Bevis om körkortstillstånd

Wahooo. Jag har blivit granskad och godkänd!

Det är alltså någon tok på transportstyrelsen som tyckte att det var en bra ide att jag ska få övningsköra. Jag som trodde att jag hade mutat alla där för att inte släppa igenom mig, pengar i sjön alltså :/.

Farsan är också godkänd handledare, den som godkände det har nog inte läst mitt inlägg om när vi var på introduktionskurs.

Min handledare skulle tips mig om att läsa lite teori vilket han har gjort men jag har inte riktigt börjat med det. Vi ska sedan ta oss en tur på en parkering för att jag ska få lära känna bilen. Låter väldigt spännande!

Brevbäraren hade förstått poängen med körkortsguiden också. Kuverten jag fick hem såg ut såhär:

Det var ju lite lustigt :P

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.