Axelsson Trafikskolor AB

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Axelsson Trafikskolor AB ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Bra körskola som ligger så centralt det kan bli i Eskilstuna. Jag fick under mina 6-7 lektioner ha tre olika lärare som alla var väldigt olika både som personer och på sättet att lära ut på. Jag är lite osäker på om jag lärde mig mer av den lugna kvinnliga läraren eller den smått sadistiske manlige läraren som gav mig motorstopp mitt i korsningar och i smyg frikopplade bilen för att jag höll ner kopplingen när jag inte skulle.

I överlag en bra och seriös skola om man jämför med andra körskolor som kompisar tagit lektioner på. Kanske är det bra att få köra med olika lärare; i verkliga livet kör man ju med olika människor som kan bete sig olika.

Rekommenderas!

Av Martin Wiklund, 30 November