Cederbacks Trafikskola AB

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Cederbacks Trafikskola AB ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Tog MC-kort här för några år sen. Bra MC-handledare då, men nu utbildar dom tydligen inte alls på MC längre.
Har också bytt ägare sedan dess, så omdömet säger egentligen inte så mycket om hur skolan fungerar idag.

Av J, 6 July

Första intrycket av cederbacks var att det var bra körlärare och det fanns bra teorimöjligheter.
Ju närmare körkortet man kom, desto mer kändes det som att dom försökte pressa varenda liten peng ur en, och man blev plötsligt bara dåligare och dåligare på att köra. På slutet så kändes det inte ens värt att försöka att ta körkort när dom hotade med att avboka uppkörningen och skrivningen. Många av dom som jag gick tillsammans med på cederbacks bytte körskola eller valde att istället köra upp privat.
Tycker att det är så himla synd och tråkigt när man går in med en så bra inställning till att ta körkort och bara känna att man istället ger upp…

Av Emma, 3 August

Det var ett par år sedan jag tog körkortet här. Jag upplevde att jag fick ett bra bemötande, och att jag i och med körlektionerna lärde mig något och därmed kunde utvecklas. Varierande intryck av körlärarna, men överlag på plussidan.

Av Johan, 5 December

Sa 10 körlektioner till mig. Gick till en annan körskola o fick köra 2 lektioner. Precis som Emma skriver. Dom vill suga ur varje peng ur en.

Av John, 9 March