Caroli trafikskola AB

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Caroli trafikskola AB ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Kan varmt rekommendera Caroli trafikskola till alla som ska ta körkort, finns inget negativt att säga! Alltid ett härligt välkomnande från Emma i receptionen och jag vill även skicka ett extra stort tack till Robban som var väldigt lugn, pedagogisk, nära till skratt och otroligt positiv, bättre trafiklärare kunde jag inte ha hittat! Tusen tack!

Av Christoffer, 16 July

Bästa trafikskolan i Malmö

Av Anna, 1 November

Här ska du köra om du vill ta körkort och känna dig bäst på att köra! Kunde inte ha varit nöjdare! Fantastisk personal som verkligen är flexibla och alltid ställer upp.
Utan er hade jag inte haft mitt körkort, jag är evigt tacksam!

Av Elin, 15 December