Arres Trafikskola i Norrköping HB

Den här trafikskolan har ännu ingen beskrivning. Du kan ändå hjälpa andra att välja en bra trafikskola genom att ge Arres Trafikskola i Norrköping HB ett betyg och skriva ett omdöme.

Tack för hjälpen!

Skriv ett omdöme:

När du skickar det här formuläret godkänner du villkoren på sidan tävling.

Tycker det att de dom påstår om att få en o trivas bara är något dom skriver på sin hemsida. Jag upplevde bara att dom ville ha mer o mer körlektioner . Min lärare ville inte ens svara på hur många till körlektioner man behövde.När man lägger så mycket pengar o dom inte ens vill svara på ens funderingar så kan jag inte göra annat en och underkänna deras bemötande . Får jag frågan om jag tycker ARRES är bra så ska jag göra allt för att säga dom ska välja någon annan trafikskola .

Av sara, 22 February

mycket bra,rolig skola !
De är riktigt skickliga på köring och de vet vad de gör ! :)

Av marie, 25 May

Grym trafikskola körde med en killer som hette andreas skit bra !! rekommenderas starkt, frågar någon mig om arres så kommer jag säga att ni är bäst ska skicka alla mina vänner till er!

Mvh
Majja

Av Majja, 16 January