hjälpte mig med sin tålamod , vänlighet, sättet att lära sina elever,Eddie jobbar pedagogisk och gör allt från hjärtat att lära sina elever väldigt bra.
Risk utbildning ett var lärorik och perfekt.
Mer än fem stjärnor borde personalen och alla lärare får, för deras vänliga bemötande, erfarenhet och deras sätt att ta hand om sina elever.
Jag skulle gärna tacka Karin , den finaste tjejen som sitter i receptionen och gör faktiskt sitt bästa för att planera den bästa möjligheter för alla elever som besöker körskolan.
Jag fick mitt körkort för ungefär en månad sedan och tack vore Eddie allt gick perfekt vid första försöket.
Jag kommer absolut värmt rekommendera Centralens trafikskola i Södertälje till alla som jag känner och vill ta körkortet.

Av Mandana Radsham, 5 August

Centralens trafikskola är helt klart BÄST! Efter bara två månader på trafikskolan klarade jag både teoriprovet och uppkörningen på första försöket inom loppet av tre dagar.
Jag vill tacka hela teamet och speciellt Eddie som var min handledare för ett fantastiskt handledarskap, smarta råd, roliga lektioner och ett stort tålamod! Med hjälp av din motivation kunde jag ta körkortet fortare än förväntat!
Jag hade även riskettan vilket var givande med Eddie som utförde det professionellt.
Man känner sig hemma på trafikskolan direkt och blir bra bemött av receptionisten Karin. TACK för denna tid och för allt som jag har fått lära mig. Jag är glad att jag valde er och rekommenderar er starkt till alla som ska börja övningsköra!

Av Daniella Varli, 20 October